**Buburuze de 2009 in actiune(1)**
Raspunsuri - Pagina 15
hepilica spune:
bamsy - ce frumusete de Maia am vazut in poza. e atat de dulce...
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
alic spune:
mai fete...aici erati?
va caut pe "acasa" sa va sorcovesc si voi umblati lerla?
ALICe, mamic de bebic Natalic 
II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim! 

cris_82 spune:
cuscra...multumesc de amabilitate
sa-l trimiti pe fi-tu in seara asta la intalnire cu terorista,dar vezi sa nu-si uite palaria aia smechera ca daca nu ii spun unde ai scuns pozele cu el in valiza![]()
ttenzika...interesant..chiar nu stiam de faza cu vinul si nucile
multam de pont![]()
picky...bine ca doar s-au ars beculetele si nu ati dat si in alte suprprize mai putin placute.Si ce "udatura" k lumea mi-a tras
sa-mi fie invatatura de minte ca nu i-am mai pus nimica sub buci.Si mamica si bebele sunt bine acuma..pe el l-au scos de pe perfuzii in seara asta si maine dimineata ii duce pe amandoi la salon sa se cunoasca ![]()
deea....e clar cat de mult ii place olita![]()
reby-irybineteles ca sunteti bine veniti
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
hepilica spune:
ttenzika - hi,hi, hi...daca nu mai apari pe aici maine dimineata...o sa intelegem
. vezi ca asa cum incepi noul an, asa o tii tot anul! o sa fie o veselie
. hai ca-i bine.
m-am amuzat cand am citit "de azi dimineata se tine dupa mine..". super tare!!!!!!!!
Picky_toto - de la ce sirop a facut puiutul iritatia la fundulet? of, of...cand aud de suferintele astora mici ma apuca nebunia
.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
MangaGirl spune:
buna seara fete dragi,
am inceput mesajul asta ieri, dar nu am mai apucat sa-l trimit.
VA DORESC UN AN MINUNAT! PLIN DE BUCURII, COPII VOIOSI SI SANATOSI, DRAGOSTE SI MULTA, MULTA FERICIRE!
revin zilele urmatoare. sper ca ati petrecut frumos. noi am fost la niste amici. a fost un revelion foarte chill. copilul meu a dormti de la 10 seara la 4 dimineata si apoi iar pana la 9 fara ceva. iar dupa amiaza a fost un dragut si a dormit cu noi si a lasat-o pe mami sa se odihneasca.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Deea_24 spune:
Simina1980 ce frumoasa coincidenta cu alintul nasilor! ![]()
Mai imi place si
| Citat: |
| *15 iulie Serban Alexandru(2600 gr,47 cm,ora 15:00,cezariana 38s)buburuza de Buburuza1979 |

lisa79 eu m-as baga la o cura de slabire... ai ceva mai special?
bamsy
printesa sa iasa repede dintucii si sa nu mai doara! cris

HA, HA, HA! nuuuuuuuuuu... acolo era o incercare esuata de acum o luna si ceva! Alic
pai sorcoveste-ne si aici! 

Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
Picky_toto spune:
Fetelor va rog sa aruncati un ochi in listuta si sa imi spuneti daca sunteti cu toate trecute si daca datele sunt corecte
Reby bun venit in club
...aici esti primita cu toata caldura si chiar as vrea sa ne povestiti despre voi doua. Cum a fost nasterea pentru tine? Cum se dezvolta buburuza ta? De cat timp stati in Germania?
Deea, multumesc ca te oferi, chiar ma bucur ca sunteti mamici de buburuze care se ofera sa dea o mana de ajutor. Cum se accepta userul iti voi da de stire
. Am vazut poze cu Darian, ce mare a crescut...e flacau numai bun de agatat 
Noce legat de diversificare, daca vrei iti povestesc cum am inceput eu si cam ce schema am primit de la pediatru. Aici se incepe cu piureu de fructe si apoi de legume, supa se baga de abia pe la 9 luni. Eu am inceput diversificarea pe la 5 luni si jumatate, ii dadeam din 2 in 2 zile pentru a o obisnui cu mancarea solida, apoi de la 6 luni am inceput sa ii dau in fiecare zi. Am incercat ptr inceput cu banana, dar se irita la fundulet..asa i-am scos-o din schema... si pe langa asta, fructele nu erau pe placul ei. Asa ca am inceput sa i dau piureu de legume, mai exact am inceput prima oara cu morcovul pe care i l-am dat cateva zile l-a rand sa vad cum reactioneaza, apoi i-am introdus si cartoful normal care i-a produs dureri de burtica, asa ca am bagat cartoful dulce de cateva ori, dupa care am revenit la cel normal(In Ro se da cartoful dulce...dar aici se recomanda caroful normal), apoi am introdus conopida, brocoli, dovlecelul, fasolea verde, telina... si carnita de pui....Pe toate acestea l-am combinat intre ele, cate 3-4 legume in respectivul piureu. I-am bagat si ardeiul, cu toate ca aici dupa un an se recomanda introdus, eu am incercat cu cate putin, dar am observat ca dupa ce papa piureul cu ardei ii aparea bubite rosii in jurul gurii, asa ca l-am scos. Rosia nu i-am bagat-o inca ca nu prea mi se pare grozava mai ales acum in perioada ierni..Aici se recomanda sa folosesti legumele de sezon. Spanac i-am dat dar cand am aflat ca, contin nitrati, am renuntat la el....mai tarziu...
Fructe a inceput sa imi pape, treptat, treptat, cate putin, ii place para si pepenele galben simplu sau combinat cu biscuiti cu gluten(de la 6 luni si un pic am inceput sa ii dau)..i-am dat si kiwi dar am scos semintele si i-a placut mult...Marele, clementinele, mandarinele nu ii plac, asa ca mai astept.Restul fructelor i le voi introduce mai tarziu.
Cerealele nu i-am placut deloc, am incercat de cateva ori si un i-am placut, asa ca nu am mai fortat-o.
Noce asa fac eu, nu stiu daca e bine sau nu, dar Stefania se simte bine cu o astfel de schema si consider ca am timp sa i le introduc si pe celalate.... De vreo 2 zile am inceput din nou diversificarea, ca daca a fost bolnava refuza mancarica si doctorul mi-a zis ca mai bine sa ii dau ptr o perioada laptic (san) si apa/ceai, mai ales ca avea si gatul rosu si o durea cand inghitea...
Acum fiecare face cum crede si cum simte, tu ce poti sa faci e sa ne citesti si sa alegi ce consideri ca e mai bine ptr puiutul tau...poate te va ajuta si doctorul.
Autodiversificarea...nu am experimentat-o in adevaratul sens, ...dar cand suntem la masa si ea e in brate la mine isi mai baga manutele sa deguste din farfuria mea...ii plac cel mai mult spaghetele
.
Alic aici suntem...primim cu sorcova si aici 
Hepilica, da de la siropul "Siroxil" s-a iritat si rau arata...
Ttenzika uite azi noapte am culcat-o pe Stefi in funduletul gol, ca imi era mila de ea si am hotarat sa nu ii mai pun pampers. Am zis asta e, face in pat, nu conteaza, doar sa ii treaca o data roseata. Am culcat-o la 12/30 azi-noapte si pana la 9 dimineata cand m-am trezit eu, nu mi-a facut deloc pipi in pat...I-am pus pampers si intr-o ora era plin...Ma gandesc ca poate ptr faptul ca nu a simtit pampersul l-a fundulet s-a inhibat si nu a facut pe ea?! Sau nu a simtit nevoia sa faca pe noapte pipi? ceea ce nu prea cred...
Va las acum, ca imediat merg sa ii fac baita fetei.....Apropo voi cu bebei mai mari unde le faceti baita? Ca eu de pe la 4 luni ii fac in cada mare...bineinteles ca intru eu cu ea...ca nu ii mai placea in cadita ei...
Asa ca va pup pe toate...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
lisa79 spune:
Maraici sau nu Maya e foarte frumoasa.
in legatura cu slabitul am sa deschid un topic separat ,vreau sa incerc dieta Rina,orice numai ciocolata sa pot manaca![]()
dani3lla spune:
anna mama pisica e de fapt catel sau ma rog ...imitatie de catel
Se impaca bine...el il trage de coada si de urechi,catelul ii da cate o limba ...![]()

picky ma bucur ca sunteti mai bine
reby si iri
bine ai venit
lisa m-as baga eu dar niciodata in viata nu am reusit sa tin cura de slabire...in schimb de luni ma apuc si eu de sala ca nu mai tine vrajeala cu "am nascut si daia sunt grasa"![]()
alic baga o sorcoveala ca-ti bag drept rasplata o ...poza cu tortu'![]()

cuscra il trimit ....promit...de fapt i-am si facut vant pe usa cu tot cu Lamborghini
...apropo mai e zapada la voi ca am uitat sa-i pun lanturile la roti?Cat despre pozele alea cred ca o sa le pun pe un stick pe care am sa-l ...inghit...SANTAJISTO![]()

picky eu nu cred ca s-a inhibat.Si eu de multe ori am gasit pampersul perfect curat si uscat dimineata.
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
prelucrate
Sf Andrei
Flmulete BB mic
bamsy spune:
Am adormit-o pe Maia si am timp de citit, scris................... m-am obisnuit cu voi fetelor si nu ma pot lasa de voi,nici de voi, nici de albinute,sa speram ca o sa-mi permita timpul pt. doua, multumim fetelor care au avut ideea acestui topic 

Noi am sarbatorit in familie,am o pitica maraita, nu mai iasa dintii astia nici cum
si avem si muci care nu mai trec, oricat i-am aspira si o enerveaza asa de tare, am o Maia plangacioasa, nu mi-a plans atata de cand o am.
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg