Club chic (24)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
geniest spune:
Am si eu o intrebare, ca de inceput de an
Ce taxe vamale se platesc pentru 100 dolari valoare a unui produs (parfum)din SUA ??? Stie cineva ??? Thx !
Sali, se pare ca noi combatem pe aici. Cum ai petrecut ?
Am intrat pe link-urile date de tine si mi s-a facut o pofta de Guerlain...mmmmm...Am avut la un mom. dat o caseta cu miniaturi Guerlain. Mi s-au lipit de sufletel doar Samsara si Champs Elysee...insa constat ca mai sunt o sumedenie de parfumuri de la Guerlain, care mai de care mai interesante.
Clarisss esti in forma maxima....bravo, asa sa-ti mearga tot anul...maxim...
Eu sunt cam chiauna...si nu am petrecut cine stie ce...
Aaaaa, ca uitam: m-am dat cu Alien...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carina85 spune:
Chiar daca e deja tarziu,mai primiti cu Sorcova?...
Sorcova-vesela,
Sa traiti,sa infloriti,
Ca un mar,ca un par,
Ca un fir de trandafir,
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul,
La anu' si "LA MULTI ANI!"
Sa stiti ca e din partea lui fi'miu,asa... ca sa aveti prosperitate tot anul!
LA MULTI ANI!
Clarisss spune:
geniest la fel iti doresc! nu stiu de ce, dar inceputul fiecarui an ma umple de optimism, poate si pt ca aseara la miezul noptii am urlat cat am putut in p-ta constitutiei si m'am descatusat de toate relele (sau cel putin asa simt
).
Samsara e o alta iubire veche, ce dor mi s'a facut. poti sa crezi ca nu stiu cum miroase Alien?
Angel'ul la fel, il stiu doar de pe altii, eu nu l'am incercat niciodata.
am fugit sa profit de ultimele zile libere, pana sapt viitoare nu cred ca mai pot intra. distractie placuta!
carina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
nu se deschide link-ul, try again. |
Scuzeeeee,pt. "l"-ul din coada...
![](icon_smile_blush.gif)
geniest spune:
Fetelor dragi, daca puteti uitati-va pe TVR 1 ca este in direct Concertul extraordinar de Anul Nou 2010 de la Viena....superb....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
[purple]ei, ce ma bucur ca sunteti pe aici....ma gandeam ca azi va fi pustiu!
geniest, combatem, combatem, eu nu am cum sa fiu obosita, aseara la un moment dat fi-mea trebuia totusi sa doarma( desi era in forma mai buna decat mine ) asa ca nu am lungit-o prea mult.
de taxe vamale nu stiu nimic.
cu care Alien te-ai dat, cu ACELA?
sa-mi zici si mie daca il descoperi la un pret bun.
a, am zis ca am testat CHAMPS ELYSEES? si mi-a placuuuuuut.....e de luat in calcul serios pt primavara...
cat despre LIGHTS OF CHAMPS ELYSEES ....l-ai aflat pe undeva, sa-l testezi, parca l-ai amintit candva?
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Lights-Of-Champs-Elysees-2623.html
carina, multumesc de sorcoveala, sa stii ca anul acesta nici nu au venit copii cu sorcova, asa ca a fost foarte bine si asa, virtual!
dana, a venit ploaia si la mine, nu pot sa cred, la ce soare a fost mai devreme!
clarisss, nu e devreme deloc sa ne gandim la parfumuri de primavara/vara! ca pana ne orientam, pana testam, pana vine comanda, deja purtam maneca scurta!
cait spune:
Ola parfumatelor
Mai primiti cu sorcova intarziata?vad cc ca deja aveti activitate intensa pe aici din prima zi a anului.Va urez si eu un an nou cat mai bun si cu multe realizari.
Eu aseara mi-am dat cu D&G The One pentru ca vroiam sa termin parfumul si oricum am stat acasa cu cheriul meu
Vroiam sa va spun ca-mi place la nebunie titlul pe care l-ati pus.
Vorbea cineva de Guerlain am mirosit Idylle par se numea si nu prea mi-a placut.
Iar cu taxele vamale in mare nu la virgulita adaugi 20% si TVA la accesti 20% si o sa stii cam cat ai de platit..Sper sa nu ma insel asta din vagile mele cunostinte.
Pe mai tarziu
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
geniest, as fi vrut sa vad concertul, dar nu avem cablu(pt fiul meu, ca sa nu aiba acces la toate mizeriile de desene), doar o amarata de antena pe balcon care merge f.prost asa ca nu am vazut nimic, dar chiar atunci exersa fiul meu la pian asa ca...am avut concert (poate il gasesc pe internet, asa cred ca l-am vazut si pe cel de anul trecut)
nici mie nu mi-a placut Idylle de la Guerlain, chiar am scris pe aici.
teo, blue eyes, sunteti la nani?
citeam ca din parfumurile lui jo malone iti faci tu unul, adica te dai cu doua, trei, le combini si mirosi...unic.
pentru vara raman la jo malone, teo ai perfecta dreptate, persistenta zero, dar tot ma bucur ca l-am luat chiar daca termin sticla intr-o saptamanae atat de natural...
voi la ce va ganditi pt vara? la ce parfumuri?
geniest, nu te tenteaza nimic cu miros de iarba de aici: http://theperfumedcourt.com/Categories/Perfumes-by-Notes/Grass-and-Root-Notes.aspx ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
am pus un link despre taxele vamale, dar nu mai e de actualitate.
am gasit si aici ceva: http://www.doilei.ro/2007/06/14/stiri-vama-calcul-taxe-vamale-taric/
teo30967 spune:
La multi ani parfumatelor ! sa fim fericite in 2010 si sanatoase restul ...
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha teo, blue eyes, sunteti la nani? ![]() |
am venit cam tarziu credeam ca lumea doarme asa ca mine, sa se refaca
dupa "dezmatul" de azi noapte...
citat din mesajul lui danamiha citeam ca din parfumurile lui jo malone iti faci tu unul, adica te dai cu doua, trei, le combini si mirosi...unic. pentru vara raman la jo malone, teo ai perfecta dreptate, persistenta zero, dar tot ma bucur ca l-am luat chiar daca termin sticla intr-o saptamana ![]() |
dana da eu deja pusesem ochii si citisem despre unul pe care aveam de gand sa l iau pe nemirosite de la jo malone DAR cand am vazut persistenta verbinei, mi-e teama nu stiu de ce ca toate -s asa mai "apoase" ...
Jo Malone Pomegranate Noir Cologne perfume new -asta odata si ma mai tenta asta cred ca de vara ar merge - JO MALONE White Jasmine Mint cologne perfum - dar vad ca ambele sunt doar cologne si daca tin ca si verbina ma lipsesc, degeaba miroase daca nu tine nici pana la usa .
dana tie ti-a venit parfumul de pe e-bay de la jo malone (verbina) vezi daca tine macar pe haine ...sa mi spui si mie !
citat din mesajul lui danamiha voi la ce va ganditi pt vara? la ce parfumuri? ![]() |
inca studiez si astept mostrele mele de peste ocean ...atunci sa vezi "dezbateri" aici pro si contra ...si oricum de iarna de vara mie -mi plac parfumurile TARI, puternice nu ape lesinate ...