Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Prisi, am intrat cu inima stransa sa fac urarile de An Nou, gandindu-ma la voi si asa m-am bucurat sa aflu ca sunteti acasa!
Sigur se va reface mai repepde Miruna in casuta ei decat la spital! Numai sanantate si bucurii va doresc!

Mihaileasco, bietrul Mihnea! Stiu cum e cu traheobronsita asta, ca doar trecuram de curand si noi prin ea, insa Degetica n-a scapat fara antibiotic. Sanatate multa si voua!

Roxana, Sabina, carpatina, Marunzika, Luy, sunt datoare cu mii de scuze in fata voastra ca n-am onorat intalnirea de la Busteni! Gasesc io o modalitate sa ma revansez si micile surpriza sa le ajunga copiilor.

Cecilia, sa scapi usor de durerea aia de masele. ca tare chinuitoare e!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui miaunici

La multi ani! cu bucurii si sanatate, cu vise frumoase si impliniri de toate felurile. Sa ne creasca mari, sanatosi si voiosi puiutii.

N-am mai dat nici un semn de viata pentru ca am fost plecata din Bucuresti,la o scarba de curs. M-am intors cu putin inainte de Craciun si m-au luat de o aripa problemele si trebile. Puiul meu a racit urat de tot, nu mai intru in detalii pentru ca stiti si voi ca nu sunt placute. Principalul e ca se face acum bine si e un vorbaret si jumatate.
Incerc sa citesc din urma pe diagonala, dar mai am inca mult de recuperat.

Vazut poze de copii frumosi in vizita la Sabina. Sabina iti tin pumnii cu analizele, sunt oribile bolile autoimune. Si eu m-am ales cu una (urticarie autoimuna) la inceputul anului. Nu se cunosc cauzele si totusi ma fac vai de capul meu, in conditiile in care in viata mea nu am avut vreodata o alergie cat de mica. Ai grija cand iei cortizon sa nu scapi pic de sare pe nicaieri, nici macar painea sa nu aiba sare.
Iti doresc sanatate si poate mai scrii ceva despre clinica din Viena (pentru ca nici eu nu mai stiu la ce usi sa mai bat poate mai aflu ceva).

Papanash un pupic special pentru tine, sper sa treci peste toate necazurile si sa intri cu dreptul in noul an.

Felicitari noilor mamicute, puiuti sanatosi, destepti si norocosi.
Un An Nou cu multe bucurii!
Iulia si Andreiutzu

Sanatate la amandoi, mai ales acum , in prag de an nou!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxali
Yaia tu unde ai pus pozicile?imi poti trimite si mie reteta de turta d(cand ai timp)

Ali, am trimis link la poze pe mailul comun. Iar reteta de turta dulce nu am, am marturisit deja ca am cumparat pachetul cu turta gata facuta, un tub de 'lipici glazuros' alb si bombonelele si noi doar am asamblat casa. Scuze ca am indus in eroare si ne-am luat si pene de imprumut!

Lasa ca ma invrednicesc eu in 2010 sa va dau adresa de turta dulce pentru case... De la mama-Germanie! (daca nu apuc curand mai tragetzi-ma de maneca - pana la Craciunul 2010 tot apuc!)

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 2 sapt

Mergi la inceput

Yaia, sunt invidioasa e energia ta! Sa ai tot asa multa si anul viitor, sa te poti ocupa fara probleme de ambii delfini!

Gabriela, sa-ti pastrezi stralucirea pana la adanci batraneti si s-o transmiti fetelor!

Erina, distractie placuta la multe si sarcina usoara!

Piciulika, ce mai silfida dintre orcile care au pretentii de miss, sa treaca usor noaptea dintre ani si s-o prinzi in tura pe moasa Gina! Pupam tot familionul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Dragelor, cu bucurie ca Picea inca nu a nascut si urandu-le multa sanatate piticilor si mamicilor cu probleme de sanatate vreau sa pun ultimul mesaj pe anul asta:
Sa ne fie 2010 plin de sanatate si rasete, de veselie si pace in suflete si toate cele buna sa vina la noi, nici urma de cele rele!
LA MULTI ANI!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sarumana, Bernix, si tuturor carora ne-au urat (Andreea, Tomasa,... muuulte, da's pe fuga...!
Am si acuma contractzii, da' sunt de alea ok-dureroase.

(O amica helveta mi-a zis ca mai bine il nasc in 2009 ca-l pot deduce de la impozit, se aduna ceteva mii de franci - e si asta un punct de vedere! Eu insa, capoasa, vreau sa-l mai tzin.)

Va pup pe toate - petreceri frumoase, linistite si... amuzante!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 2 sapt

Mergi la inceput

slippers, distractie maxima sa aveti in seara asta, ca la asa mancare...

ANDREEA11, sa gasesti usor bona si sa te ocupi in liniste de doctorat!

valentina22, sanatate maxima, nu te neglija si ia-le pe rand! Se pare ca prioritatea esti tu deocamdata!

devylla, esti stralucitoare in pozele cu fetitele! Mi-e asa dor de tine! Si ma simt asa vinovata... si delasatoare...

adimercedes, sa mearga usor dezvatul lui Adam de tzartzarnitze!

papanash, sunt cu gandul la tine! Sper sa reusiti si va adunati anul viitor si sa gasiti o modalitate de reconciliere..

Roxali, loa fel si tie!

Nana, sa nu mai apara niciodata nenorocitele de spasme la Andrei!

Mergi la inceput

... si tuturor fetelor pe cale nu le-am ratacit pt moment, sa auzim/citim numai vesti bune despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

A mai trecut un an. Un an frumos petrecut alaturi de voi. La multi ani!
La cat mai multi impreuna aici. Un 2010 frumos, imbelsugat si fericit.
Sa fiti linisitite si fericite si toti copilasii nostri sa fie feriti de tot ce este rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Prisi, ma bucur ca sunteti acasa, asta este cel mai important si mai ales ca sunteti bine, la anul sa ne spui ca sunteti fffffffff bine.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput