Mamici de pufuleti Ian-Feb Hai Roco!!!!! 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
Tanaion spune:
CURAJ ROCO CURAJ ROCO
NASTERE USOARA
Mamidepuiuti astazi mergea la consult pt a vedea cand naste. Te asteptam cu vesti.
Plateea multumesc pt sfaturile cu sinuzita.
Lorex ma bucur de vestile de la eco, ca-i fetita bine
Vikinga super tare cu sexul terapeutic. Sotul se uita la mine si nu pricepea ce am, i-am citit un pic, avea o fatza de nu-i venea sa creada ce siteuri perverse citesc , apoi m-a lasat in pace ca oricum sunt dusa de gravideala, acum si neoxigenata la creier de sufocarea de la sinuzita...
Cris_dogarel, plateea multumim ca va ocupti de msg cu stafeta.
Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria
ratusca_mica spune:
Neata burtici!
Am avut o noapte ingrozitoare. Nici nu stiu cum sa explic, ca nu inteleg de nici o culoare ce s-a intamplat. Am avut cateva ore (de pe la 3 dimineata pana pe la 8) burta tare - da' tare, nu se inmuia deloc si dureri foarte puternice in partea de jos a uterului, cu infiltratii in picioare. Am luat un Gynipral intreg (in conditiile in care mai luasem o jumatate seara) si nu a avut absolut nici un efect!!!
Si acum nu mai am absolut nimic, parca as fi visat... ce sa fie oare? Ca alte semne de nastere nu am: copilul nu e coborat, dop nu am eliminat, de apa nici nu mai zic...
Ratusca 35+
AMR 5 SAPTAMANI
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
cristies spune:
HAI ROCO!!!!!!!
37+
AMR 3 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
Tanaion spune:
Ratusca si eu am avut din astea toate sarcina si slava Domnului am dus sarcina la termen. Sunt contractii dar bine ca au trecut. Ai grija cu Gynipralul nu lua doza asa mare la interval mai mic de 8 ore. Mai bine ia un No spa forte si pune un supozitor cu Uscosin.
Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Neata burtici! Am avut o noapte ingrozitoare. Nici nu stiu cum sa explic, ca nu inteleg de nici o culoare ce s-a intamplat. Am avut cateva ore (de pe la 3 dimineata pana pe la 8) burta tare - da' tare, nu se inmuia deloc si dureri foarte puternice in partea de jos a uterului, cu infiltratii in picioare. Am luat un Gynipral intreg (in conditiile in care mai luasem o jumatate seara) si nu a avut absolut nici un efect!!! Si acum nu mai am absolut nimic, parca as fi visat... ce sa fie oare? Ca alte semne de nastere nu am: copilul nu e coborat, dop nu am eliminat, de apa nici nu mai zic... Ratusca 35+ AMR 5 SAPTAMANI POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
habar n-am poate fetele la al 2-lea bb stiu. ideea e ca nu tre sa ne luam dupa semnele astea de le zici tu....daca tineti minte inainte de a afla sexul bb faceam fiecare tot felul de teste ..etc...peste tot imi iesea fetitza...si..ete...am ditamai golanu de-mi da de pe acu la ficat. ai vz ca nu e obligatoriu nici sa pierzi dopul..nici apa....si nici macar sa coboare burta...sau mai zicea cineva...aylin parca...nici contractii nu a avut...asa ca..ai grija de tine..stai cat mai mult in pat....
36+ LUCA
Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari
ratusca_mica spune:
HAI ROCO!!!
NASTERE USOARA!!!
Ratusca 35+
AMR 5 SAPTAMANI
cris.dogarel spune:
ratusca, linisteste-te, o fi fost vreun carcel urat, ligamente de la uter, care s-au blocat, dar nu o contractie. daca altceva nu a mai fost si a si trecut, incearca sa iei magneziu pentru carceii astia, efervescent sau in tableta, chiar combinat cu Ca.
adina, pana raspund fetele din germania ma bag si eu in seama cu ce stiu: in germania vigneta nu se plateste separat pt ca taxa de autostrada e inclusa in costul combustibilului la pompa (d-aia e mai scum putin decat in austria). asa a fost mereu de 10 ani de cand mergem noi, daca nu s-o fi schimbat intre timp...
insa in austria iti trebuie, probabil cel mai convenabil e cu cea de cca. 8 euro, valabila 10 zile, deci sa iei inca una la intoarcere. in ungaria cel mai bine probabil e cu cea de 4 zile, care e ..1500-1800 forintzi (parca) si mai scumpa daca o platesti in euro (8-10).
Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!
cris_mario spune:
Bineinteles ca fetita aia intarzie si ma scoate din sarite ptr ca eu am foarte multa treaba....si actele alea merg foarte greu..sunt abia la jumatatea lunii cu calculele...deh...mario trebuie sa beneficieze si el de atentia mea..deci:foarte multe intreruperi
Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
haircut spune:
Neata, pe la pranz!!!
Nu stiu ce se intampla, dar de cateva nopti dorm...la greu, nu mai stiam cum e, ma trezesc pt shushu si apoi somn ca balena, azi dimineata pe la 8(cred) urau unii plugusorul in fata blocului, cu bice si clopotei... eu nimic, somn... Doamne ajuta sa tina cat mai mult faza asta
HAI ROCCO!!!
Elefantica, sunt tare frumoase pozele tale
Lorex, super ideea cu mulajele, la mine o sa fie mai greu cu piciorusele dar macar pentru manute tot ar fi dragutFelicitari pentru vestile bune de la eco
Plateea, Cris ca va ocupati de stafeta
34+ Maia Ilinca (sper sa nu ne razgandim)
ratusca_mica spune:
Multumesc mult de sfaturi si incurajari! Sper sa fim OK, mai ales ca acum fluier!
Ratusca 35+
AMR 5 SAPTAMANI