Mamici de pufuleti Ian-Feb Hai Roco!!!!! 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 12
sagetutza spune:
Holla!!
In primul rand, bafta Adina in germania!!!!
Apoi HAI ROCO
Si nu in cele din urma, Plateea dr mi-a zis ca e ok, nu bag in fiecare zi ca nebuna, am avut cateva zile cu contractii nasoale. Multumessc frumos de interes.
37+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
bubu_bu spune:
hai roco curaj si putere mamico
fetelor imi pare rau ca nu am mai scris dar....abia am scapat de raceala si am dat de alta buba:de ieri merg la baie nu pentru susu si ziua si noaptea de cateva ori si cand ma sterg firicele de sange....si tare m-am speriat ca nu stiam exact de la ce ...alte simptome nu mai am doar azi dureri ca la ciclu dar foarte slabe......sper sa mai stea bebe acolo ca inca nu e momentul parca macar vreo saptamana...dr e in concediu pana pe 11 fiind oras mic el e cel mai cel si nu se baga ceilalti peste el....nush sper sa fie copil cuminte si sa mai stea putin la mami in burtica....ufff
trebuie sa recuperez ce ati scris nu mai stiu ce s-a intamplat si mi-a fost dor de voi si mai putin preluam stafeta la pufuleti si eu nu sunt la zi cu toate cele
cred ca-mi pun niste goran bregovici tare tare sa ma inveselesc pana va citesc pe voi si sa ma pot apuca si eu de pragtiri de revelion ca nu am facut nimic zboara casa cu noi cu tot
la toata lumea!
36+
AMR 5 sapatamani speram
poze
evyme spune:
elefantica ma inscriu si eu in fan-clubul pozelor tale. SUPERBE Mi-ar placea si mie asa ceva... Ne poti vinde niste ponturi despre cum le-ai facut?
33+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
mariucasara spune:
bubu_bu nu vreau sa te sperii dar firicele de sange si dureri ca la ciclu...?! Eu as lua un no-spa si as sta cuminte in pat daca nu vrei bebe de 2009. Lasa pregatirile. Roaga-ti sotul sa bage un aspirator si sa mearga la cofetarie sa ia o prajitura si un suc si gata.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 35+ Sebastian Petru
bubu_bu spune:
mariucasa nu ma speri ca ma astept in orice moment sa am simptome...doar speranta ca vine mai tarziu acum si daca o fi sa nasc mai iute nu pot decat sa zic DOAMNE AJUTA sa fim bine si mergem inainte.....astept una bucata sot sa ma ajute la ale casei.....si intre timp mami se inveselesteva dau si voua melodia de la nunta cu care m-am dantuit cu tati si cu bebe in burtica mie imi face ziua buna...nu inteleg ce izce dar imi da o stare de bine:)
http://www.youtube.com/watch?v=ssZRctTmzow
36+
AMR 4 sapatamani speram
poze
cristies spune:
Bubu, stai in pat cu no-spa! Lasa treaba! Si nu-ti mai face tu procese ca e orasul mic. Te duci oricum cu bani, nu? Intereseaza-te de alt doctor care e in perioada asta la serviciu, macar un control sa-ti faca daca sangerarea continua.
37+
AMR 3 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
bubu_bu spune:
da...eu eram revolutionara mai demult ca nu dau bani si uite ca poate ajung de trebuie sa dau.....pai iti dai seama ca urgente scrie pe mine daca continua asa...am gasit traducerea la melodie si e de dragoste imi era teama ca nu e si eu eram tare amorezata cand dansam cu sotul meu
36+
AMR 4 sapatamani speram
poze
haircut spune:
BUBU, e tare faina melodia, oricum Bregovic canta super
Anunta-ne daca scoatem agitatele
34+ Maia Ilinca (sper sa nu ne razgandim)
Vi4i spune:
am lipsit nemotivat!!!!adica putin motivat!!! l-am avut pe varu-miu care a stat calare pe pc si nu am mai avut acces,doar asa sa mai citesc putin!!!!
noi suntem asa si asa,au inceput din nou mancarimile si dureri de ficat,da na bine e ca analizele arata cat de cat normal!!!!
bebe danseaza intruna in burtica si cam mai doare da las ca asa imi placeeeeeeeeee
OAUUUUUU curand preluam stafeta
Plateea ce ma minunez cand iti citesc postarile,sunt asa pline de viata si haiose,imi seninezi ziua
HAI ROCO,SA VINA BEBE CAT MAI REPEDE SI CAT MAI PUTINE CHINURI
PS: la denumirea de odisee nu ar trebuie sa figureze
HAI ROCO!???? iertare daca zic gresit!!!!
33+ Ioannis-Dionisios
baby in burtica
hainute bebe
Vi4i spune:
asa am trimis mesaj lui ROCO si am primit raspuns,zice ca se pregateste intens si ca are emotii,trebuie sa fie la spital la 8 seara (deci dupa ora noastra pe la 10 seara,daca nu gresesc)
cred ca mai intra ea pe aici pana pleaca la spital!!!!!!
SI INCA O DATA DE LA MINE HAI ROCO,AI SA VEZI CA TOTUL VA FI BINE
33+ Ioannis-Dionisios
baby in burtica
hainute bebe