ALEX,URGENT-3000 EURO-22 FEB!!-Avem Pay-Pal

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

fetele cae mai stiti ceve firme mai mari sau ceva datimi si mie mailu ca poate mai pot sa trimit zilele astea cine stie.Nu prea apuc sa merg pe la firme mai mari in afara ors dar voi incerca si prin mail

mamica de galusca alexandru gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui anyvovcu

fetele cae mai stiti ceve firme mai mari sau ceva datimi si mie mailu ca poate mai pot sa trimit zilele astea cine stie.Nu prea apuc sa merg pe la firme mai mari in afara ors dar voi incerca si prin mail

Any, nu aveti un site??? cred ca ar fi fost mai usor sa afle mai multa lume..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 25+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

draga mea din pacate nu avem si eu habar am cum se face si sincera sa fiu chiar nu mia trecut prin cap ce sai faci neuroni mei sunt dusiiiiiiiiiiii
o sa intreb pe cine stie cum se face si poate reusim si noi.
multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Draga Any,n-ai pm,asa ca-ti cer aici o adresa postala,ca sa trimit si eu ceva prin cineva din Ro prin mandat postal,mersi.

Mergi la inceput

draga mea multumim adresa mea este urmatoarea:vovcu ana irina str:grivitei blu4 ap1 ors:buzias judet:timis
multumim din suflet pentru ajutor

Mergi la inceput

draga mea nu tiam scris si codul postal deoarece nu il stiu dar am intrebat si nu trebuieste
multumim din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna Ana,acuma am vb in Ro,am dat adresa ta(am gasit codul pe net,e 305100 pt Buzias)si sapt viitoare vei primi banii,cam in 2 zile ajung,ii trimit prin d-na Sanda F. care-i pune luni dimineata la posta.(Prin pm sau aici,sa-mi confirmi primirea lor,bine?).

Multa sanatate!

Mergi la inceput

multumesc din suflet scuze ca nu tiam raspuns mai devreme dar acum am reusit sal calmez pe alex ca numai ce a facut o criza de convulsii si de abia neam linistit.acum suntem bine dar asa de rau ma sperii caci incruciseaza ochii si tremura de parca ar fi nu stiu ce frig in casa.........
abia astept sa plecam ca sa nu se agraveze crizele astea caci aici medicii stiti si voi cum sunt.....
pupici de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Any,pun si eu miine un mandat online pe adresa ta.Daca imi poti da pe PM un nr de tel al tau.
Sanatate multa si gind la Doamne-Doamne.O sa fie bine.

Mergi la inceput

draga mea sper ca ai primit pm-ul mii de multumiri fie ca nimeni sa nu mai aibe nevoie de medici.
multumim din suflet pt ajutor fara ajutorul vostru nu stiu ce am fi facut.........

Mergi la inceput