INSEMINARE 58

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Buna fetele

Am fost la medic.Ati avut dreptate.a fost avort spontan incomplet.Trebuie sa iau pastile, cate 6 pe zi sa vedem daca elimin tot de acolo.Doctorul spera sa nu fie nevoie de chiuretaj dar asta voi sti luni.
Acum vreau sa spun doar ca daca va aduceti aminte ciclul mi-a venit cu doua zile intarzaiere TESTUL DE SARCINA A FOST NEGATIV iar eu de fapt eram insarcinata.I-am explicat dr exact cum au fost cele doua bucati care au iesit, cu lux de amanunte.Se pare ca au fost doi gemeni.
Nu pot sa judec, ma simt trasa la cheie, golita de orice sentiment.In octombrie am ramas.Am pierdut in noiembrie la 5 saptamani si 3 zile.In decembrie am ramas.Dupa calcul, am pierdut la 7 saptamani.Sotul e si el nauc.Este cam mult pentru mine si cred ca si pt el.
Asteptam telefonul de la Goldenes Kreuz.Le voi spune exact situatia si probabil vor face mai mult.Cu siguranta ma vor pune sa fac analizele genetice.cred ca acolo e problema.Dar fetelor, de data asta mi-e frica si parca nu mai pot privi cu atata incredere inainte asa cum am facut-o pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

sabine - Sa dea Dumnezeu sa elimini tot si sa nu fie nevoie de chiuretaj.
Ma rog sa te ajute Dumnezeu sa treci peste asta.
Sigur o sa ajungi la teste genetice sau cred ca iti vor fi macar recomandate. Si ar fi bine sa le faci. Incearca sa faci si urmatoarele analize :
- AC. ANTI-CARDIOLIPINICI IgG

- AC. ANTI-FOSFOLIPIDICI

- ANTICOAGULANT LUPIC

- T QUICK

Cred ca de la Dankutza le am si am mai adaugat eu T Quickul care mi-a fost recomandata la Fundeni.
Poate ai probleme de coagulare. Si din cauza asta sa fie problema.

Stiu ca e greu sa treci peste 2 sarcini pierdute, insa cred ca o poti faci si cu siguranta Dumnezeu iti va da bebelul mult dorit.

Sa stii ca si eu tot 2 chestii dar mai mari (erau cat palma cu tot cu degete) am eliminat dar nu m-am gandit niciodata ca ar fi gemeni.

Dumnezeu sa iti dea putere si capul sus ! Bebelul o sa vina !

e in burtica +32 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Sensibila, multumesc din suflet.Am sa fac in plus si ceea ce tu mi-ai spus in cazul in care astia nu imi dau.Cu siguranta.Acum voi face toate analizele posibile pt ca nu mai vreau sa trec prin asa ceva niciodata,numai ca ce va fi doar D-zeu stie.
Ma simt nici eu nu stiu cum, dar parca am primit o injectie cu anestezie in creier direct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

cam ce primiti voi pt sustinerea progesteronica a ciclului?
duphaston per os sau arefam intravaginal?ca nu mai inteleg nimic din nici o schema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

SAbine imi pare tare rau pt ce ti s a intamplat. Te rog sa mi explici si mie cum a fost la tine menstruatia. A fost normala, a fost la fel ca in alte luni, doar cu 2 zile intarziere? Stau si ma gandesc si eu.
Pupici!!!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Sabine- mare pacat ca trebuie sa treci prin momentele astea! Dar incerc sa cred ca va veni si soarele pe aleea noastra!
Eu maine dimineata ma prezint la echo de 15 zile..sa vedem cum ramane cu injectia de declansare a ovulatiei;

Azi mi-am facut si un test de ovulatie (asa pentru mine) si este negativ- ceea ce inseamna ca nu voi avea ovulatie in urmatoarele 2 zile.

Sensibila si celelalte fete cu experienta in IA- ce credeti despre asta? Injectia Ovitrelle va produce ovulatia daca foliculii sunt maturi si daca doctorul va considera necesar sa o faca maine? De ce in seara asta am rezultat negativ? eu vineri am programata IA si conform testului nu va fi ovulatie vineri..nici nu mai stiu. Eu normal dupa metoda calendarului ovulez abia in ziua 16- 17 (ciclu de 31- 32 de zile)

Astept si pararea voastra

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui siema

Sabine- mare pacat ca trebuie sa treci prin momentele astea! Dar incerc sa cred ca va veni si soarele pe aleea noastra!
Eu maine dimineata ma prezint la echo de 15 zile..sa vedem cum ramane cu injectia de declansare a ovulatiei;

Azi mi-am facut si un test de ovulatie (asa pentru mine) si este negativ- ceea ce inseamna ca nu voi avea ovulatie in urmatoarele 2 zile.

Sensibila si celelalte fete cu experienta in IA- ce credeti despre asta? Injectia Ovitrelle va produce ovulatia daca foliculii sunt maturi si daca doctorul va considera necesar sa o faca maine? De ce in seara asta am rezultat negativ? eu vineri am programata IA si conform testului nu va fi ovulatie vineri..nici nu mai stiu. Eu normal dupa metoda calendarului ovulez abia in ziua 16- 17 (ciclu de 31- 32 de zile)
Astept si pararea voastra
Va pup

Eu nu s prea priceputa fata de fetele de aici, dar pot sa ti spun ca la mine, la un ciclu de 30 de zile, ovulatia e in ziua 16-17 ca la tine, in ziua 15 am la echo un folicul de 18 mm, la 18 mm mi a dat sa fac pregnyl. LA mine se intampla asa cand nu fac stimulare.Am facut Pregnyl pe CM natural.Poate si la tine maine o sa fie suficienti de mari! Pupici si bafta!!!!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Ciclul meu a fost ca de fiecare data ba chiar putin mai lung.
Nu pot sa-mi scot din cap testul de sarcina negativ si testul de ovulatie pozitiv.Dureri de sani si tot tacamul.Ce gandeam eu.....probabil o ovulatie mai violenta si ce era de fapt.

Mergi la inceput

ceva bine s-a intamplat.Am uitat sa spun ca dr de aici nu a vazut decat un singur fibrom, nesemnificativ in perete cu dim de 30mm. deci a scazut cu 4 mm iar celelalte au disparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele!

sabine, imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat. cuvintele sunt de prisos si nu pot exprima ceea ce e in sufletul tau acum.

eu sunt z5 de stimulare, si de azi dimineata simt durere efectiv la sanul drept. am pipait sa vad daca e vreun nodul ceva, dar nu am simtit nimic sau poate nu ma pricep eu sa pipai bine, nu stiu. cert este ca ma doare sanul si nu stiu de la ce e.

Mergi la inceput