Anul Nou cu bucurie in gradina cu pitici (57)
Raspunsuri - Pagina 4
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_vreau cat despre poza in pijama, nu stiu daca se rezolva!!! ca poate o sa port o pijama pe care are voie sa o vada doar sotul |
Corect!
La asta ma gandeam si eu. N-as vrea sa fac impresie proasta pe-aici.
Libra spune:
Blueflower, mi-ai lipsit!

La fel si Brunadria 

Multumesc tuturor pentru sfaturi!

Nu am facut febra foarte mare, pana in 37, dar intrebam si eu preventiv. Gatul ma doare de la o amigdala, care e pe aceeasi parte cu nara infundata. Am luat curent de la serviciu, asta e, statul n-are bani de geamuri ca lumea. Am inceput sa ma simt mult mai bine de cand am aflat ca pt maine directorul a dat liber la plebe.
Pupici, ne vedem mai pe seara!
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Guzelnico - sa fie cu noroc tratamentul! Eu cred ca relaxarea face toata treaba in conceptie. Am mai multe prietene care au ramas insarcinate in timpul sarbatorilor, concediilor, balurilor, aniversarilor etc., adica in perioade cand se simteau bine si atentia le era distrasa de la procreere.
Doamne ajuta, ianuarie sa ne aduca multe gravidute in lista!
_
made in Romania, '73
mami_vreau spune:
sunt de acord cu libra! si eu stiu de multe cazuri de gravidenie in care conceptia a avut loc in preajma sarbatorilor! asa ca... relax girls!!!
fetele eu va las ca plec acum de la job si merg sa ma bucataresc
pentru revelion! va pupacesc si poate ne revedem mai pe seara daca oi mai fi in stare! 
Laura
MayanMistica spune:
Bebenov La multi ani fericiti , plini de impliniri si realizari si un bebelas sa va umple viata de bucurie.
Eu azi am de facut 10 cozonaci pentru o comanda, am fost la spital sa repet testul de sange si am inteles ca era ceva legat de Chlamidia.
Ei au zis ca e formal , sa nu fac cu nervii ca as avea ceva ..vor sa vada daca ar fi asa ceva , cica de la asta s-ar bloca trompele si n-as mai putea ramane gravida.
Asta a fost teoria domnului M cand a auzit ce si cum.
Oricum daca ar fi merg pana in panzele albe sa vad cand ar fi fost si cum.
In rest cea mica ma ingrijoreaza pentru ca la orice mananca sau bea , varsa.
Ori ca vrea ea sa faca asta , ori ca are ceva la stomac ..nu stiu ce sa zic.
Aseara iar a facut circ , a plans o groaza iar la final era cu degetele pe gat ca sa verse.
Acum sa ma ierte al de sus , da eu nu pot sta 24 din 24 cu ea si nici sa ii cant in struna la ce rahat vrea ea nu pot.
Iar daca ea face tarantele si pe urma se pune pe bocit n-am de gand sa stau sa-i suflu in fund doar ptr ca asa ii place ei sa ne aduca cu nervii pe amandoi.Ajung la concluzia ca face intentionat ca sa ma iau de ea si sa boceasca , dupa care sa pozeze in victima ca ce nefericita e.
Si iar deste bagate pe gat , hop la wc , istericale ..asta doar pt ca donsoara vrea sa ne controleze vietile.
Ori pricepe odata pt totdeauna ca noi o iubim dar nici sa-si bata joc de bunatatea noastra nu se poate.
Ca si omul asta vine de la 8 ore de munca , plus alte 2-3 pe drum , obosit si mort de foame ..ce ii mai trebuie? Liniste sau istericalele ficamii doar pt ca asa vrea ea?!
Pai ma apuca pe mine dracii care sunt masa , dar pe el?
Oricum mai e o saptamana , sper ca acasa sa vada ce ii va lipsi si sa inteleaga ca in acest stil nu va reusi niciunde si niciodata.
sorinake spune:
buna, fetele!
Am intrat sa va salut! Eu cu o graoza de trebi pe ultima suta de metri! 
Aici sunt fetele cu cea mai bogata imaginatie! Imi place titlul subiectului, la fel cum mi-a placut si titlul subiectului precedent!
Bebenov, La multi ani fericiti si multa sanatate! 
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Libra Blueflower, mi-ai lipsit! ![]() ![]() La fel si Brunadria ![]() ![]() Multumesc tuturor pentru sfaturi! ![]() ![]() ![]() Nu am facut febra foarte mare, pana in 37, dar intrebam si eu preventiv. Gatul ma doare de la o amigdala, care e pe aceeasi parte cu nara infundata. Am luat curent de la serviciu, asta e, statul n-are bani de geamuri ca lumea. Am inceput sa ma simt mult mai bine de cand am aflat ca pt maine directorul a dat liber la plebe. Pupici, ne vedem mai pe seara! _ made in Romania, '73 |
Am mai scris un mesaj, dar l-am pierdut, nu a vrut net-ul meu sa il posteze.
Ziceam Libra ca e mai bine daca ai reusi sa iei cat mai putine medicamente in timpul sarcinii, chiar si acelea care sunt recomandate de doctor sau care au pe prospect ca sunt recomandate in sarcina...cu cat mai putin chimic, cu cat mai mult naturist, cu atat mai bine. Asta e parerea mea.
Eu am avut migrene ingrozitoare intre 10-15 sapt si nu imi treceau decat cu paracetamol. M-am straduit sa iau numai jumatate si asta dupa ce nu imi trecea cu masaj la cap, cu strans capul cu o esarfa si alte chestii.
Mayan, cred ca am sarit niste postari de ale tale in care probabil ai explicat de ce fata ta se comporta asa in vacanta. Vacanta care ar trebui sa fie superba, mai ales ca te-ai chinuit o gramada sa o scoti din tara, sa o duci pe la tot felul de cumparaturi, distractii....de ce s-a ajuns la atrasul atentiei prin voma si istericale? Of...imi pare rau. Si totusi, de ce? Ce nu ii convine? Ca pleaca prea repede acasa? Nu e destul in centrul atentiei?
Eu azi am stat in pat si am lucrat, pt ca sefii mei sarbi nu au craciun si revelion acum, ei au peste 2 saptamani si vor o raportare azi. Sper sa ajung sa imi spal parul si sa imi fac unghiile, maine e zi de bagat curcanul la cuptor si de asteptat musafirii la masa de seara :). Musafiri care vin cu mancare, salate, tort, prajituri, etc.

