Mami de fulgusori de novdec 2009- Bravo Carla(188)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Gata las bocitul...ma duc sa ma fac "mumoasa" ca urmeaza sedinta foto

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mai fetili, io ma declar multumita.
pana la ora asta am facut o supa si-un piure, o baie fara spume, dar cap-coada, copilu' ne-a stat cuminte vreo 4 ore in leagan...asa ca, pe langa intamplarile din Odisee, nu pot sa zic decat ca este o zi excelenta.

Si vreau sa va spun doar atat:

SA AVETI UN AN FRUMOS, CA SUFLETELE VOASTRE, UN AN IN CARE SA VA BUCURATI DE FIECARE MOMENT ALATURI DE COMORILE VOASTRE!
ESTE ANUL IN CARE COPIII NOSTRI VOR INVATA SA MEARGA!

Si imi place rau de tot cum se termina Odiseea noastra, nici daca puneam ceasul sa sune, nu cred ca se termina asa, la fix ....si m-au emotionat mesajele pufuletilor ..si iar am bocit un pic...si mi-am revenit...si o iau de la capat cu bibe .....

ce-mi place ca ne-am contopit parca...fulgusorii scriu la pufuleti....pufuletii scriu la fulgusori...e tare!

BRAVO CARLA! SA-TI TAIASCA MATEIUTZU!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

am uitat sa urez si eu

BUN VENIT PE LUME BEBE MATEI.

FELICITARI MAMICII CARLA.

29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!!
Desi suntem acasa de pe 25...nu am avut timp sa deschid calculatorul... nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici ..dar ma pun eu la curent in curand.
Vreau sa va urez un AN NOU fericit, plin de bucurii, cu impliniri si fara necazuri. Sa auzim numai vesti bune despre toti fulgusorii!!!
Va pe toate si sa ne vedem cu bine in Noul An!!!

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

si pentru ca nu cred ca voi mai putea intra pana la anul va doresc tuturor:

LA MULTI ANI, fie ca anul care vine sa fie un an mai bun, daca se poate decat anul acesta,va dorim ca noul an sa va aduca cate-un inger bun sa va vegheze pe voi si comorile voastre, o imbratisare calda si multe zambete si momente de bucurie.

p.s. Daca mami nu e prea coerenta, va rugam sa o scuzati dar a cam stat la povesti cu mine azi noapte
Maia

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

FELICITARI CARLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUN VENIT PE LUME BEBE MATEIUTZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LAPTIC MULT SI BEBE SANATOS, PAPACIOS SI NECOLICOS.........

CE FRUMOOOS SCRIETI VOI ACOLO................
super fain.............
eu nici nu mai stiu ce sa scriu, decat ca am ramas fara cuvinte...si nu va pot ura decat......
Un An Nou Fericit!!!!!!!!!!!!
sa aveti parte de cele mai mari bucurii alaturi de puiutii vostri, si de cei dragi, sa fie cat mai putine nori pe cerul anului 2010 care sa va umbreasca fericirea...sa fiti santosi voi si copiii vostri,............si sa ajungem si noi ca voi....peste 2 luni..............

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!

pe mine ma inceraca niste dureri ca de ciclu.......suportabile inca.......am luat no-spa de dimineata, dar vad ca tot apar, si cand doare, parca bebe asa de tare misca, incat distruge tot ce e inauntru si mai mia ca nu scoate mana prin col...................
nu stiu ce o fi...
om trai si om vedea..........

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

lavi, ce-am mai bocit si la mesajele tale.......frumos tare, ce sa mai... (asa e, clar, maternitatea te schimba, iar gangurelile sunt..balsam pentru inima!)

Ancu', mi-a placut si mesajul tau...

Lidia, monis, il chemam pe Vladutz sa alunge soriceii!..pai...se poa'?

laura....am secat de atata inspiratiune...de-acu, ceva vreme sa nu va mai asteptati la cuvinte mari din partea mea
(ce a zis sotul? [:I)

Diana, foarte tare ce-a facut Timeea....eu sunt obisnuita cu povestile de genul asta...am parte de la pr. mea cu gemanute...chair ieri imi povestea ca au scos tot ce avea in sertarele de jos de la biblioteca..asta dupa ce facuse si ea curat

asteropipan, multumim frumos de urari...si tie toate cele bune si sa treaca timpul repede-repede, sa iti intalnesti fetita!

