Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Florentina_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
am auzit multe gravidute ca iau vitamine materna...eu pana in sap 12 am luat vit. E, acid folic si duphaston acum iau iod si duphaston You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 13+Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Multumesc, Ooana.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 6+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
noname spune:
Buna fetelor!!!
GRAVIDUTA CU ACTE IN REGULA.
ACUM ASTEPAM SA VEDEM CATI SUNT 2 SAU 3 :D
5+
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ooana
am auzit multe gravidute ca iau vitamine materna...eu pana in sap 12 am luat vit. E, acid folic si duphaston acum iau iod si duphaston You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 13+Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
eu am luat Elevit in sarcina trecuta la recom. medicului pe toata perioada sarcinii...rau nu fac...acum, dr. la care merg mi-a zis ca nu e nevoie sa iau...deocmadata...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
14+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 86cmm eladea2005 multumesc mult de raspuns ![]() cristina 9 + |
sa cresti mare...adica burtica, pardon...*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
14+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
eu am luat Elevit in sarcina trecuta la recom. medicului pe toata perioada sarcinii...rau nu fac...acum, dr. la care merg mi-a zis ca nu e nevoie sa iau...deocmadata... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
eu iau centrum materna de la 10 saptamani. pana atunci am luat doar acid folic.
Bulina
13 +
beluistef spune:
Buna burtici,
Moama...dar mult ati scris...
, sau eu am fost lenesa azi.Sunt in medical 2 saptamani si dupa cu "forte" noi la munca.
Bun venit noilor burtici, o sa va trec zilele astea si in listutza.
Eu am observat ceva, pana acum burta imi crestea, dar acum vad ca nu mai creste, o creste doar bebelu
.Dr. mi-a zis sa nu mai iau acid folic, nici duphaston ci sa iau maxim 2-3 sapt. elevit, ca-mi da pofta de mancare si pun multe kg. dupa. Adevarul este ca la ambele sarcini trecute am plecat de la 53 si la nastere am avut 64 kg
. Cred ca si acum voi mentine tiparul, tinanad cont ca azi m-am cantarit si am luat doar o.5 kg. Se pare ca voi fi
.
O seara placuta la toate.
Elena,
13+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
86cmm spune:
citat din mesajul lui eladea2005
sa cresti mare...adica burtica, pardon...********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
bine ar fi sa creasca numa burtica...;)
cristina
9 +
bumblebee spune:
Buna burtici
, am aterizat si eu.
Nu am mai raportat de ceva timp
, dar de-acuma intru in normal.
Durerile mele de burtica (junghiurile) s-au ameliorat, cred ca m-a nimerit doftoreasa cu capricon-ul ala.
Sarcina mea s-a confirmat cand eram f racita, am avut si temperatura, dar norocul meu a fost ca n-am trecut de 38 gradute. Eu am luat-o tot babeste, ceai de fructe, lamaie, miere, portocale, vit. c, oscilococcinum am luat conform prospectului, 2-3 zile cam 2-3 fiole pe zi, nu mai stiu exact, cert e ca scrie pe prospect.
va pup tare pe toate si va doresc multa multa sanatate

.
Alina
9+
gargarita
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Buna burtici Nu am mai raportat de ceva timp Durerile mele de burtica (junghiurile) s-au ameliorat, cred ca m-a nimerit doftoreasa cu capricon-ul ala. Sarcina mea s-a confirmat cand eram f racita, am avut si temperatura, dar norocul meu a fost ca n-am trecut de 38 gradute. Eu am luat-o tot babeste, ceai de fructe, lamaie, miere, portocale, vit. c, oscilococcinum am luat conform prospectului, 2-3 zile cam 2-3 fiole pe zi, nu mai stiu exact, cert e ca scrie pe prospect. va pup tare pe toate si va doresc multa multa sanatate ![]() ![]() .Alina 9+ gargarita |
aiurea cu raceala asta..se cam tine dupa gravidute..
..si eu is tot cu ceaiuri si iau 2 paracetamoale pe zi..ca sa se duca mai repede de la mine ca deja de cateva zile ma chinuie...insanatosire grabnica

cristina
9 +
ramo1901 spune:
buna burticilor...
wooowww...ce mult ati scris de ieri...
86cmm - eu am aflat de sarcina de mos nicolae. ma simteam foarte rau..tot asa .ndat doar paracetamol (3 pe zi), iar ptr tusa sirop naturist Stodal si multe ceaiuri cu lamaie...si comprese cu cartofi r..raceala cu temp. de 39.2 care nu cobora deloc...si dr mi-a recomaasi si otet la maini si picioare (care mi-au scazut temperatura). ai grija de tine si fa-te bine....![]()
Raluk31...la asta ma gandeam si eu....la mine data conceptiei cred ca a fost repede,pe 17-18.11, dar nu stiu sigur...tu cum te simti?...
va pup pe toate fetele si sper sa auzim de bine....