Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
oanka80 spune:
La multi ani si din partea mea cu dorinta de a avea un an mai bun, cu bebei sanatosi, mancaciosi, nascuti la termen, cu oamenii dragi langa noi si fie ca in acest an fiecare sa primeasca ce avem nevoie mai mult spre folosul nostru.
multumesc lindal ca le-ai anuntat pe fete de starea sotului meu. va ramane in spital pana duminica sau luni...recuperarea e mai grea dar suntem optimisti si mergem inainte.
va multumec ca existati in viata mea, de la voi am invatat sa fiu mai buna, mai rabdatoare, mai calma si mai atenta cu viata mea. va doresc tot binele din lume 

diana si andra ma bucur dun toata inima mea ca ati revenit acasa si cu multa grija vor mai sta puiutii in burtica. sa fiti increzatoare si nu uitati ca noi va purtam mereu in gand. sunteti niste luptatoare si veti invinge 

oanaiacovita scumpa noastra forumista ce se gandeste la toti si la toate, sunt singura ca montajul tau va iesi super si se va gasi o cale de a multumi pe toata lumea. cu firea ta sensibila cred ca vei realiza ceva deosebit. 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
31+
- Maria-Emilia
AMR 8+ 
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
alina doresc si eu noile parole 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
31+
- Maria-Emilia
AMR 8+ 
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
babyangel spune:
LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA!!
Sa ne de Dumnezeu un an in care toate dorintele sa ni se implineasca, si nu in ultimul rand bebei la termen, sanatosi si cuminti!
Un
si o
la fiecare!!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 31 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Ioanact spune:
LA MULTI ANI!
Oanka ai PM cu noua parola.
Insanatosire grabnica sotului, sa se intoarca cat de curand acasa, sanatos!
P.S. Am avut si eu o surpriza pt voi, nimeni nu a vazut-o.![]()

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
24+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
Ioanact
..foarte frumoasa surpriza cu montajul
In sfarsit s-a spart gheata cu montajul
Andra,Dianami sa dea DD sa decurga totul ok, si atunci cand hotaraste nenea dr.
sa mai aiba si bebe putintica rabdare, ca are toata viata inainte sa stea afara din burtica
!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 31 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
DianaR spune:
La multi ani!
Ma iertati ca am intrat la voi neinvitata, vreau doar sa-i multumesc lui Asteropipan ptr cuvintele frumoase la adresa familiei mele!
. Ii doresc si ei si voua tuturor burticilor de la odidee sarcina usoara in continuare, nasteri fara peripetii si bebelusi sanatosi, frumoasi, cuminti si papaciosi!
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
dayanara spune:
La multi ani!
anke da acum vad ca tu esti anca din poze :)
ioanact foarte frumos gestul tau 
dar ma gandesc sa nu se supere fetele care nu vor ca pozele sa fie publice , ca si acolo tot public e linkul si se poate accesa fara parola fara nimic 
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara La multi ani! anke da acum vad ca tu esti anca din poze :) ioanact foarte frumos gestul tau ![]() dar ma gandesc sa nu se supere fetele care nu vor ca pozele sa fie publice , ca si acolo tot public e linkul si se poate accesa fara parola fara nimic ![]() roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Da, dar nu am scris numele ..daca vreti il pot sterge.
Pe youtube se gasea mult m usor.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
24+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
ioana pe mine sincer nu ma deranjeaza, altfel n.as avea pozele la semnatura publice, ziceam asa pt cele care tin mai mult sa nu apara nimic public 
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Ierarh Vasile cel Mare!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
24+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!