Mami de fulgusori de novdec 2009- Bravo Carla(188)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Lavinia imi place foarte mult mesajul scris de tine pt predarea stafetei.

Krelia jos palaria! M-ai terminat de plans cu vorbele tale frumoase.

Cred ca ar trebui sa o contactam pe My-Lady. Si ea e poeta. Scrie foarte frumos. Poate o sa scrie si ea cateva randuri.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze din 29 decembrie (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o_juSnOhMdc" target="_blank"> Cezarica isi face gimnastica de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

... si pentru ultima oara pe anul acesta...

Bun venit pe lume Matei, copilas mult iubit de Carla!

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze din 29 decembrie (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o_juSnOhMdc" target="_blank"> Cezarica isi face gimnastica de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI !!! 2010 SA VA ADUCA TOT CE DORITI!!!

Felicitari Crlp sa-ti traiasca Matei!

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

LA MULTI ANI!!!

Nu puteam sa nu intru sa va urez si eu pentru noul an numai impliniri impreuna cu copilasii nostri,sanatate multa,si numai bucurii

Sa ne vedem cu bine la "scutece"

UN AN NOU FERICIT!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

LA MULTI ANI - sa aveti un an nou fericit alaturi de puiutii vostri.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

In fiecare picatura de sampanie pe care o beti in cinstea noului an sunt urarile noastre de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri.
UN AN NOU MINUNAT ALATURI DE PUIUTII VOSTRI SI DE CEI DRAGI
LA MULTI ANI 2010 !
VA PUPA SABINA, ANCA SI LUCIAN

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Seara buna dragele mele prietene ...ultima seara a odiseei noastre care se incheie atat de frumos.Am citit mesaje superbe in care ma regasesc perfect ,asa ca nu stiu ce as mai putea adauga.Eu m-am simtit minunat aici ,va consider cu adevarat prietenele mele .Am impartit si bune si rele ,am impartasit emotii de cate ori ne pregateam de o noua ecografie ,am asteptat cu sufletul la gura vesti despre venirea pe lume a fiecarui bebelus.M-am bucurat sa vad primele poze cu fulgusori ,ii cunosc pe toti ...va cunosc pe voi toate.
Curand plecam spre un nou capitol,clubul scutecelor ...suna tare bine,o sa fie minunat ,vom avea multe de povestit despre bebelusii nostri.Sa ne revedem cu bine la scutece.Va pup si va imbratisez cu drag pe toate.

Felicitari Carla!!!Bine ai venit Matei,cel mai tanar fulgusor al odiseei noastre.Sa fii sanatos ,fericit si sa iti apropii parintii mai tare ca niciodata!!!

Monis multumesc ca ai desenat prima pagina de la scutece
Lauradi exact asa m-as descrie si eu ,nu functionez cum trebuie ,dar de butoi cu siguranta nu ma aropii asa ca te rog lasa-l si tu in pace
Miany
Camy ce tare ai fost...asa e ,ne impiedicam pe strada.Ne vedem la plimbare cu siguranta,doar ca deocamdata mama e "indisponibila" si nu pot iesi cu amandoi la plimbare.Nu ai pus pozici noi cu Flavius facute cu aparatul cel nou?
Ramona ma bucur ca nu te-a prins nenea politistu' sa iti dea amenda
Krelia ai scris un mesaj minunat ,m-a emotionat tare mult , esti o super mami.
Eu una te voi sustine in zilele in care va uita printesul sa se uite la ceas si va intarzia acasa ...desi cred ca va fi un baiat tare cuminte si sensibil ca mami a lui si nu o va necaji.
Ancutza in seara asta precis va fi linistita norica mea si o va lasa pe mami sa dantuiasca .Ce tare-i tati ca ne citeste ,al meu n-are nici o treaba ,desi sunt aproape zi de zi cu DC_UL in fata de mai bine de trei ani.
Mi-a placut foarte mult mesajul tau ,ai scris tare frumos si ma regasesc in totalitate in cuvintele tale..
Lavinia superbe mesaje am citit si de la tine.
Abia astept poze de la cabana.
Lidia tu ne-ai indragit pe noi ,noi toate pe tine.Esti prietena noastra ,o sa ma rog sa ai curajul sa o iei de la capat ,sa ai curand un bebe sanatos in brate .
Cris_dogarel si Plateea va multumim pentru mesajul frumos.
DianaR ce frumos povestesti despre cirese.Va pup,sunteti o familie tare frumoasa si speciala.
Lorex multumim de frumoasele cuvinte si de urare
Alinush ,sper ca este mai bine Dragos.
Simina nu cred ca trebuie sa fii trista pentru ca nu ai fost "prezenta" la o parte din nasteri .Ai trecut prin destule greutati,era normal sa te concentrezi asupra puiutului tau firav care s-a grabit sa vina pe lume.
Laurairina si Ramonika multi
Asteropipan ai inceput AMR-ul .Iti doresc ca saptamanile ce urmeaza sa fie usoare si sa te bucuri din plin de ele
Strumfy te asteptam cu poze si povesti cand ai tu timp.
Biara poate curand te va lasa printesa sa mai stai si cu noi la povesti ,ne-ar face placere.
Beatrice si eu adesea simteam ca isi scoate bebe ceva din mine,cred ca e normal de acum incolo.
Ionela ma bucur sa te vad .Despre mine nu prea sunt in stare sa zic multe ,conteaza doar ca suntem sanatosi .Bebelusul e bine,papa bine,creste ,nu prea plange ,e cumintel .Asa a fost si Stefi bebelus

Sper sa aveti un 2010 asa cum vi-l doriti ,toate dorintele sa devina reale,bebelusii sa creasca mari si sanatosi si sa va aduca multe bucurii!Sanatate,fericire si multe impliniri!La multi ani dragele mele prietene!!!!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Mamicile mele dragi, am citit mesajele voastre cu multa emotie. A fost tare frumoasa sederea aici la odisee.
Va multumesc pt ca mereu ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat cand am avut nevoie. Perioada sarcinii a fost minunata , asta si datorita voua. Off , nu prea le am eu cu vorbele... ce sa mai ...

Din pacate nu prea am timp sa mai intru sa 'vorbim' pt ca micuta mea imi ocupa tot timpul. E cumintica dar mami pe langa faptul ca trebuie sa aibe grija de ea, mai face si una alta prin casa, mai se spala si mami ... etc etc

Nu puteam sa nu intru sa va urez LA MULTI ANI ! Va doresc multa sanatate in noul an. Daca avem sanatate, restul se rezolva.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Bine ai venit pe lume bb Matei. Felicitari mami Carla si refacere rapida iti doresc sa iti tii comoara in brate in noaptea asta!
Eu de azi dimi, ba nu...de aseara dupa ce am citit mesajul Laviniei, am ochii numai in lacrimi, dar de fericire... Imi propusesem sa scriu si eu un mesaj, dar nu special pentru pufuleti, ci pentru dragele mele prietene, mamici de fulgusori, dar credeti ca am mai avut timp sau inspiratiune??? Mi se parea ca tot ce scriu, mai zisese o alta mamica draga inaintea mea...asa ca am renuntat la cuvintele alea marete. Eu scriu asa simpplu, asa cum v-am scris din aprilie incoace, simplu, dar din suflet pentru fiecare. Am trait si eu emotiile fiecareia odata cu voi, chiar daca si eu la randul meu eram cu probleme, mereu stateam cu sufletul la gura (sau cu burta la gura ) sa aud vesti bune de la toate "fetele mele". Am petrecut alaturi de voi multe luni, intinsa cand pe stanga cand pe dreapta, am vizionat cu gandul orasele prin care povesteati ca va plimbati voi, concediile voastre, magazinele prin care va plimbati voi, chiar daca eu nu puteam sa ma ridic din patut si mi se parea ca nu mai trece odata timpul mai repede sa imi tin si eu comoara in brate. Alaturi de voi imi asteptam in fiecare noapte pana la 3-4 sotul sa vina de la serviciu ...deci ati fost mai mult decat niste prietene pentru mine. Ati fost puncul meu de sprijin ori de cate ori am vrut sa intru in butoi ( nu ca as fi avut loc, de "mica" ce is ) si ma bucur ca sunt colega de odisee cu voi si mai mult prietena. Atunci cand am nascut, intai am sunat-o pe mama si apoi pe voi. Prietena mea cea mai buna, a fost odiseea aceasta. Acum imi tin fulgusorul in brate si sunt in culmea fericirii. Cand citeam mesajele fetelor despre gangurit, mi-a tras Dominic un concert de gangureli de nu m-am putut abtine sa nu plang. Atata am asteptat clipa asta....
De maine ne povestim la scutece si tare ma bucur, ca acum o sa avem toate acelasi subiect comun, ca tare rau ma simteam cand eu ma preocupam mereu de culoare de kk, de ragaieli, ale bebelului si unele dintre noi isi faceau probleme despre recoltari de col, despre cat de tare/incet misca bebe din burtica...
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si ca m-ati suportat atata amar de vreme (si inarmati-va cu rabdare, ca iara sunt singura vreo 8 luni pana imi vine barbatul, asa ca o sa va fac capul "calindar" ).
Va doresc la toate ce imi doresc si eu pentru familia mea, multa sanatate si intelegere si zile senine! Un an Nou ca niciunul pana acum, inzecit mai bun ca cel care se scurge!
LA MULTI ANI dragele mele!

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Intai:
Bine ai venit bebe de Carla!!! Sa fii sanatos si norocos!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput