INSEMINARE 58

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

siema, ti se face ovitrellul sau pregnylul cand foliculii au 17-18 mm, indiferent a cata zi e. testele de ovulatie mai dau si rateu. daca vrei sa fii sigura, fa LH din sange, el creste ametiror inainte de ovulatie, iar la ovulatie se dubleaza/tripleaza, ccea ce se cheama peakul de LH pe care se bazeaza testul de ov). relaxeaza-te, ca nervii nu-s buni!

sorinake, poti avea dereglari de la hormoni, de ex de la progesteron. dar cancerele nu dor, nu te gandi la prostii. obisnuieste-te sa te palpezi la san dupa fiecare CM (sunt pe net o gramada de poze despre pozitii si mod de palpare), ca sa iti inveti structura. cum exista CM al ovarealor si al uterului, exista ci ciclul sanului, el doare la ovulatie sau inainte de CM sau de la ovulatie pana la CM.
ca sa te linistesti, baga o echografie, oricum e recomandabil una pe an.

sabine, nu fi amarata. trebuie sa te bucuri ca poti ramane gravida. o sa vezi ca si daca vei face testele genetice, vei gasi o solutie. gandeste-te ca suntem in sec 21 si iti vor da drii de cap. dupa 5 IA si un FIV cu punctie goala, fara explicatii, abia m-am adunat din bucati. trebuie sa poti. vei afla cauza si va fi bine, vede DD.tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Sabine imi pare tare rau pt ce ti s- a intamplat!
Eu nu mai inteleg cam nimi! Adica tie ti-a venit CM normal......?si erai de fapt insarcinata?
Si eu cred ca trebuie sa fii optimista ca poti ramane insarcinata fiindac siur se va gasi cauza si se va rezolva,draga mea.
Oare nu ai facut prea multa si cntinuu stimulare?????E bine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Sorinake de la stimulare te doare ,nu te gandi la prosti!!!!!!!!!!
Asa m-a durut si pe mine sanul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

buna fetelor,
nu am mai scris de mult ,dar va citesc tot timpul.
SABINE-imi pare rau pt ceea ce ai patit.Si eu am pierdut 2 sarcini,ultima pe 6 noiembrie (ambele sarcini obtinute prin inseminare).Am mers la fundeni si dupa mai multe anlize au ajuns la concluzia ca am fragilitate capilara si uterul subtire "ca un tifon".Acum urmez un tratament si in acelasi timp fac si stimulare ovulatorie.Sunt in z10 si am niste foliculi mici pt aceasta zi .Si eu am fost daramata dupa a doua sarcina pierduta.Am plans mult dar trebuie sa luam problema asa cum este si sa facem tot posibilul sa o rezolvam. Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor dragutelor,intra omul sa va salute si ce gaseste pe aici numai lacrimi,pareri de rau,suparare
Sabine,draga mea imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat,dar capul sus,fii barbata Joitico,faptul ca ai ramas insarcinata este un lucru mai mult decat bun,incearca sa investighezi un pic mai mult cauza pentru care nu se si fixeaza si va fii ok,vei fii mamica,hai fruntea sus si nu mai boci ca nu rezolvi nimic
Si eu am fost terminata si dupa inseminarea esuata si dupa fertilizarea in vitro ratata, dar m-am ridicat si merg mai departe,asa sa faci si tu
Are Dzeu grija dca fiecare dintre noi sa aibe un mucos
M-am intins cat o placinta de post,va pup pe toate si vreau sa va spun ca imi sunteti tare dragi,desi intru un pic mai rar,dar va citesc mesajele

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Mobilizarea fetelorrrrr,ia scoateti voi artileria grea de la naftalina si sa apara testele cu II liniute.......,repejor
Sorinake,pe mine ma dureau sanii ingrozitor dupa stimularea FIV,si nu a fost nimic,nu te ingrijora,dupa ce tremini tratamentul poti sa faci un eco,sa te linistesti
Bafta tuturor fetelor care sunt in focuri,sa apara curand

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

siema, ti se face ovitrellul sau pregnylul cand foliculii au 17-18 mm, indiferent a cata zi e. testele de ovulatie mai dau si rateu. daca vrei sa fii sigura, fa LH din sange, el creste ametiror inainte de ovulatie, iar la ovulatie se dubleaza/tripleaza, ccea ce se cheama peakul de LH pe care se bazeaza testul de ov). relaxeaza-te, ca nervii nu-s buni!

sorinake, poti avea dereglari de la hormoni, de ex de la progesteron. dar cancerele nu dor, nu te gandi la prostii. obisnuieste-te sa te palpezi la san dupa fiecare CM (sunt pe net o gramada de poze despre pozitii si mod de palpare), ca sa iti inveti structura. cum exista CM al ovarealor si al uterului, exista ci ciclul sanului, el doare la ovulatie sau inainte de CM sau de la ovulatie pana la CM.
ca sa te linistesti, baga o echografie, oricum e recomandabil una pe an.

sabine, nu fi amarata. trebuie sa te bucuri ca poti ramane gravida. o sa vezi ca si daca vei face testele genetice, vei gasi o solutie. gandeste-te ca suntem in sec 21 si iti vor da drii de cap. dupa 5 IA si un FIV cu punctie goala, fara explicatii, abia m-am adunat din bucati. trebuie sa poti. vei afla cauza si va fi bine, vede DD.tin pumnii

Adipapazi- azi am facut echo- am pe dreapta 2 foliculi dominanti de cate 19 mm fiecare, endometru 11mm. Am facut si injectia Ovitrelle insa doctorul mi-a zis ca se astepta sa raspund mult mai bine la stimulare ( am avut de facut 3 inj Gonal si 6 Ovamit) asa ca sansele de data asta sunt mai micutze decat in mod normal;
Maine am programare la ora 13, inainte voi face si o echo abdominala sa vedem daca s-a produs ovulatia. Macar vad cum reactioneaza corpul meu e abia prima luna.

Ref la testele de ovulatie- si doctorul mi-a spus ca nu sunt atat de concludente si ca are paciente care au ramas gravide chiar daca testul indica negativ; eu mi-am luat asa de curiozitate nu ca ma bazez foarte mult pe rezultatul lor

Va voi tine la curent, multumesc pentru raspunsurile voastre care m-au mai lamurit

Ema C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Ati mai pomenit ca dupa injectia Ovitrelle , testele de ovulatie sa iasa negative?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

siema- dupa ovitrelle, ovulatia poate apare cel mai frecvent intre 24-36 ore.uneori imediat, sau dupa 36 h.asa ca nu te mai stresa..o sa apara ea si ovulatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna seara! multumesc mult pentru raspunsuri! m-am mai linistit si m-a mai lasat durerea de san! sunt z8, si abia luni e dr pt monitorizare, cand eu voi fi z12! cam tarziu, desi eu ovulez cam prin z16!

Mergi la inceput