33+
Libra spune:
[b]Floricica[/b] eu de ani buni nu iau medicamente, din cauza ca mereu eram "posibil gravida". Durerile de cap mi le tratez cu felii de cartofi legate pe frunte, raceala cu citrice si miere de albine sau lapte cald cu unt. In rest, rabdat cat cuprinde.
Azi a fost o zi mai nasolica, capul infundat, durere "in coada" (partea de jos a bazinului). De trei zile stranut nonstop si imi fac griji pt bebe, sa nu se scuture si el. Am mai simtit si ceva tremurand (nu durere) in burta... atat mi-a trebuit. Am luat nospa si m-am intins imediat in pat. Aventuri de gravidie...![]()
_
made in Romania, '73
bebenov spune:
Dragele mele,
multumesc mult pentru urarile de ziua mea.
De dimineata bucataresc...bucate si abia acum am ajuns la calculator.
O sa avem musafiri maine si am pregatit si eu cate ceva... nu mare lucru dar sunt franta. Asa e intotdeauna de ziua mea... bucataria e locul unde petrec.
Surioara mea e inca in spital si va mai ramane pana la valori mai scazute ale betahcg-ului. I-au facut in sfasit ecografie si au vazut ca sarcina e inca acolo, are 3 cm si sacul amniotic pocnit. Probabil de asta ii scade asa de greu betahcg-ul. Astazi ii scazuse tensiunea si a ametit. Mi-e teama sa nu cumva sa o si opereze dupa ce au intoxicato cu metotrexat.
Asta e a treia sarcina extrauterina pe care o face.
Daca nu mai reusesc maine sa intru va urez de astazi un an nou plin de bucurii, sa aveti lineste sufleteasca, pace in ganduri si cea mai mare dorinta a noastra a tuturor sa devina realitate. Si multa sanatate.
Mihaela,
ziua 16 CM, ovulatie pe partea stg unde nu mai am trompa
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui sorinake Aici sunt fetele cu cea mai bogata imaginatie! Imi place titlul subiectului, la fel cum mi-a placut si titlul subiectului precedent! |
Pai, tu crezi ca "piticii" aia sunt pusi la shto?