Anul Nou cu bucurie in gradina cu pitici (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

Libruta-oscilococilum-da,paragrippe,pt dureri de gat-formula1.la osccilo si paragrippe scrie pe cutie cum,pt formula1 iei 5-6 boabe de 4-5 ori pe zi.cand se potoleste,reduci la 4 ori,3 ori, si tot asa.de obicei primele 2 zile tre sa iei mai mult,apoi reduci.oricum intreaba-ma si iti raspund.formula 1 e pt rosu in gat(laringita,faringita).daca cumva ai probleme cu amigdalele scrie-mi ca tre altceva.pupici si ai grija.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

bebenov,era in 27 dec in z.13

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare la toate fetele.
Eu nu am mai apucat sa intru si vad ca ati scris o gramada.
Libra, ai grija cu febra. Mie doctorul mi-a zis ca pot sa iau oscilococccinum ca remediu homeopat, dar daca cumva fac febra, sa il sun sau sa ma duc la spital. Din fericire, nu am facut febra pana acum, desi am avut un puseu de raceala acum ceva timp, cu durere de cap, curs nasul si stranut la greu. Parerea mea, fara sa vreau sa te sperii, este sa discuti macar cu doctorul de familie, daca nu ai deja un doctor care iti urmareste sarcina. Febra nu e de glumit, chiar daca o tii sub control cu remedii babesti/naturiste.
Ai grija de tine si mai ales de bebelul/bebeii tai. Chiar, s-a confirmat o singura inimioara? Sau doua?
Mona promit sa pun poza cu mine umflata toata, in sapt 34-35. :) Noi organizam revelionul la noi acasa, vin inca doua cupluri, le-am pus pe prietenele mele sa faca cumparaturi si aperitivele si tortul, eu ma ocup de curcanul umplut. Anul asta am renuntat la porc si alte grasimi, am dat-o pe curcan.

Eu in sfarsit am inceput sa dorm, am dormit azi noapte 11 ore, ma declar multumita.

Va pup pe toate.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gagici,
M-am intors de la acupunctura.
A fost misto...m-am cam plictisit cu acele alea 25 de minute.
eu n-am rabdare..dar am suportat...linistea..
Si mai lasati vrajeala cu non-tinute de revelion.
Bataie...eu vreau poze oricum ar fi.
Tema de casa: Cele care stau acasa...se vor poza in pijamale
Mami creau, poti sa ne reamintesti cati anisori posezi?
Bruna, imi pare rau ca vei petrece singura...dar sper macar sa petreci.
Gali, da si tu ceva detalii pe unde bantui
Nico, dupa teoriile tale eu ar trebui sa fiu zilele astea mai mult prin dormitor.
Oricum am zis ca luna asta nu ne mai stresam cu ovulatiile & comp, deci ..ciuciu...nu zic in ce zi sunt
Va anunt eu cand incep runda doi...si invingatoarea
Hai va pup pe botic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Nico eu sunt in ziua 9 la un cm de 25-26 zile! dupa fiv s-a mai dereglat un pic... adica am si de 22 zile dar si de 29... Problema e ca la mine chiar nu conteaza ziua ca eu actionez for fun cand vreau! pentru bebe muncim in martie la fiv! sanse pe naturel 0 barat la mine!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

mona in 2010 fac 32 ani, sa-mi traiasca!
cat despre poza in pijama, nu stiu daca se rezolva!!! ca poate o sa port o pijama pe care are voie sa o vada doar sotul !
da' promit ca fac eu o poza, daca nu de revelion, pe 9 ianuarie ca avem o petrecere! e bine asa?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Si inca ceva Libra, du-te si fa o hemoleucograma, apoi arat-o unui doctor, febra poate sa fie si de altceva, nu neaparat de la raceala/gripa.
In Buc hemoleucograma e 25 de lei si iti da rezultatul in vreo 5 ore.
Take care.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Salutare si de la noi!!!

Vad ca se mareste gasca!! Bine ati venit fetelor!!

Noi dupa o zi de plimbareala azi ne refacem, mai mult eu,ca soata nu a avut stare.iar eu am stat mai mult in pat si am stat la vorba cu prietena mea care era suparici..Acu insa e vremea sa imi mut posteriorul in bucatarie...sa vedem daca vine si cheful

De Revelion stam cumintei acasica... chiar si asa o sa fac pozuca pt albumul zuzelor .

Libra eu cand am avut febra si eram praf cu gatul, dr. gine pt febra mi-a zis sa iau algocalmin, pe cand generalistul a zis sa iau nurofen sau paracetamol....... cand a auzit gine, mi-a zis nici prin cap sa imi treaca sa iau ce a zis generalistul.
In schimb antibioticul l-am luat pt ca infectia din gat era f naspa.. si era musai sa treaca...In schimb iti recomand sa bei ceiut si sa stai mult la pat cumintica... sa consumi cat mai multa vitamina C, si sa ai grija totusi sa nu exagerezi cu lamaia...ca deh.eu nu faceam miere cu lamaie ci invers...lamaie la greu si miere putina...si m-a durea stomacul..

Nico cat despre roaming, pai pt cine te suna de aici costurile nu se schimba...in schimb tu esti cea care platesti mai mult...acu depinde si la ce retea esti acolo...caci costurile difera.

Ah, La multi ani Bebenov !!!

Pupacim toata gasca!!! Sa fiti cumintele si sa petreceti cat mai frumos..Anul ce va veni va fi mult mai frumos!!!

Profit sa va zic LA MULTI ANI!!! de pe acu

V-am lasat ma indrept spre bucatarie

14+

crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z30 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z9 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z? CM
AniG- Z17 CM
Babyblue- Z10 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA
Bebenov- Z16 CM
BlueFlower-+35
Brunadria- Bine ai venit acasa!
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z3 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z6 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z19 CM
Guzelnico- Z12 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra-+6
Lumy_Clt-+14
Luminita42- Z6 CM;
Lyly_mar- Z7 CM
Mami_vreau- Z9 CM
MayanMistica- Z18 CM
Menics- Z?
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Putere si curaj!
Simonia- Z25 CM
Sorinake- Z22 CM, HSG pe 29.09, Z6 de la IA
Soricica- Z?

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa-i dea rabdare si curaj surioarei noastre dragi, SORINAKE, care este proaspat inseminata!

www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)

BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

BEBENOV, LA MULTI ANI CU SANATATE, BUCURII SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!

Mergi la inceput