Fetitele si D P a nasterii

Fetitele si D P a nasterii | Autor: madlene

Link direct la acest mesaj

Mamici de fetite voi cam cind ati nascut in raport cu data prevazuta a nasterii? Eu am un baietel si l-am nascut cu 10 zile inainte. Acum astept o fetita DPN = 7 octombrie care nu da semne de aparitie. Multa lume imi spunea ca fetitele se nasc mai repede. Voi ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

La mine asa a fost. Am nascut cu 2 saptamani inainte de data prevazuta. Si eu stiam ca fetel vin mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Mai repede cu o luna........, a fost grabita rau!

Raluca si Ilinca (1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

tot cu o luna mai repedegrabita si a mea!!!!!

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Pe fetita am nascut-o cu 9 zile mai devreme, pe baietel la data exacta pe care mi-a spus-o ecograful, 1 decembrie.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Eu sunt exceptia care-ntareste regula.DPN era ieri,1 oct,si fetita mea nu da nici un semn c-ar vrea sa iasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Puiuta noastra s-a nascut cu o zi inainte, dar cred ca doctora care m-a consultat a avut si ea o "contributie" (ultima consultatie, din ziua precedenta nasterii a fost foarte dureroasa, doctora trebuia sa plece in concediu si cred ca ... a grabit un pic nasterea)...
Numai bine si o bebica mare si frumoasa!!

Miki si bebe Ella

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu am o fetita, DP 20 mai, si am nascut pe 15 mai, dar nu cred ca vroia ea, dar mi s-au rupt membranele.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlene spune:

Merci mamici. Eu incepeam sa-mi pun intrebari in sensul ca oare e fetita, dar am vazut ca mai sunt si alte bebice intirziate ca cea a lui Fleur (nastere usoara iti doresc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaM spune:

Si fetita mea are DPN 4 oct si nici gand ca ar vrea sa iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Eu am nascut cu o zi mai tarziu si asta dupa 3 declansari.

Mirona si BB Andrada

Mergi la inceput