Beatrice, stai linistita, ca bebe nu face el surprize neplacute. E normal la varsta asta a sarcinii, sa simti asa....eu zic sa stai cumintica in patuc, fara prea mult efort. Stii ce mult ajuta?

a inceput frichineala...deci...gata pauza de forumix....dar las ferestrele dashkise..."poate vine Zburatorul "...sigur voi mai citi cateva mesaje frumoase pana mai tarziu

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ziua bun in pragt de an nou

Suntem bine.... tot intre ture de musafiri(care stau pana spre dimineata la 3-4 de pe la 15-16) , am fugit si noi la tara cateva ore... si vesnicele pregatiri pt "marile sarbatori". in rest..., legan , plimb
De citit tot incerc sa citesc... dar nu am mai reusit sa scriu... acum incerc sa vad ce iese

Pentru inceput fetele mele dragi in ultima zi din odiseea sarcinii, asteptand noul an cu prima pagina din clubul scutecelor , cu bucuria primului an in 3... cu emotii pt ce urmeaza, incantata ca trecm impreuna prin aceasta experienta un de mamici cu fericiti, si frumosi, si sanatosi, si mancaciosi .

DianaR, multumesc pt informatiile legate de vaccin. multumesc si celorlaltor fete care ati scris pe tema asta... poate ma lamuresc si eu ce sa fac.

douradoudou, iti doresc sa gasesti zapada in sud si sa te bucuri de anul nou care va veni

Cuscra, la multi ani, cu intarziere, in primul rand pentru Nora mea dulce si apoi pentru Cuscru.
Chestia cu ochii cat cepele o inteleg, al meu si-a facut program de joaca si rasete pe4 la 5 dimineata dupa ce zbiara dupa papa... si nu adoarme nici daca stau in cap cu o portocala in varf... macar 2 ore. in noaptea asta a reusit sa adoarma si m-am trezit la 7. Am descoperit ca daca e foarte obosit e un mare marait seara si adoarme greu... dar vad ca doarme pana la 7 macar... si nu ma trezesc inaintea gainilor

shtephy, tu scrii fiecareia, chiar daca nu ai cea mai buna stare.... dar de tine? cand ne scrii mai multe??... de voi toti...

Dymomo, sper ca tot ce a fost urat pt bebe tau sa se fi terminat pana azi... si de la anul sa nu mai aud decat de bine despre voi 3

Lumi, pupam fetita vesela.

Lavinia, petrecere frumoasa la cabana. Sa ne povestesti cum a fost cu bebe mic.... abia astept sa plecam si noi.... sper sa gasesc si timp

crissa13, eu i-am dat direct in gurita cu seringa... tocmai pt ca nu voiam sa-i dau ceai . In prima luna l-a inghitit tot... in a doua luna scuima mai bine de jumatate din cantitatea de calciu, desi el deschide gurita fericit cand vede seringa ( tot asa ii dadeam si siropelul anticolici si acum infacolul si astea ii plac). Pentru ca scuipa aproape tot calciul si ii era greata de la el... si plangea saracutul foarte tare de la gustul calciului... discutand si cu fetele de aici si afland ca nu toate dau.... am renuntat sa-l mai chinui. Incearca si tu cu seringa daca vrei sa i-l dai. Eu ma rezum la Vigantol... si calciul si-l va fixa din lapte singur.

Laurairina, frumoasa achizitie. Sa o inveseleasca si sa o mentina ocupata cat mai mult pe rechinasa ta

Andrecluj, multumim pentru sfat, petrecere frumoasa... si sa iti fie bine cu atatia musafiri

Krelia, eu am papat salata de pui cu maioneza si iaurt ( 1/4 maioneza, restul iaurt) si bebe nu a avut nimic.
Super mesaj pentru pufuleti... tare imi place... iar mi-am scaldat putin ochii in lacrimi.

miany75, 1000 de pupici. Ma bucur ca vom "creste bebeii impreuna" in clubul scutecelor. Tare frumoasa a fost odiseea noastra cu bune si rele... si ma bucur ca am petrecut atatea luni impreuna

camy_puspupici speciali pentru mamica vesela si puternica

Crlp, se pare ca am ratat galeria... dar asa de tare am vrut sa o apuc... incat fac acum galerie si te si felicit... ca nu avea sa pierd ultima tura de fufe zbuciumate din odiseea noastra. Le scot acum pe toate pe care le mai gasesc prin dulap

CRLP!

Felicitari Crlp!
Bun venit Matei!

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika, cuscrela, da da da am aparut... scriu de dimineata la mesajele astea 3 pe care ma chinui sa le trimit. Le scriu in paralel... nici nu mai stiu de unde incep si unde termin. Dar ce frumos zambeste bebe meu... ce mai conteaza ca nu prea stiu cum ma cheama fara buletin

simina_kin, sper ca in noual an sa ai liniste acasa... si sa ti se rezolve cumva problemele care te tot chinuie . Important e ca tu si bebe si tati sunteti bine. Sa va dea DD putere pentru restul ( sau sa ne dea)

strumfy_12, multi pupici si un bebe cuminte care sa te mai lase si pe la noi

GATA, LA TREBA... CA AM LENEVIT DESTUL
mIHNEA E CU TATI... MAMI LA BUCATARIE.
vA PUPIC SI VA DORESC SA PETRECETI FRUMOS, IN LINISTE... IAR ANUL 2010 SA FIE MAI BUN CA CEL CARE A TRECUT.... DESI... PENTRU MULTE DINTRE NOI NU STIU CE NE POATE ADUCE MAI BUN.... DAR INCA SPERAM.
lIDIA, ALEXA SI LACRA.... 2010 SA VA ADUCA BUCURII SI LINISTE SI SFARSITUL DE AN.... BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI
pUPICI PENTRU TOATE COLEGELE MELE DRAGI.
nE VEDEM LA SCUTECE

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours
eu nu am prins discutia despre Infanrix.. rog frumos pe Dankutza sau cine a fost mai pe faza sa imi spuna si mie despre ce era vorba... de ce nu recomanda acel medic vaccinul.
eu una caut alternative ale lui... in sensul ca mi se par prea multe inghesuite deodata si nu as vrea sa bulversez imunitatea lui bebe, avand in vedere ca a mea a fost bulversata si nu am voie sa ma vaccinez cu nimic... si nu se stie ce mosteneste bebe de la mine si ce nu.

si mai am o intrebare... mai e vreo mamica cu bebel caruia ii mai troznesc articulatiile? in special la umeri am observat. am intrebat la doctor si a zis ca nu e nimic anormal pentru ca bebelusii au laxitate articulara si unii troznesc... dar desi pe el nu il doare pe mine parca ma doare cand il aud troznind uneori.

Verisoara asta a mea este medic de familie, deci ea face vaccinuri la bebei. Mi-a zis sa nu fac Hexa pt ca nu e bun. A vazut reactii destule de urate la el. Nu din cauza Hepatitei B, nu il recomnada. EA nu i-a facut copilului ei nici Egerix B (care este numai pt hepatita B) si nici Hexa (care contine si Hepatita B). I-a facut Pentaxim.
O alternativa ar fi acest Pentaxim. Sora-mea (care este medic) i-a facut acest vaccin. Medicul de familie al nostru, care este si pediatru, a spus ca e mai bun Pentaximul. In plus, s-a adaugat si veriosara asta. Parca s-ar fi vorbit cu totii. O s-o mai pun pe sora-mea sa intrebe un coleg de servici, care este pediatru de meserie. Daca si asta zice Pentaxim, atunci Pentaxim ramane sa facem.

Bebitei mele ii trosnesc genunchii. Prima data am crezut ca i-am rupt genunchiul. Am tras un pic de piciorus ca sa ii indrept pantalonasii si atunci a facut "trosc". Mi-a stat inima. Dar ea misca in continuare din piciorusul ala si nu arata ca ar dureaua ceva.

Sper ca te-am lamurit intr-un fel. Oricum, cum zicea si Camy, este o chestie de alegere a parintelui. Fiecare alege ce vrea. Eu, ma iau dupa doctori, adica la plural, dupa mai multi. Citesc pe net si apoi omor doctorii la cap. La aceeasi concluzie , ajunsesem si eu inainte de a vorbi cu dr. Pentaxim + Egerix B Pediatric

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze din 29 decembrie (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o_juSnOhMdc" target="_blank"> Cezarica isi face gimnastica de dimineata

Mergi la inceput