INSEMINARE 58

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

viss - foarte bine ca ai facut injectia.
Testele de ovulatie ies pozitivemai multe zile, dar in diferite grade. Adica dr cand se uita la ele stie despre ce e vb. Sunt grade diferite de rosu in functie de cat de aproape e ovulatia defapt.
Bafta la IA ! Sa fie cu ochisori !

e in burtica +32 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Buna fetele

nu am mai intrat demult si s-au intamplat cam multe.
Vreau sa spun tuturor fetelor care fac inseminare multa bafta iar celor care au facut ca le astept cu doua liniute.
Dupa cum am scris mie mi-a venit CM in 29 luna trecuta, cu intarzaiere dupa o ia dubla.Bun, am luat-o de buna si asta e.Ramanea sa vad in ce directie o iau.De la mijlocul saptamanii trecute, am inceput sa ma simt ciudat, simteam ca-mi cresc sanii, parca imi era si rau iar noaptea ma trezeam cu durere de burta.Am pus pe seama ovulatiei totul pana sambata dimineata cand m-am ridicat de pe scaun iar pe halatul de baie in spate aveam o pata de sange cat palma.Atat.noaptea m-am trezit cu durere de burta puternica, groaznica, cred ca asa dureri nu am mai avut in viata mea, ma durea inclusiv ,,foafa''.M-am dus la baie si a tasnit niste sange dar era curat, nu de ciclu.Intr-un final dupa vreo 2 ore durerile au incetat, m-am pus in pat si am incercat sa adorm.Ieri dimineata, de fapt la 12 cand m-am trezit dupa noaptea de cosmar, m-am dus la baie sa fac pi si am simtit ca iasa ceva.Asa ca ma scuzati, am bagat mana in buda si am scos.erau doua chestii nu stiu cum sa zis.nu erau cheaguri ca nu se sfaramau.erau tari, bordo inchis, una de marimea degetului mare de la mana iar cealalta cat jumate degetul.Mi-a mai venit putin sange dupa iar acum deloc.ce poate sa fi fost? ce credeti?A mai patit cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

sabine - dupa parerea mea a fost un avort menstrual. La o varsta mica probabil 4 saptamani. Ceea ce descrii tuse potriveste f bine cu ceea ce am trait eu la avortul din martie. Numai ca eu nu stiu daca cheagurile alea erau moi sau tari ca nu am avut taria sa le pipai chiar daca erau pe absorbant.
Sa ai grija sa mergi sa faci o eco daca s-a oprit sangerarea sa nu fi ramas ceva inauntru.
Imi pare tare rau !
Poate ma insel dar eu am trait cam acceasi chestie.

e in burtica +32 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.sabine -imi pare rau.subscriu la ce a scris sensibila.si eu am trecut prin ceva asemanator, la mine testul a fost cert pozitiv o saptamana inainte de ciclu.iar asa dureri nici eu nu am avut..groaznice.mi se rupea mijlocul in doua,totul era o menghina continua,naspa..
azi am facut si eu a 5-a IAS. ca niciodata, mi-a bagat dna. dr. cateterul pana in "trompe"..de am avut dureri cateva ore, am si sangerat un pic dup-aia..acum sunt ok,poate o fi de binear fi fost bine sa-i bage direct in ovul, dc tot era ovulatia declansata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Viss, iti tin pumnii.D-ne ajuta sa iasa de data asta si sa vina bebelul.de abea astept sa te aud ca nu poti dormi noaptea ca-ti face program .Sa dea D-zeu cateterul asta, varat pana la refuz sa fie cel norocos.
Eu data trecuta cand s-a oprit din evolutie nu am avut absolut nici o durere.Oare de ce atunci nu si acum da.Poate saracu o fi fost ,,viu'' si asta sa fi fost cauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Fetelor care aveti mai multa experienta, am nevoie de un sfat
Am terminat un ciclu de stimulare ovariana cu Ova-mit si Gonal, urmeaza injectia cu Ovitrelle miercuri sau joi. Doctorul m-a sfatuit ca luna aceasta sa incerc fara inseminare, stiind ca in 36 de ore de la injectie sansele sunt cele mai mari;
I-am spus ca as incerca totusi inseminare luna aceasta dar dansul numai vineri dimineata poate sa o faca, asta inseamna injectie miercuri la ora 22:00

Ati incercat si varianta asta: ciclu stimulat puternic si apoi raport sexual controlat?
Va multumesc

Ema C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

viss a venit dna dr Cezara la giulesti ,sau ai facut IA la cabinet?mie mi-a zis sa fac programare la cabinet pentru vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Ma treceti si pe mine in listutza?
Ce date trebuie sa va dau?

Ema C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui siema

Fetelor care aveti mai multa experienta, am nevoie de un sfat
Am terminat un ciclu de stimulare ovariana cu Ova-mit si Gonal, urmeaza injectia cu Ovitrelle miercuri sau joi. Doctorul m-a sfatuit ca luna aceasta sa incerc fara inseminare, stiind ca in 36 de ore de la injectie sansele sunt cele mai mari;
I-am spus ca as incerca totusi inseminare luna aceasta dar dansul numai vineri dimineata poate sa o faca, asta inseamna injectie miercuri la ora 22:00

Ati incercat si varianta asta: ciclu stimulat puternic si apoi raport sexual controlat?
Va multumesc

Ema C

ce inseamna contact controlat? sa stii ca nu are sens sa faci multe, ca se dilueaza lichidul seminal. sa fie sperma pregatita, nu mai mult de 3 zile de la ultimul raport sexual. poate, totusi, faci IA.dar daca nu faci, incearca si asa, ca doar nu te-ai stimulat degeaba!
ce doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

D-ne Sabine,nu ai cum sa mergi la un consult sau sa suni dr din tara?
Viss Dne da sa fie cu noroc de data aceasta!
Pt Siema si euzic sa faci IA ca doar te-ai stimulat si sa creasca sansele!

Mergi la inceput