Puiuti de Randunici 2008!! (349)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata parul spalat, nu pot nimik, doar sa Arielu' si Cleme(poze de la Craciun, esti datoare!!)

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Pai Luny cred ca la anul. Unde crezi ca sunt acum? LA SERVICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Daca va spun ca sunt ametita... Mihule, de belea Plugul tau!! Pe Andra nu am apucat sa o vad, imi doarme piciul si nu pot cu sonor...

Cleme, va fi bine, vei vedea! Randunicile TREBUIE sa fie fericite! Ca o merita din plin!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Unde sunt baietii mei cei mari? LA PISCINA!! O incearca acum, si dupa aceea mergem cu totii (cum oi scoate eu toate bulanele la lumina nu stiu... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Nico ce-as merge si eu la piscina!!! Dar al meu e la Valcea, parca vad ca iar vine la noapte si maiine iar pleaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mihutza,felicitari din inima!sa sti ca m-a pufnit plansul citind Plugusorul tau.te

Fetelor multumesc de incurajari,de sfaturile bune si ca sunteti alaturi de mine .
Ce sa zic,nu imi sta in caracter sa ma bag la funddar am fost tare demoralizata cand am vazut ca nimic nu e bine...acum daca ma lamentez colul nu il pot lungi,cerclajul nu va reveni la normal si bebe nu va fi mai puternic...asta e,trebuie sa fiu fericita ca e bine si asa,ca uite am 34 de saptamani si pana acum am dus sarcina pe picioare,activa,fara nici o restrictie...de stat in pat,Liana nu pot sta,ca Sam are nevoie de mine,si eu de el ca de aer.Nu mai fac exces de zel,am renuntat sa si conduc-offf,iau pastilutele cand trebuie si o sa incerc sa ma linistesc din ce in ce mai mult ca imediat va veni februarie si gata cu presupusa mea liniste!Acum telul meu este sa ajung macar 1 februarie si sa dea DD sa fie bine bebelusul.
Tot ce imi doresc pt 2010 este sa ii am langa mine pe toti 3 copilasii sanatosi si voiosi!Si ma rog sa ii tina sanatosi Bunul Dumnezeu si pe parintii mei!Ca restul,le-om duce toate!

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Simo , va fi bine! Sanatosi sa fim, restul vin sau nu vin, nu are asa mare importanta...

Mergi la inceput

Fac si io un tort... si Bubu nu mai vine... pe DC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am mai vazut si eu o poza-doua :)

Liana, m-am tavalit pe aici cat de dulcica si scumpicica este Teo cu sabotii si restul costumatiei si cum stie ea sa pozeze! si ce de carnati aveti

Si zanuta si delicata Sanziana calare pe vehicul nou

Bubu, noi inca n-am stabilit meniul de revelion, vom stabili maine pe loc cand vom suna la restaurantul care ne va livra mancarea acasa . Eu asa percep sarbatorile cel mai bine, concentrandu-ma asupra lor, nu asupra bucatarelii :))
Daca te-ai saturat de boeuf, mai face unchiu o salata cu maioneza care imi place muuult: pastai cu mayo, mult usturoi si maioneza. Sau telina cruda in loc de pastai.

Tuchi daa, daa, cunosc faza cu saritul din patut! Nu prididim noi sa il punem la loc de cate ori poate el sa sara la rand uneori.
Dar chiar si asa, eu intentionez sa ii tin pe amandoi inca un an de acum incolo in patuturi, si apoi le iau paturi suprapuse.

Gata, iar tre sa fug ca cere zana la baie. parca ma vad peste vreo 6 luni ca inca va scriu despre activitatea de acum :))

aaa, am mai vz puzzleritza americana si cum dansa ea tehno!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

'na seara!!
Eu ar trebui sa bagajesc de zor acum, dar cum orice munca se incepe cu o pauza, vreau sa va pup pe toate si sa va doresc un an nou mai bun decat cel care se incheie

Eu nu fac bilanturi si nici planuri de viitor, doar sper sa fie din ce in ce mai bine, pentru toata lumea

Mihutza , esti FENOMENALA

Va puuuup !!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput