Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
Alina2005 spune:
LA MULTI ANI!! Sa aveti parte de un an mai bun, cu bucurii si implinirea minunii ce o purtati in burtici!
N-am mai scris demult, dar v-am citit zilnic, asa ca sunt la curent cu tot ce s-a intamplat.
Tina80, eu nu iau vitamine acum, doctora mi-a zis ca nu e nevoie, pentru ca analizele mi-au iesit foarte bine. Se pare ca niciun doctor nu gandeste la fel..
Noname, stai linistita, asa eram si eu, panicata ca si tine, ca nu aveam greturi. Se pare ca noi suntem mai norocoase, si daca nu avem greturi, nu inseamna ca bebe nu e bine.
86cm, desi ti s-a raspuns mai pe larg, iti recomand si eu Oscilococcinum, e foarte bun pentru ca e homeopat si da si rezultate. Asteptam sa ne dai vesti bune, ca a trecut raceala.
Noi a fost pe 29 la doctor, la dublu test, i-am auzit inimioara lui bebe, doctora a zis ca e foarte nazdravan, abia l-a putut masura. Insa avem si vesti rele, colul meu este scurt, nu mi-a zis cat de scurt, dar mi-a dat sa iau 2 NoSpa/zi si 1 Gynipral/zi, pe langa acidul folic si fierul de pana acum. Ma simt cam rau de la Gynipral, imi scade tensiunea mai rau decat inainte, ca-s hipotensiva de cand ma stiu. Sper numai sa fie bine, oricum sunt in concediu medical, dar nu pot sa stau in pat, numai ca nu fac efort si daca obosesc, ma asez in fotoliu.
Va pupacesc pe toate si va urez o seara placuta!
Alina,
13+
Cum creste bebe
ramo1901 spune:
aaaa....inca ceva......eu iau doar acid folic si centrum materna...
banuiesc ca e suficient, nu?
pupici la burtici.........![]()
carla_2008 spune:
Bumblebee sper ca nu papi cioko si te speli cu pasta de dinti cu mentol ca asa nu-si face oscilo efectul,fiind tratament homeopat.sanatate!!!!
10+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
ramo1901 spune:
alina2005....buna
si eu trebuie sa merg la dublu test pe 13 ianuarie.am asa emotii... in ce consta acest test?
Ramo
aelita spune:
IUNIA durerea sau nu a sanilor nu spune mai nimic despre o sarcina,adica doar din asta nu poti afla daca e bine sau nu,pt ca sunt aspecte care tin de faptul ca esti gravida.daca doamne fereste s-ar intampla ceva-NU E CAZUL tau !!!!!-simtomele tot cam pe acolo sunt,pt ca tot gravida te numesti,tot e surplus de hormoni...Si testul ar iesi pozitiv in continuare..
Nu te mai gandi,ca nu e un aspect dupa care sa te poti ghida!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Alina2005 spune:
Elena, mi-am amintit acum, ai zis ca ai pus poza cu bebe la profilul personal, dar n-am gasit-o. N-am stiut eu unde sa caut sau nu ai mai postat-o?
Alina,
13+
Cum creste bebe
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Buna burtici, Moama...dar mult ati scris... Bun venit noilor burtici, o sa va trec zilele astea si in listutza. Eu am observat ceva, pana acum burta imi crestea, dar acum vad ca nu mai creste, o creste doar bebelu .Dr. mi-a zis sa nu mai iau acid folic, nici duphaston ci sa iau maxim 2-3 sapt. elevit, ca-mi da pofta de mancare si pun multe kg. dupa. Adevarul este ca la ambele sarcini trecute am plecat de la 53 si la nastere am avut 64 kg . Cred ca si acum voi mentine tiparul, tinanad cont ca azi m-am cantarit si am luat doar o.5 kg. Se pare ca voi fi .O seara placuta la toate. ![]() ******************************************************************* Elena, 13+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
fericit-o

...si sa nu uit felicitari
sa dea DD sa nu se schimbe You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
13+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
aelita spune:
SHERItRA-tu stii deja ca ai fata si baiat??
CARLA daca nu e rosu,e normal.se intampla de multe ori in zilele in care ar fi urmat sa iti vina CM.ca o amintire a organismului.
ADIRANA,cam fal fal asa se simte![]()
cred ca am mai auzit de miscari la 13s.
RACUSOR cel mai bine stai in pat cum simti durere.dar in mod normal,durerile sunt ptca uterul creste si e senzatia de intepaturi sau arsuri peste tot.
fetele cu gemeneii,voi trebuiesa aveti si mai multa grija !!
ADRIANA,ia un laptop,sau pune biroul aproape de un fotoliu,sau canapea,si stai intinsa cu o tastatura fara fir.ca daca nu poti sta pe scaun ,e mai bine sa eviti.
BELUIStEF.stii ca ei acum au cativa milimetri,centimetri,in functie de saptamani,deci burta creste din alte cauze initial,si in mare parte e balonare si aciditate maxima
deci si daca nu mai creste burta,el are loc !bine,ca oricum a creste.
unele vor avea spre final burti mici,altele burti mari,dar copiii nu sunt mici sau mari neaparat in functie de burta.poate fi burta mare si copil mare,dar poate fi burta mare si copil mic cu lichid mult.
poate fi burta mica si copil mic,dar poate fi si burta mica si copil surprinzator de mare![]()
RAMO e suficient,da.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
bumblebee spune:
Saru'mana Carla, dar eu am trecut cu bine peste raceala.![]()

Oricum, acuma sunt psycho, daca tuseste careva langa mine, ma duc in lumea mea
, oricunde merg, daca e careva racit o iau usurel spre casa. Acuma e cum e, dar cand o fi si bb, cred ca o sa fiu de-a dreptul exagerata cu potentialele surse de viroza, gripa...
Insanatosire grabnica burticilor racite!!

Alina
9+
gargarita
pufescu spune:
eu sunt intr-o faza paranoica. Adica mi-e teama sa nu se fi intamplat ceva, sa se fi oprit din evolutie(nu am nici un simptom in sens negativ, sunt doar nebuna). Greturi cat cuprinde, mai ales dupamasa si seara...fara voma in general desi am dat la boboci de cateva ori. Dorm pe mine, azi a fost greu in prima zi de servici. Imi venea sa ma duc la buda sa ma culc :) .
Vineri ma duc la eco si la control, am niste emotii....mai ales ca il iau si pe tati...si mi-e teama sa nu fie ceva nasol.
8+

.Dr. mi-a zis sa nu mai iau acid folic, nici duphaston ci sa iau maxim 2-3 sapt. elevit, ca-mi da pofta de mancare si pun multe kg. dupa. Adevarul este ca la ambele sarcini trecute am plecat de la 53 si la nastere am avut 64 kg
. Cred ca si acum voi mentine tiparul, tinanad cont ca azi m-am cantarit si am luat doar o.5 kg. Se pare ca voi fi