Mami de fulgusori de novdec 2009- Bravo Carla(188)
Raspunsuri - Pagina 15
Alinus25 spune:
Wau ce frumos ati scris fetelor

. Foarte frumoase mesaje, toate sunt frumoase

Da, intr-adevar se incheie foarte frumos aceasta odisee, ultima pentru mine

... a fost minunat ... a trecut asa repede cu toate durerile si necazurile, cu toate bucuriile si emotiile.
Va doresc un an nou fericit, cu multa sanatate si fericire, crestere mare fulgusorilor si cine stie poate unele fete se gandesc la bb2![]()
Va pup pe toate

si sa ciocnim un pahar de sampanie (un piculet
). La multi ani!
laurairina13 spune:
Intru si eu sa felicit pe puiutul Matei de mami Carla:

Bine ai venit pe lume Matei! Sa fii sanatos, puternic si sa iti iubesti mult parintii, iar venirea ta sa ii uneasca mai mult ca niciodata!!!
Felicitari mami Carla! Multumim ca ai incheiat asa frumos odiseea noastra!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Ce frumos se incheie odiseea noastra , cu puiutul Matei proaspat sosit ...nu stiu ce zic, am tot dat apa la soareci zilele astea... cred ca o sa zic simplu: Sa avem toate un An Nou minunat, plin de dragoste si sa ne bucuram in fiecare clipa de puisorii nostri! va pup pe toate, ne vedem maine la scutece ![]() ![]() ![]() ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun ![]() poze de azi de ieri |
Gata se termina odiseea noastra????????

Asa de rau imi pare ca nu am mai putut intra pe forum si nu am fost alaturi de voi si de noii fulgusori

simt ca am pierdut cea mai frumoasaa perioada a odiseei
si citind mesajele voastre adresate pufuletilor ma apuca si mai rau 

Sper sa mai pot intra azi dar va spun de acum sa aveti un An Nou plin de fericire , sanatate si inconjurati de cei dragi.Sa ne vedem cu bine la SCUTECE

!!..... La noapte o sa fim cele mai fericite

trecem in Noul An cu puiutii nostri dragi in brate!!!!!!Eu deja bucesc

!!!
fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Pe Dysney Channel este PINOCHIO
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laurairina13 spune:
Eu nu pot decat sa 

-esc toate fetili noastre din odisee:
Lidia, Lacramioara, Gia, Douradoudou, RamonaD, Miany, Simina, Lumy, Suzyca, Betty, Marijan, Danangie, Cory, Rony, Tiusca, Printesika, RamonaC, LaviniaBlaga, Dymomo, Pisko, Many_bani, Camy, Monis, Ancutza, Miramar, Speranta, Dana n., Ali, Tinonino, Flavours, Krelia, Zodie de foc , Avalon, DianaR, Betty, LauraB, Alinus, Raluci, Edelya, Katy, LauraGarner, Coquelicot, Busymummy, S alinutza, Simona9999, Evy, Lorelix, Roxyaly, Ionelamaria, ANdrutza, Fdaniela, Li_am, Dienutze, Angel001, Smaranditza, Ofetita, Cristinna, Myrella, Alexa75, Lylyana, Mihamora, Rgagapie, Monica9, Pirelia, Zuza_zuzi, Yay, ARcadia, Broscuta, Andrecluj, Lalu79, Biara, My_Lady, Adriana, Ramonika, Lauradi, Gabitza, Adre_lina, Cristina09, Shtephy, Cosmynik, Doris, Cristina_boc, Adinamia, Larisel, Dankutza, Ralia, Romanitza, Mariaandreai, Floricik, Dianeali, Monica80, M-alexa, Lillyca, Crissa31, Simonette, Camelia, Mussica, Strumphy, Elenic, Crlp!!!
phiu...da lunga listuta am mai avut..am zis ca scap mai ieftin doar cu pupacitu fetelor mele dragi, da era mai usor un mesaj de urare mai pompos![]()
Fetili, io va urez un an nou fericit, cu multe vesti bune, cu bebei sanatosi si iubareti, cu bebei care va vor umple inimile de fericire pt orice gest al lor, un an nou implinit alaturi de familie si cei dragi si nu in ultimul rand alaturi de noi toate de aici care ne-am cunoscut si indragit de-a lungul acestor minunate luni de la ODISEEA FULGUSORILOR DE NOIEMBRIE DECEMBRIE!!!
LA MULTI ANI CU SANATATE!!!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
simina_kin spune:

FELICITARI CARLA!
BUN VENIT PE LUME BEBE MATEI!

fericita poze
Maya Andreea
simina_kin spune:
Daca mai citesc cateva postari nu o sa mai fiu buna de nimic azi

sunt prea emotionante
...stiu ca o sa fim impreuna la scutece dar tot imi vine sa 
cand ma gandesc ca trebuie sa predam stafeta
PS:Vad ca au ramas multe gravidutze in lista noastra....cand trecem la scutece sa punem pe prima pagina "asteptam vesti de la:...."
fericita poze
Maya Andreea
Lidia74 spune:
Mesaj de la CARLA:
Va multumesc din inima si va pup pe toate. Un An Nou plin de bucurii

asteropipan spune:
dragi mamicute,iar v-am citit asa spicuit din umbra.si mi-am umplut sufletul de fericire ascultand povestile voastre si vazand minunile de copii pe care ii aveti.
SA VA TRAIASCA INGERASII SA VA BUCURATI DE EI,SA FIE SANATOSI SI SA VA BUCURE CU MICILE LOR REALIZARI(gangurit,papat,mers...) ![]()
SI SA AVETI PARTE DE UN NOU AN MINUNAT, CARE SA VA ADUCA TOT CEEA CE VA DORITI.
DIANAR sa-ti traiasca copilasi am vizionat pozele voastre .sunt superbi.iar Timeea e o scumpete de fetita chiar daca zici tu ca e mai nazdravana
. sunteti superbi cu totii.felicitari.
scuze pt cele;alte mamici ca nu am apucat sa va vad si pe voi dar promit ca imi i-au revansa.
noi mai avem putin(zic eu
) inca 10sapt 

suntem la odiseea de mar-apr ![]()
va pupam si un 2010 fericit.

29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
Biara spune:
Hop si noi intre un invartit in oala si un leganat, nu puteam sa lipsim la predarea stafetei
.

Bine ai venit pe lume bebe Matei, felicitari Carla

Bianca, mami de
Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun