Pe noptiera mea: Sangele florilor
Citesc cu incantare Sangele FLorilor de Anita Amirezzvani.
Fascinanta atmosfera medievala a Iranului, o carte despre dragoste, pasiune si destin. O tanara saraca, ajunge la Ishfasan, intr-o lume plina de prejucati si taine.
Va recomand cartea, abia am inceput-o aseara si i-am devorat deja multe pagini.
http://www.ledabooks.ro/products.asp?prod=298&cat=54&hierarchy=0
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
ciuf spune:
Imediat dupa ce am citit mesajul ce l-ai postat am cautat la biblioteca cartea sa vad daca o au. Si am gasit-o. In 3 zile am terminat cartea de citit. M-am ascuns in baie, m-am facut ca dorm, am inventat tot felul de pretexte, numai ca sa fiu lasata sa termin cartea. Am devorat-o. O recomand la toti.
Daca ai mai citit genul asta de carti, despre cultura Iranului, mai recomanda-mi ceva acum, cat sunt in vacanta, si imi mai fac timp si pentru placerile mele.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
desprecopii spune:
Ciuf, ma bucur ca ti-a placut. Si eu am devorat-o! Imi place la nebunie atmosfera orientului si dantelaria emotionala a cartii.
te pup
mirela
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
diadaniela spune:
Vineri am cumparat-o de la Humanitas si aseara am terminat-o!Am citit-o cu sufletul la gura! Mi-a placut tare , tare mult! Multumesc pentru recomandare !
Te astept si cu alte carti!
Laura25 spune:
Am citi si eu cartea in concediu. Mi=a placut teribil stilul cartii, modul in care printr-o narare simpla se descriu atat de multe: locuri, forfota pietei, mirosuri, oameni, sentimente, obiceiuri si prejudecati. Ma prindea ora 2 noaptea si nu imi venea sa o las din mana.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
unducthable spune:
Doresc si eu sa citesc aceasta carte . Sa verific la Diverta .
pe noptiera mea acuma este :" Viata, Viata, legata cu ata" de Ileana Vulpescu
si la lectura ortodoxa : Despre Parintele Arsenie Boca + DVD ; la manastirea Radu Voda se gasesc carti foarte multe , foarte bune
diana
sfaturi
http://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm