Mamici de pufuleti Ian-Feb Hai Roco!!!!! 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
cris_mario spune:
lorex felicitari ptr vestile bune de la eco si ptr stelute
unboticutz nu te ingrijora si tu,ca ai vazut ca la catalutza toate grijile au fost in zadar...multi
Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
ale1212xa spune:
neatza fetele
nu am mai scris de ceva vreme dar sunt la zi cu cititul... din pacate incepand cu 23 noaptea am stat mai mult prin spital cu bunica mea asa ca seara cand ajungeam acasa nu mai aveam timp/chef de scris... luni am reusit sa o punem pe picioare si sa o externam, ieri m-am odihnit toata ziua ca am avut la dureri saptamana asta... de, atata alergatura...zicea lumea ca nasc si mai multe nu...Acum suntem bine..ne revenim...eu sper sa trec in 2010 in varianta 2 in 1.
Scoatem si fetele pentru Roco sa mearga totul cat mai usor...
CURAJ ROCO
-----------------------------------------
35+ cu Dragos-Andrei
ale1212xa spune:
am schimbat si semnatura...se vede ca nu am mai scris de ceva vreme
-----------------------------------------
36+ cu Dragos-Andrei
cris_mario spune:
elefantica sunt superbe pozele
gratiana imi pare rau ptr tatal tau
vikinga ..scrii niste mesaje JOS PALARIA
cris poti compune mesajul impreuna cu plateea,mai ales ca spui ca le-ai si citit pe fete
dar cristies?...pe unde este?
cris.dogarel spune:
PLATEEA, ti-am trimis PM. "citeste si arde" (dupa pofta inimii)
Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!
cris_mario spune:
eu azi am o zi full....curatenie,salata boef,cumparaturi+plus niste acte aduse de sot aseara,care tre sa fie gata pana la 12 si mai imi vine si fetita aia la franceza la 10
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo tocmai azi am sters-o .fetele ziceau ca e aceeasi cu cea pe acre au postat-o ele.... http://blog.zaibar.ro/2009/02/amandina/ (tot de aici o am) 34+ |
meersi mult alicredo..........
Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario eu azi am o zi full....curatenie,salata boef,cumparaturi+plus niste acte aduse de sot aseara,care tre sa fie gata pana la 12 si mai imi vine si fetita aia la franceza la 10 Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
spor, dar ai grija la burtica. ia no-spa, preventiv sau pune mamele la mancarici si tu fa doar actele alea, ca si statul in e la fel de efort.
Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
spor, dar ai grija la burtica. ia no-spa, preventiv sau pune mamele la mancarici si tu fa doar actele alea, ca si statul in e la fel de efort. Cris, 36+cu Ema si Ana(2003) poze AMR 3 sapt.!! |
ai mare dreptate cris....dar si ele au o gramada de trb de facut....eu deja m-am apucat de acte,sper sa termin pana la 10(desi nu cred)..si apoi nush....off...chiar o sa iau no spa,ptr ca de 3 zile,seara knd ma pun in pat am niste contractii oribile....si dureroase...ms
rox_y spune:
Neata fete!
Scot si eu majoretele pt Roco
NASTERE USOARA ROCO!
39+ Suntem in negocieri
Poze
AMR 5 zile