Puiuti de Randunici 2008!! (349)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou gagicute!
Doamne, nu mai pot de spate si de picioare...aproape numai in bucatarie am stat...dimineata am fost cu astia mici la piata, Cata s-a dus cu lista in Carrefour...apoi in bucatarie pana acum...abia am bagat la cuptor vasul roman cu varzica , Cata imi spala vasele si gata pe ziua de azi...maine doar sa pregatesc somonul si sa calc niste hainute, apoi odihneala

Am citit capitolul trecut, am vazut-o pe Andra de-menti-a-la! e o scumpa cum danseaza, are niste figuri in ea Apoi m-am emotionat si eu citind plugusorul Mihutzei, foarte tare, nota 10!!

Clau, sanatate multa de tot fetei, pup si eu sa treaca repede!

Am citit bilanturi, ganduri frumoase, emotionante! Sa dea Domnul sa vi se implineasca toate doruntele!
Eu imi doresc doar sa fim toti sanatosi! si poate, daca reusim sa renovam casuta, ca in alta nu stiu daca ne vom muta...as mai scrie, dar sunt asa de obosita, ca nu stiu ce sa zic la ora asta...anul care tocmai se termina a inceput foarte trist pt. mine, cu pierderea lui tata...dar apoi am calatorit in anul asta cat in 5 ani si m-am relaxat la maxim, il iubesc pe sotul meu enorm si ne redescoperim pe zi ce trece

Pfiu...poate mai scriu maine, ca zau daca mai pot
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mooama, dar bag de seama ca sunteti in pregatiri intense.

Eu as si iar as In mod foarte ciudat mi s-a facut pofta de un vin d-ala bun de tot ... Dar sa beau asa de una singura... mai urmeaza sa si cant:
"Sa-mi canti cobzar batran ceva
Sa-mi canti ce stii mai bine,
Ca vin ti-oi da si bani ti-oi da
Si haina de pe mine"

Sunt dusa, stiu... Am o stare demna de "Crizantema de aur" (festivalul ala de romante inlacrimate)

Sanziana si-a mai busit un colt de cap si s-a colorat in violet irizat cu nuante de verde crud.

M-a cadorisit si pe mine cu un cap in gura de am vazut stele mii... apoi mandra de ce a facut mi-a si tras o ventuza de pupat - eu te caftesc, eu te pup

Si mai nou a inceput sa faca ca Theea - inainte de culcare imi aduce cartea cu animale sa-i citesc. "Acea" carte cu rata, ratoi, gasca si gascan Si pana nu trecem in revista toate animalele, nu se lasa.

Simo special! Ai grija de tine, te rog mult!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Moaaama ce liniste e pe craca!!

Sa inteleg ca sunteti in gateli si prepareli?!

Gecko-pe tine te prima!! La multi ani!!

Ah,gata,m-am prins..Va zgarciti la carnati!!Vazurati ca aparui si vi se facu frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel, eu am anticipat dezastrul si nici nu m-am gandit sa cumpar Roata Olarului Se uitase Cata la ea in Carrefour si mi s-a zbarlit parul

Bitzulino, mama ce meniu super! pai gatiti voi, ma?? sau la restaurant, asta e meniul?

Nico, baga!!! ai facut tortul?? am venit la spartul targului??

Sovicule, mersi pt. idei! de aperitive am scapat, s-au oferit musafirii sa vina cu ele eu am luat niste pepene galben, strugurasi si le asortez cu branzeturi Si am facut o ciorbita de curcan cu zeama de varza de lesini langa ea , asta pt. a doua zi
Misto ideea de a comanda! dar daca fac acasa eu prefer sa gatesc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

hellou randunime!
am venit din Austria unde a fost super(o sa va povestesc).Drumul
a fost horror,in ultimele 2 ore au plans amandoi deodata(am crezut ca
o iau razna)

si azi am plecat din nou la munte (Arieseni) in speranta ca vom
avea zapada dar canci
ploua cu galeata si nici nu cred ca se va opri in curand
pe Marc l-am lasat la mama

va urez UN AN NOU FERICIT,SANATATE SI NUMAI BINE!
VA PUP

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gateli si pregateli, ioc! am unghiile tot nefacute, si nici nu mai le pot oja, ca se strica peste noapte, mi se imprima materialul de la asternuturi, ca am patit-o de mai multe ori, asa ca maine candva..desi avem asa in plan: pe la 11 parc cu Mufa, apoi debarcat la mama, apoi pana la Real, apoi nitel in mall sa-i iau o haina groasa iubului, apoi iar acasa..si poate, cu nitel noroc, o ora de somn
simo cum mai esti?
bubu ai muncit si azi, nu? la mine, a facut iubul o salata beouf si gata treaba, ca tot nu suntem p-acasa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

blanka, Arieseni!!unde sunteti cazati? ce dor mi-e de Apuseni!! nu ca am fost de 2 ori anul asta, dar mai vreau!! e zapada?
...mi-e ff foame, dupa ce mi-a fost ff greata toata dupa masa..NU, NU-S!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
NU, NU-S!

Bine ati revenit,blanka & Co.!!Astept povestea si pozeelee!Sa va distrati la munte!!

Bubuleee

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
am unghiile tot nefacute, si nici nu mai le pot oja, ca se strica peste noapte, mi se imprima materialul de la asternuturi, ca am patit-o de mai multe ori,

credeam ca numai eu patesc asa

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eee, Bubu, belea mare cu tortul! Ca nu am stiut cat si la ce temperatura sa incalzesc cuptorul... asa ca se rumenise tare si in interior era crud (l-am controlat...)... acum e ok,dar a trecut prin multe..

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput