Mamici de pufuleti Ian-Feb Hai Roco!!!!! 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 11
cristies spune:
Va zic si eu buna dimineata, m-am distrat cu Vikinga cu sexul... maser, rezon cum ar zice nenea Iancu, ce fetis mai e si asta...cu o gazelefanta?
Eu sunt involvata in diverse activitati. Piftie de curcan, tortul de mere cu zahar ars, cred ca fac si icrele si trebuie sa reorganizez frigiderul. Intre timp spal.
Vin eu cu o idee de aperitiv si merci Cris.mario ca mi-ai adus aminte ca de revelion se mananca peste. Eu o sa fac pastrav la gratar (de aragaz gratarul, dupa buget) si salata cu ton (asta era ideea).
Raportez prima pofta de gravida. Shaorma . Bine, nu-mi fac griji ca stiu ca e proaspata la aia mereu, dar a fost iute chiar fara ardei...dar buna. A meritat si am trecut peste noaptea trecuta fara incidente. Si am fost la Budapesta in loc de Dristor. Super.
Si mai raportez tensiunea: 122/76/101. Nu e ma' mare pulsul?
Ma duc la bucatarie si mai revin. Am vazut ca ati discutat de prima pagina, dar nu va incurc acum. Cand ma potolesc cu agitatia ma apuc sa vad ce-oi sti sa fac.
37+
AMR 3 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
xela_07 spune:
Salutare si de la noi!
Eu sunt putin libera ca a iesit Andreea la plimbare cu soacra mea.
Deci ...
Felicitari pentru organizarea primei pagini, daca nu as fi asa prinsa m-as baga si eu, dar cum nu e cazul ma declar super extra incantata de ideile voastre si promit sa nu comentez nimic .
Nu am apucat sa ma uit la Laugh and Learn about Child Birth dar poate ma uit totusi zilele astea ca e funny ce zice ratusca_mica de el. Revin cu impresii.
Preluarea stafetei - nici nu se putea o combinatie mai reusita decat plateea si cris.dogarel. Sunteti cele mai in masura fetelor .
elefantica - super tari pozele alea alb negru. Sa le bagi la concurs. Mi-ai dat idei dar cum sa-l conving eu p-al meu ...
HAI, ROCO!!![ Tinem pumnii sa te ajute bebe si sa se termine repede.
Ceai/apa - eu nu i-am dat la Andreea deloc. Cand am inceput diversificarea a baut apa, pana atunci doar lapte. Nici acum nu voi folosi nu ajuta la nimic, ba dimpotriva. Fiti pregatite pentru multe "sfaturi" de la toata lumea. Toti se vor pricepe la bebei atunci cand o sa vreti sa fiti lasate in pace.
Eu chiar am intrat de fiecare data cu inima mica sa nu mai fi nascut cineva, si e chiar ciudat ca nu s-a intamplat treaba asta. Hai ca ma pregatesc ptr ianuarie care probabil o sa fie ziua si bebe.
A, si am mai pus si eu la semnatura niste poze din ultimele doua saptamani.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 34+ Cristian
evyme spune:
Neatza burtici!
N-am mai intrat ieri, ca am plecat pe la mami meu si am ajuns tarziu acasa, i-am pregatit de papa soatzei si dupa ne-am bagat la
Vad ca ati fost tare harnicute, asa ca ma bag la recuperat
33+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
lorex spune:
Tana, Ratusca, Haircut, Cris, multumim!
Haircut, de ce sa fie greu cu piciorusul ca odar iei amprenta talpitei, doar nu e afectata si talpita, nu?
Are cineva nr de tel a lui Roco?
Ceva vesti?
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
evyme spune:
vikinga ce frumos le zici tu acolo cu siecsul terapeutic
despre si eu intentionez alaptat exclusiv pana cand s-o putea... Nepotica mea are un defect la cerul gurii si n-a putut fi alaptata... Eu acum ma gandesc in astfel de situatii daca folosesc o pompa si ma mulg si-i dau din bibe e acelasi lucru? Nu vreau sa ma gandesc neaparat la rau, dar sa fiu un pic precauta...
ayanna_xem la tine am ras tinandu-ma cu mainile de burta... imi dau seama ce fata a facut cand ti-a vazut fata nelamurita ...
si eu votez sa dea plateea raspunsul la predarea stafetei... cine mai stie sa le zica asa ca ea?
poze gravi
trusou bebe
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Mai fetelor, eu lucrez intr-un centru de recuperare pentru persoane cu handicap. De 7 ani vad zilnic numai copii spastici cu tot felul de probleme si diformitati...inchipuiti-va cam ce spaima m-a cuprins cand am vazut 2 liniute la test si cat de tare am putut sa-mi stresez doctora cu intrebari de toate felurile, imaginandu-mi tot felul de prostii si aberatii...mai ales la inceputul sarcinii. Pana m-a pus doctora la punct...atata vreme cat suntem tinere, sanatoase si nu avem probleme de diagnostic clare, de ce cautam noi singure sa ne panicam??? Cica ei vad acolo la nastere tot felul de cazuri, pe care nici nu ni le inchipuim noi si au vazut si ecografii care nu aratau cum trebuia...iar daca la ecografiile noastre nu vad nimic care sa arate ca ar fi probleme grave...restul sunt doar griji nefondate care nu fac decat sa ne streseze pe noi si implicit minunile din burticile noastre. Nu va mai faceti atatea griji!!! De multe ori ne facem rau singure prin ganduri pesimiste si tot felul de presupuneri abracadabrante. Dumnezeu are grija de noi toate! Trebuie sa ne bucuram de perioada asta si s-o traim la intensitate maxima in modul cel mai placut posibil...chiar si cu micile neplaceri care deriva din dureri, contractii sau alte simptome mai putin confortabile... Capul sus si cu tupeu inainte!!! Mai avem un pic! Si totul o sa fie bine pentru toate! 37+ cu strumfita Daria-Ioana pozicile_ mele |
Offf ce bine ai zis tu aici... Asta m-am straduit si eu sa fac toata sarcina, sa nu ma gandesc ca e bebe prea mic, ca poate nu e ceva in regula cu el... Eu doar imi doresc sa ajung cu bine la termen si sa-mi tin puiutul in brate, iar mai departe... cum o vrea Doamne-Doamne!
poze gravi
trusou bebe
danyelana spune:
Neatza burtici si mamici,
Lorex, multumim de cafea.
HAI ROCO, CURAJ!!!! SUNTEM ALATURI DE TINE
Acum 36+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 4 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
evyme spune:
Diferite modele de mulaje gasiti si la Premaman in Afi... Cu preturi intre 50-150 lei, in functie de complexitate... SI eu m-am gandit ca ar fi frumos un mulaj d-ala, sa vad peste ani, cand o purta bebe 45 la pantofi, o talpita de cativa cm
Si sunt de acord cu lorex, asta o putem face noi acasa, cand suntem linistite si cand e si bebe calm... Plus ca o sa fie placerea noastra, nu obligatia cuiva strain
poze gravi
trusou bebe
haircut spune:
Ba da, LOREX, o sa fie si talpita afectata, destul de probabil, glezna si talpa
http://www.i-medic.ro/files/imagecache/400x300/picior%201.jpg nu stiu daca se vede, dar cam asa cum e piciorusul stang in poza a zis dr ca va fi noi inca mai avem o urma de speranta ca va fi bine
CRISTIES, cate bunataturi acolo la tine...
34+ Maia Ilinca (sper sa nu ne razgandim)
cris_mario spune:
cristies eu o sa fac si o salata de fructe
acum am terminat actele si ma dor ochii in cap sincer,m-am dezobisnuit...de cand nu am mai fost pe la birou
a venit si fetita intr tmp si apoi ma bag la curatenie...va pup
Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze