Cum repar instalatiile de pom stricate?

Cum repar instalatiile de pom stricate? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Am o gramada de instalatii de pom si cam toate s-au stricat dupa utilizare intensiva in perioada asta. Cum descopar care becuri sint stricate ca sa le inlocuiesc?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

le bagi in priza si vezi care nu se aprinde ala sa stii ca nu merge ;) !

sau

cu 10 lei iti iei o instalatie de pom noua ;)

sau iei un bec nou si il incerci la fiecare bec din circuitul stricat.

sirimie, esti unica ! la multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eee, complicat dom'ne, complicat

pai depinde ce fel de instalatii de pom ai
daca sunt cu leduri, poti sa le arunci
daca sunt din acelea cu beculete "de sticla", ai doua variante : sunt unele instalatii sa zicem "liniare", la care daca s-a ars un bec, nu mai merge deloc instalatia; iei un bec bun de la alta instalatie si te apuci sa verifici toate beculetele de la cea stricata (adica scoti un bec si il pui pe cel bun, vezi daca merge instalatia...si tot asa)

alte instalatii sunt "in paralel", adica au portiuni independente care pot functiona chiar daca s-a ars un bec. la acestea e mai simplu, deoarece fiecare portiune independenta are un bec special numit "starter" il vei identifica foarte usor doarece este alb (transparent). important este sa-l inlocuiesti tot un cu bec "starter", nu cu unul colorat.

dar cel mai simplu ar fi sa-ti iei alte instalatii, la magazinele de 3,8 ron sunt o gramada de instalatii ramase nevandute, si cea ma scumpa este 24 ron, are 400 de leduri

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

eu zic sa le arunci si sa-ti iei altele. cat te-ai chinui cu reparatul...nu se merita...mai ales ca se gasesc instalatii ff ieftine acum

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

IMPLINIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

exact ca anaemi zic si eu, sunt instalatii ieftine si f frumoase acum. dar daca reprezinta ceva sentimental.......

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru raspuns!

CorinaDani, asa am sa fac.

Adevarul e ca anul asta am cumparat altele noi, dar acum am vreo 10 instalatii (si nu toate din cele foarte ieftine) si mi se pare bataie de joc sa dureze fix 2 zile. In plus unele au becuri de schimb.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Cred ca-i pur si simplu noroc (sau ghinion).
Eu am o instalatie de cand am terminat liceul (si peste cateva luni am intalnirea de 25 de ani ), nu ma indur s-o arunc...

Mergi la inceput