Anul Nou cu bucurie in gradina cu pitici (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza!!! Cine e pe-aici la cafelutza? Io sunt la servici asa ca astept companie la cafea!

Nico, Mayan, Mona, Libra, amy, adi, ani, luminita, multumesc de primire fetelor!!!

Nico multam de ceai! Bun! mhhhhm.... Nu mai zic de rulada de la Mayan! Delicioasa! Arata de-ti vine sa o mananci cu ochii!

Gali mersi de primire si mersi ca m-ai trecut pe lista! Data nasterii mele e 7 mai! ai primit mailurile mele? daca mai ai intrebari le astept cu drag!

Mona e drept ca ne-am mai intalnit! Bantui si pe la subiectul FIV! Acum sunt la cel de ungaria! aaaa... normal ca nu ma deranjeaza sa va dati cu parerea! din contra, mi se pare un lucru constructiv! asa aflam si noi cat mai multe!

Nico eu am trompele infundate din cauza aderentelor! Nu am hidrosalpinx! Am facut lapasocopie si nu mi-a putut rezolva aderentele deoarece am avut spasm in timpul operatiei! Dar si daca ar fi reusit sa le rezolve am inteles ca sunt sanse destul de mari sa se formeze din nou! Multe din fetele care au facut laparo pentru desfundarea trompelor au constat dupa un timp ca s-au infundat din nou si tot la fiv au ajuns! Asa ca insist sa le desfund! Intr-adevar, daca aveam hidrosalpinx optam pentru scoaterea trompelor! Nici clipsarea nu e sigura! Lichidul acela e supar daunator gigeilor si embrionului in sine!
Cum s-au adunat toate problemele la mine??? hmmmm... habar n-am! cand am zis ca incerc la bebe ma consideram sanatoasa! problemele le-am descoperit pe parcurs! Da' las' ca le dau eu de cap!

Bebenov La multi ani cu sanantate si multe impliniri!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Multumesc, dar ce sa iau sa scada febra si sa treaca durerea de gat?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

lamaie cu zahar pt febra
gargara cu sare pt gat!

sorry

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Multumesc, dar ce sa iau sa scada febra si sa treaca durerea de gat?

_
made in Romania, '73

Libra incearca sa bei ceai de tei cu multa lamaie! Pentru febra incearca comprese cu otet iar pentru durerea de gat incearca comprese calde uscate! aaaa... si oscilococcinum e ft bun, e un tratament homeopat, se gaseste in farmacii. poop si sper sa te faci bine cat mai curand!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dragelor. Acum e putin mai liniste si la mine la serviciu.
Libruta, ascult-o pe sefuta, remedii naturale 100%. Numai sa nu bei sarea.
Monicuto, eu declar ca in noapte de Revelion stau acasa cuminte, in pat, fara musafiri, fara tol festiv, deci poza aranjata nu o sa am. Mi-am amintit ca am promis poza cu carliontii, dar... la urmatoarea spalare au cedat nervos, intr-cat coafeza nu m-a tinut prea mult cu solutia aceea de permanent necunoscandu-mi parul. Deci... sunt tot ,,linsa".
zuzele mele dragi.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

laura, da,multumesc, ieri,in virtutea inertiei, am uitat sa iti mai raspund la mailuri

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

upss... mi-a luat-o galli inainte!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Si mai am o problema. Cred ca-mi vine menstruatia a doua oara luna asta (teoretic asta e perioada cand trebuia sa vina nu asa devreme cum a venit prima data). Si am facut si dipherelinul. Voi ce parere aveti?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

nu-i bai galli! principalul e ca le-ai primit!
si eu, la fel ca amy, ma voi echipa in tol ne-festiv de revelion!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna ziua, fete dragi!

Io ... dupa "tratament". Nu ma las nicicum, poate acu' la spartu' anului, "cioplim" ceva cu ochisori.

Pregatesc listuta si revin.
Poate ne spun si nou-venitele in ce zi a CM sunt, sa stim cand sa le trimitem la dormitor.

Mergi la inceput