Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
atb spune:
LA MULTI ANI!!!! Fie ca 2010 sa fie plin de sanatate, fericire, iubire si belsug! sa fim mai buni si mai ingaduitori unii cu altii. 
Si o dedicatie speciala de la noi, cu multe imbratisari. 
Adriana
28+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
andra_s spune:
salutare burtici!!!
iata-ne si in 2010, wow, ce an important pt noi toate!
nu va suparati pe mine, dar cu toate ca sunt acasa nu o sa fiu f activa pe forum pt ca trebuie sa stam numai in pat, ma ridic si eu pt nevoi fiziologice ![]()
am reusit sa citesc pe diagonala ultimele capitole, si vreau sa va multumesc fiecareia dintre voi ca v-ati rugat pt noi si efectul se vede la semnatura, avem 31 de saptamani, au trecut 2 sapt de cand ne-am internat si sper sa mai treaca macar tot atatea pana va scoate bebe nasucul afara.
despre noi ce sa va spun, tot se vad membranele prin cerclaj, dar parca este putin mai inchis orificiul colului decat la inceputul internarii. ieri la consult dr meu explica unui rezident ce probleme am in timpul controlului pe "masa suspinelor" si nu prea mi-a placut ce ii zice acolo : "uite, vezi, are colul malformat dn nastere, ii lipseste buza inferioara a inelului colului si din cauza asta ii derapeaza firul cerlajului" am facut ochii mari si am realizat ca totul atarna de un fir de ata.
dar cu toate astea eu sunt f optimista ca totul va fi bine, am mare incredere in dr meu si face tot ce e posibil sa o mai lungim putin asa. stiu ca Dzeu nu ne va lasa daca ne-a ajutat sa ajungem pana aici
si prin starea mea de spirit pozitiva stiu ca si lui bebe ii este bine, fac si eu tot ce stiu ca pot sa il ajute, si atata timp cat ceva depinde si de mine, niciun sacrificiu nu mi se pare mare.
va pup pe toate, fara exceptie, ma retrag la patut si promit ca maine dimineata intru sa fac prezenta!
POZE
31+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara ioana pe mine sincer nu ma deranjeaza, altfel n.as avea pozele la semnatura publice, ziceam asa pt cele care tin mai mult sa nu apara nimic public ![]() roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Am inteles!
Astept si raspunsul celorlalte fete, si mai ales montajul Oanei, al ei va fi mai frumos.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
24+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanaiacovita spune:
La multi ani, pe 2010!
Va fi un an extraordinar pentru noi cele ce vom da nastere unei minuni, si abia astept sa traim si noi emotiile Odiseei de pufuleti.
Ma bucur mult ca toti iepurasii se vor naste in 2010, sanatosi si frumosi.
Andra,Diana ma bucur din suflet ca ati petrecut trecerea dintre ani in familie si tot in formatie completa.
Oanka esti tu o dulce ca intotdeauna.
Sanatate sotului si imi pare sincer rau ca a petrecut revelionul in spital, dar sunt convinsa ca imporante vor fi momentele ce vor veni acusica.
Noi azi am facut 32 de saptamani, deci mai raman 7+. Incep incet sa isi faca loc emotiile, mai ales ca o am pe cumnata la mine care a nascut in Italia cat de natural posibil, ea fiind tare tare slaba si finuta mea fiind destul de grasunica.
Dar am inceredere ca totul va fi bine.
Cu [montajul] am hotarat sa il las pe userul meu de Onetrue media si nu voi pune linkul aici ci o sa il trimit pe mailul comun. Dupa cum s-a vazut nu e nevoie de parola sa se vada filmuletul, deci nu vad rostul unui alt user. Am facut o testare si cu google nu se gasesc pozele si numele fetelor in montaj,deci cred ca e solutia cea mai buna.
Nu il mai incep o data pentru ca eu am editat fiecare poza in parte, i-am facut efecte fiecareia astfel incat sa fie puse in evidenta atat burticile cat si fetele frumoase pe care le avem la Odisee, plus ca am editat muzica in asa fel incat sa nu se termine intre 2 piese in coada de peste. A fost o munca mai mare, dar eu sunt multumita de rezultat si sper ca si voi.
Daca mai primesc poze bine, daca nu, cine vrea sa vada montajul sa imi spuna.
Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ioanact spune:
Andra odihneste-te cat mai mult si cu ajutorul lui Dumnezeu veti fi bine.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
24+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
Multumim Oana pt montaj..intr-adevar ai lucrat la el, eu insa am adaugat pozele si am ales o mel a formatiei ABBA si atat, incat in unele poze nu se vad prea bine burticile..iar legat de mel, se termina brusc pt ca nu am mai avut poze..cu alte cuvinte montajul tau va fi SUPERB.
Mie mi-a facut placere sa-l fac asa "in graba"..mie una mi-a placut cand l-am ascultat, de mi s-a facut pielea de gaina.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
24+
- Justina
dayanara spune:
andra incet incet ajungi cat mai aproape de termen :)
oana unde e linku catre montaj?:)
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
L-am trimis pe mailul comun de gmail.
Enjoy!
Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
nibi_niki spune:
LA MULTI ANI,2010.
OANCA sanatate multa sotului.
As dori si eu parolele daca aveti timp.Mersi.
29+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Ioanact spune:
Intr-adevar SUPERB montajul. Multumim mult Oana pt efortul depus.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
24+
- Justina