Mamici de pufuleti Ian-Feb Hai Roco!!!!! 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 7
lorex spune:
HAI ROCO!!!
Doamne, ajut-o pe Roxana sa nasca usor!
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lorex spune:
Tin sa desfiintez un alt mit despre sarcina cum ca fetele ies mai repede, ca-s mai grabite!
Eu vad pe lista 7 baieti iar azi urmeaza al optulea (Doamne-ajuta!) si doar 2 fetite (gemene), deci...deja cand aud de expresia "se zice ca.." nici nu vreau sa ascult!
lorex spune:
Iar fac monolg,dar mai am ceva de zis. (O sa ma trimita Plateea la nebuni Noroc ca-i ocupata acum cu discursul pt preluarea stafetei si poate nu se prinde )
Mi-am amintit ca demult tot vroiam sa intreb...despre vitamina A.
Stiu ca au fost discutii pe aici ca e bine sa evitam alimentele care contin vit.A (gen ficat) ca da malformatii la fat. Eu citisem si eu pe undeva la fel odata..
Atunci intreb: de ce suplimentele de vitamine si minerale pt gravide contin si vit.A? Daca ar fi nociva nu s-ar mai pune, corect?
cris.dogarel spune:
buna dimineata!
lorex, saru'mana de cafea. tu ce faci, mama, activezi la schimbul 3 in 1? Ai vreun "deal" cu alexutzza, sa-i tii si ei locul?
chestia cu vit A e mai pentru trim I si eventual II, cand se formeaza bebe. excesul dauneaza, dar nu inseamna sa eviti alimentele respective, ci sa nu consumi ..zilnic si in cantitati mari. dr. mea a zis ca in mod normal nu te supravitaminizezi cu nicio dieta la noi in tara, ca nu mancam peste oceanic zilnic, ficat zilnic, kile de fructe/legume zilnic etc si d-aia se recomanda aport suplimentar de vitamine.
multumesc fetelor care s-au gandit aseara ca "logoreea" mea ar putea folosi si in mesajul de predare-primire. eu fac parte dintre cele care am "spionat" constant odiseea de fulgusori, de prin septembrie. le " cunosc" pe fete, m-am mai bagat in seama pe acolo cu cate o idee, o majoreta, asa ca probabil le voi scrie vorbe dulci, oricum; o sa ma adaug la plateea, care e delegata sol oficial de pufuleti
Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!
cris.dogarel spune:
plateea, vreun feeling, ceva? mamidepuiuti o fi nascut?
stiu ca trebuia sa mearga azi la dr cu mare probabilitate de a i se induce nasterea, da' nu a mai intrat de cand a venit tati din Nemtzia
decenuela, si eu am aceeasi durere in ficat/coaste/dreapta stern, care de 3 nopti e ff nasoala, nu mai pot deloc sa dorm/stau pe partea aia, ma trezesc de durere. inca o luna de dormit doar pe stanga si dupa aia dorm doar pe burta toata viata mea
Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!
plateea spune:
neata, fetele... facem precum fluturasii de dimineata, sau mai intai va dau un tort de clatite, insiropat si gustos, cu frisca multa, si alba, si pufoasa???
lorex... sunt cu ochii pe tine... ai noroc ca-s fetele matinale in dimineata asta, ca de nu...
sagetutza, butoiul e sigilat bine de tot, cu varza murata. asa ca nu incapi, si nu ai unde... si ma bag si eu, iar ca musca... ai incercat sa vb cu dr tau? asa mult no-spa... e cam mult, pt sapt 38.
decenuela, se pune, se pune... ca in ultima vreme, numai de asta avem parte... biete gravide amarate.... oare beneficiaza si tatii de aceleasi avantaje, sau numai noi?
cris.dogarel... daca tot le cunosti pe fetele de la fulgusori, poate faci mataluta o... treaba asa, ca daca imi moare ultimul neuron fix acum, cand stau fetele cu ochii pe mine? ajuti tu la mine, nitel, asa-i? ca eu abia reusesc sa tin pasul aici, pe acolo nu am dat nici de o culoare, nu de alta, da ma trimitea barbatul de acasa...
aaa... si, in legatura cu feeling-urile... am asa o senzatie ca tre' sa vina si o fetita, 2, pe langa baieteii programati, ca...sa mai refaca din handicap...
fetelor, si sa avem o zi frumoasa!
HAIDE ROCO!!! CURAJ!
36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.
cris_mario spune:
buna dimi....sunt si eu la cafelutza,trebuie sa recuperez cv pagini din urma,aseara nu am mai avut net
Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
decenuela spune:
neatza din nou...
buna cafelutza lorex....
cris.....nu ma bucur ca te doare..ca stiu cum e....dar m-am mai linistit in sensul ca mai e careva ca mine...adik de la sarcina si nu de la nu stiu ce...
HAI ROCO!!!!!!!
36+ LUCA
Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari
cris_mario spune:
HAI ROCO!!! NASTERE USOARA!!!
Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze