INSEMINARE 58
Raspunsuri - Pagina 8
anna_ivan spune:
buna lumintza

si eu zic sa mai astept...or sa vina ei
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
rodicuta32 spune:
Ramo-eu am facut la Polisano Sibiu o singura inseminare,dar cu donator(la noi sotul e cu probleme),din pacate nereusita,dar daca ti-e si aproape Sibiul eu te sfatuiesc sa incerci.Oricum trebuie sa te duci pt. o prima intalnire(la care te programezi telefonic in prealabil) la care te prezinti cu sotul si iti duci cu tine toate analizele pe care le-ai facut si pui toate intrebarile care te chinuie etc.Medicul iti spune ce-i de facut,ce analize mai trebuie sa faci,ce sanse sunt etc.
Eu am fost la Dr. Chicea,dar am inteles ca e foarte ocupat si solicitat in ultimul timp,dar a fost acolo si dr. Ispasoiu care e foarte amabil si bun profesional si la care obtii programare mai repede.Mai este si d-na dr.Mutuliga,de care nu stiu ce sa-ti spun,pare un pic mai zvarlita,dar probabil ca profesional e buna.
Daca iti convine pretul eu zic sa mergi;sansele de reusita la o inseminare sunt cam de 15%.
Cum ti-am mai zis, eu sunt foarte multumita si de medici si de tot personalul(atat din punct de vedere profesional cat si uman)si de conditiile din clinica (curatenie etc).
Iti doresc mult succes!
ramo_e spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicuta32 Ramo-eu am facut la Polisano Sibiu o singura inseminare,dar cu donator(la noi sotul e cu probleme),din pacate nereusita,dar daca ti-e si aproape Sibiul eu te sfatuiesc sa incerci.Oricum trebuie sa te duci pt. o prima intalnire(la care te programezi telefonic in prealabil) la care te prezinti cu sotul si iti duci cu tine toate analizele pe care le-ai facut si pui toate intrebarile care te chinuie etc.Medicul iti spune ce-i de facut,ce analize mai trebuie sa faci,ce sanse sunt etc. Eu am fost la Dr. Chicea,dar am inteles ca e foarte ocupat si solicitat in ultimul timp,dar a fost acolo si dr. Ispasoiu care e foarte amabil si bun profesional si la care obtii programare mai repede.Mai este si d-na dr.Mutuliga,de care nu stiu ce sa-ti spun,pare un pic mai zvarlita,dar probabil ca profesional e buna. Daca iti convine pretul eu zic sa mergi;sansele de reusita la o inseminare sunt cam de 15%. Cum ti-am mai zis, eu sunt foarte multumita si de medici si de tot personalul(atat din punct de vedere profesional cat si uman)si de conditiile din clinica (curatenie etc). Iti doresc mult succes! |
si la mine tot sotul e cu probleme(oligospermie)
eu sper sa gaseasca cativa buni sa nu fie nevoie sa facem cu donator
sensibila spune:
anna_ivan - poate esti gravi ! Ai facut test ? Poate sunt doar petele de nidare. Cine stie ? Sau de la prea mult stres sau efort ?
Iti tin pumnii sa fie cu ochisori !
e in burtica
+31
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
adipapazi spune:
anna_ivan, in mod sigura aia nu e Z1. am intrebat eu odata ce consider a fi z1, de ex daca vine CM seara la 7. si mi s-a zis sa nu socotesc ziua aia, iar apoi mi-a zis dr sa consider z1 ziua in care cantitatea de sange uda slipul considerabil.
eu zic sa iti intrebi si dr, daca tre sa faci injectii.si au am avut dilema asta la fiv1, cand mi-au venit niste pete, apoi m-am apucat de sport, de carat mobile, de abdomene ca sa vina odata, iar dr mi-a zis sa incep stimularea de a doua zi.
viss spune:
sensibila, danutza si celelalte fete: au mi-am facut test de ovulatie acum , si mi-a iesit pozitiv.pe test scrie ca anunta venirea ovulatiei cu 1,5-2 zile.eu am de facut ovitrelul-pregnyl acum la 20.00.maine la 11 am inseminarea. sa-l mai fac, sau nu?
adrianaady spune:
Viss fa pregnylul, indiferent de test.Sa fie cu noroc.
Anna mult noroc draga mea, sa fie inseminarea norocoasa 
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss sensibila, danutza si celelalte fete: au mi-am facut test de ovulatie acum , si mi-a iesit pozitiv.pe test scrie ca anunta venirea ovulatiei cu 1,5-2 zile.eu am de facut ovitrelul-pregnyl acum la 20.00.maine la 11 am inseminarea. sa-l mai fac, sau nu? |
viss-ule, vad ca fetele nu-s pe fir..:-))
pai tu de obicei la cat timp ovulezi dupa testul de ovulatie?
mie de obicei imi iese doua zile la rand testul de ovulatie pozitiv. ieri ai facut test de ovulatie?..
e greu de raspuns dar eu sunt mai conservatoare, zic sa faci pregnilul, daca nu l-ai facut deja!
viss spune:
da, am stat cu ochii pe calc. vreo 15 min, dupa care l-am facut.
m-am bazat pe intuitia mea.eu nu mi-am facut decat luna trecuta test de ovulatie(ptr ca am avut dureri duminica, luni treb sa merg la eco, iesise pozitiv.. cand m-am dus a 2-a zi la eco, cei 7 foliculi nu se sparsesera inca.mi-au dat ceva sa inhibe ovulatia deja inceputa,apoi peste o zi pregnyl,apoi am facut FIV.acum m-am gandit ca poate unul din cei 3 foliculi nu s-a spart, deci l-am facut. TEORETIC AM AUZIT CA E MAI BINE CA SPERMATOZOIZII SA ASTEPTE OVULELE, DAR ACUM..ASTA E.
viss spune:
apropo - luminita, adrianaady- multumesc.ptr parere.o sa intreb maine si dr. sa vad ea ce ar zice, cum trebuia sa procedez.asa de chestie..in caz ca se va mai intampla alta data..