Mamici de pufuleti Ian-Feb Hai Roco!!!!! 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Tocmaia sosit sotzul de la Bucuresti si ce credeti ca a adus?? Exact ce vorbeam mai devreme cu Ratzusca si Ayanna, o rama pt mulaj amprenta bebe!!! Si vreau sa va mai spun ca m-am uitat acum pe masuratorile de la eco si sunt diferente intre ele de la 31 la 35 saptamani.De ex capul e mai mare...da eu nu ma panichez, nici dr nu a zis nimic cum ca nu ar fi in regula! So, sa cresti frumos in continuare, copila mea! Lucia, odihna placuta! Sa speram ca maine te simti mai bine.Incerca un ceiutz si un Rennie sau Malox! Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
Ce potriveala cosmica! Sa va bucurati de cadou si vrem poze dupa ce e finalizat mulajul!
Ratusca 35+
AMR 5 SAPTAMANI
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
mariucasara spune:
Neatza fetele!
vikinga multumesc din suflet de raspuns. Sincer e exact ce speram sa aud.
Roco1617 Curaj! Asteptam sa vii sa ne spui ca nici nu te-ai gandit ca poate fi asa usor!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 35+ Sebastian Petru
Beatrice1982 spune:
neata si de la noi..................
raportam mers la shushu.la 00.30, la 2.20, la 3.35, la 4.37..din care dureri, la 2, la 3, la 4........
dar suportabile............
pe mine ma dor sanii, si ma manca..........de numa numa............
elefantica super pozele.........ia sa imi fac si io........daca pot singura...........
plateea sau/si cris dogarel......succes la preluat stafeta........
danyela multumesc pentru reteta...
HAI ROCO!!!NASTERE USOARA!!!!!!
Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
ayanna_xem spune:
Hop cu 'Neata si eu! Mai tarziu ca voi ca, deh, eu sunt somnoroasa rau...nush ce o sa ma fac dupa ce apare bebe.
Si acum sa experimentez si eu treaba cu agitatele alea pentru Roco...sper sa le agit bine!!!
Nastere usoara ROCO!!!
37+ cu strumfita Daria-Ioana
pozicile_ mele
rox_y spune:
Raportez si eu durere de sani...semn ceva?
de trezire din 2 in 2 ore azi noapte nu mai spun...
si hop si un herpes/bubita pe buza de sus...
39+ Suntem in negocieri
Poze
AMR 5 zile
dastefa spune:
buna dimineata
hai roco
nastere usoara
lorex ai pm
cat despre ceai in primele luni -eu i-am dat Dariei dar mai mult de astea cu scop medicinal: ba pt colici ,ba pt constipatie ,ba pt diaree
dar sunt copii care nu accepta deloc ceai/apa
si acum sa va zic de la 2 pediatri parerea despre ceai in primele luni
-in Italia intreaba cumnata mea daca e vreo problema ca nu bea bb apa-si zice dr da celaptele nu-i cu apa
-in Romania o prietena intreaba dr aceeasi chestie iar ac zice dar ce noi nu avem nevoie de apa deci si bb tre sa bea ceai/apa
Mihaela 36+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
adina_bulina spune:
Buna dimi! Am si eu intrebari pentru fetele din Germania (vikinga, jasmine sau daca mai sunt si alte fete care ne pot oferi info), ca incepem sa ne pregatim.
1. se plateste sau nu vigneta pentru o masinuta normala, de familie pentru 1-2 luni? ... ca la inceputul lui decembrie cand am fost, nu am platit, ca toata lumea, adica angajatii a vreo 5 benzinarii, au zis ca nu se plateste decat de tiruri. Noi vrem sa fim siguri, totusi. Asta ne mai trebuie ... si vreo amenda!
2. am vrea sa stim cum facem cu prelevarea de celule stem, pentru ca voiam ca in Romania asta sa fie clar pe lista de prioritati la nastere. Acum... cu atatea cheltuieli, ne mai gandim, dar vrem sa stim niste firme, ceva, costuri etc.
Multumim mult!
35+ Maria Dalia
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y Raportez si eu durere de sani...semn ceva? de trezire din 2 in 2 ore azi noapte nu mai spun... si hop si un herpes/bubita pe buza de sus... 39+ Suntem in negocieri Poze AMR 5 zile |
mai roxy nu stiu daca o fi vreun semn...................ceva.........
habar nu am....
pe tine nu te dorae sub butra?
selele si din astea?
Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
decenuela spune:
mi-am fc si io o lista cu ce preparate sa fac pt zilele astea si ar cam trebui sa ma apuc usorr de ele.
nu stiu ce praji sa fac....
fetele, fara ficat se poate trai? jiji nu stiu ce face dar imi scoate ficatul de la locul lui...de nici nu-mi mai gasesc pozitia.
36+ LUCA
Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
mai roxy nu stiu daca o fi vreun semn...................ceva......... habar nu am.... pe tine nu te dorae sub butra? selele si din astea? Poze Bea 37+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! |
Ma dor toate..de m-ar lasa si nu m-ar mai durea ce bine ar fi...
39+ Suntem in negocieri
Poze
AMR 5 zile