Anul Nou cu bucurie in gradina cu pitici (57)
Raspunsuri - Pagina 5
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Libra Guzelnico - sa fie cu noroc tratamentul! Eu cred ca relaxarea face toata treaba in conceptie. |
Libra, Mami_vreau, asa m-am gandit si io, de-aia io stau ... relaxata si il las pe sot sa munceasca.
guzelnico spune:
Blue_Floricica
, cu ce vei umple curcanul?
Libruta
, subscriu, totul natural.
Mayan
, ceva se intampla cu fetita. De ce nu incerci s-o iei cu binisorul sa descoperi ce-i in creierasul ei, ce si-ar dori?
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui sorinake eu ma gandeam sa fac maine o beta, dar cred ca e prea devreme! ma mananca in fund! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Cam da!

Lumy_Clt spune:
Cucu bau!!
Eu am terminat portia de bucatareala pe ziua de azi:sarmalute, slata de boef (dar fara carnita) si o supita de rosii.deh, strica atata carne...
Maine friptura, icre, salata de vinete si bineinteles tort
.
Azi am bobosit destul de repde, mai stau nitel sa caut niste retete de friptura de rata....si apoi direct la nani.
pupacim
dulce gasca
14+

crestem
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Blue_Floricica , cu ce vei umple curcanul?Libruta , subscriu, totul natural.Mayan , ceva se intampla cu fetita. De ce nu incerci s-o iei cu binisorul sa descoperi ce-i in creierasul ei, ce si-ar dori?_ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Cu asta:
un curcan marisor
400 de grame de ciperci proaspete
3-4 ceape
3 felii groase de pine (doar miezul), care se inmoaie in lapte
3 oua
marar
sare
piper dupa gust
Mod de preparare: In ulei, se caleste ceapa cu ciupercile. Atunci cind sint bine calite, (dar nu arse!), se iau de pe foc, se adauga, in tigaie, miezul de pine inmuiat, cele 3 oua, sare, piper, dupa gust si marar tocat marunt. Totul se amesteca.
Aceasta umplutura se baga in curcan si se coase curcanul.
Curcanul se baga la cuptor. Cite kilograme are curcanul, atitea ore trebuie sa stea in cuptor.
Pentru a avea un aspect exterior frumos, curcanul trebuie invelit cu un tifon si uns peste tifon cu unt. De asemenea, din cind in cind, trebuie scos din cuptor si uns din nou cu unt, si cu ce se scurge in tava. Astfel, dupa ce este facut, va avea o culoare aramie, foarte frumoasa.
Umplutura cu maruntaie
Daca a avut pipota, inima si ficat, toate acestea se taie marunt si se calesc cu ceapa, la fel ca si ciupercile. Atunci cind sunt calite se adauga miez de paine inmuiat in lapte, sare, piper, oua, si marar tocat marunt. Totul se amesteca si se introduce in curcan, dupa care se procedeaza la fel ca mai sus.
O sa va povestesc daca a iesit bun. :):)
33+
luminita42 spune:
Fetelor va urez un An Nou minunat!
LA MULTI ANI FERICITI!!!
Va pup cu drag, sa va distrati!
amy2007 spune:
Buna dimineata, dragelor. Aseara nu am mai putut intra, pentru ca mi-au sosit niste musafiri. Am reusit sa fac si tortul pe care bineinteles l-am si inceput
. E bun dar dulceeee....
Azi sunt to tla munca, nu o sa muncesc prea mult, de fapt nu o sa muncesc deloc. Astept sa ne dea drumul acasa. Pe 24 am plecat chipurile mai devreme acasa pe la 12 si pana la 12:45 am cautat un taxi, cu sensul ca se statea la coada. 
Va pupacesc asa ca pt ultima dimineata pe anul asta, dar nu scapati de mine azi. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Neata frumoaselor,
Las o cafeluta,un ceai cu lamaie si ma apuc si eu de treaba.Revin mai tarziu

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/
Pup si eu gashca!