Club chic (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

o sa incerc jo malone pe haine, dar eu nu dau pe haine, dar incerc maine.

azi m-am dat cu elixir si sa nu le incurc.

am citit aici: http://www.makeupalley.com/ , dar trebuie sa te loghezi ca sa poti citi, pareri despre jo malone. Multi spun ca tine, ca e persistent.

Poate tine daca dam pe haine, pe piele (peste tot pe unde se simte pulseventual pulverizam in aer si trecem rapid prin ...parfum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

La multi ani 2010!

mihaela ma insel ? parca tu aveai giorgio si il iubeai ...zilele astea m-am dat cu el si i-am dat nota 10!

la multi ani !

Daaa, ce bine ti-ai amintit!
Mai am putin si nu prea mai ma indur sa ma dau, dar merge f bine pe vremea asta, chiar o sa ma dau cu el!
In schimb zilele astea am gasit crema de corp Giorgio si am folosit-o aproape zilnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

[purple][purple]ei, ce ma bucur ca sunteti pe aici....ma gandeam ca azi va fi pustiu!

geniest, combatem, combatem, eu nu am cum sa fiu obosita, aseara la un moment dat fi-mea trebuia totusi sa doarma( desi era in forma mai buna decat mine ) asa ca nu am lungit-o prea mult.
de taxe vamale nu stiu nimic.
cu care Alien te-ai dat, cu ACELA?
sa-mi zici si mie daca il descoperi la un pret bun.
a, am zis ca am testat CHAMPS ELYSEES? si mi-a placuuuuuut.....e de luat in calcul serios pt primavara...
cat despre LIGHTS OF CHAMPS ELYSEES ....l-ai aflat pe undeva, sa-l testezi, parca l-ai amintit candva?
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Lights-Of-Champs-Elysees-2623.html

Da, Sali, cu ACELA. N-am consumat nici jumatate insa ma dau la greu. De la craciun pana aseara am facut pauza ca sa-l pot adulmeca mai bine, mai cu pofta....
Pe de alta parte...ieri a aparut pe fragrancex la 72.75 dolari. Zic ca mai e doar o bucata. partea proasta e ca nu am bani pe cardul de plati internationale si de-abia luni pot sa pun...asta e...daca o fi sa fie il iau de pe fragrancex...probabil ca o sa platesc ceva taxe la suma asta...de asta intrebam mai devreme...

Asa ca daca ti-ai aranjat cardurile go for it...pretul e super...

Cat despre Guerlain, da...am mai zis eu la un moment dat...mie imi place mult de tot casa Guerlain. Nu stiam de Luminile Champs Elysee-ului, insa se pare ca nu seamana cu Champs Elysee care mie-mi place la nebunie. Si Alegoriile sunt minunate pentru vara...poti sa gasesti ceva cu cirese, cum iti doreai tu, si chiar au persistenta. Partea proasta e ca nu se gasesc toate. Pe fragrancex sunt listate multe Guerlain-uri insa nu le au in stoc..
Wish list-ul pe 2010 cuprinde Samsara Shine - varianta mai light a lui Samsara (l-am adorat o perioada dupa care l-am abandonat...este prea dens, puternic...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

geniest, as fi vrut sa vad concertul, dar nu avem cablu(pt fiul meu, ca sa nu aiba acces la toate mizeriile de desene), doar o amarata de antena pe balcon care merge f.prost asa ca nu am vazut nimic, dar chiar atunci exersa fiul meu la pian asa ca...am avut concert (poate il gasesc pe internet, asa cred ca l-am vazut si pe cel de anul trecut)

nici mie nu mi-a placut Idylle de la Guerlain, chiar am scris pe aici.

teo, blue eyes, sunteti la nani?

citeam ca din parfumurile lui jo malone iti faci tu unul, adica te dai cu doua, trei, le combini si mirosi...unic.

pentru vara raman la jo malone, teo ai perfecta dreptate, persistenta zero, dar tot ma bucur ca l-am luat chiar daca termin sticla intr-o saptamanae atat de natural...

voi la ce va ganditi pt vara? la ce parfumuri?

geniest, nu te tenteaza nimic cu miros de iarba de aici: http://theperfumedcourt.com/Categories/Perfumes-by-Notes/Grass-and-Root-Notes.aspx ?

Sa-l cauti pe net ca a fost deosebit...iar sala o splendoare, trandafiri portocalii si roz...niste aranjamente de vis...
Sa stii ca mi-a mai trecut cu iarba verde, mai ales acum iarna...am pata pusa rau pe "extraterestrul" lui Mugler. Si mai e o chestie...bugetul...

Vara 2010: Trussardi - SKIN la greu, Champs Elysee - GUERLAIN...deocamdata...

Mergi la inceput

geniest, s-a bucurat puiul tau de cadoul de Craciun?
Se joaca cu laptopul?

Crezi ca alienul tau, ultimul sosit e ok in final?

Mergi la inceput

geniest, zice sotul meu ca pana la 100 dolari nu se aplica nici o taxa.

mie nu imi plac Alegoriile lui Guerlain, vorba lui teo , "ape lesinate"

Am avut Samsara, dar nu era genul meu asa ca l-am maritat, in schimb varianta pt vara imi place mai mult.

teo, incerc acum, dupa dus, jo malone pe...pijama, voi visa ca sunt pe o plantatie cu lamai, sper sa nu ma trezesc cu acid la stomac inca se simte elixirul pe mana.

Mergi la inceput

Ce bine ca esti pe aici....azi am stat in casa, am dormit pana pe la 13.00 si cand nu e copilu' pe calculator, intru eu...

Oooo...ce bine...multumiri sotzului ...pe link-ul dat de tine zicea ceva de 45 euro...

Da...inca nu mi-am luat alt alien...e cel cu pata luat prin babanu'. De atunci am intrat de 3 ori/zi sa verific stocurile pe fragrancex. A disparut complet cel de 70 de dolari...ramasese doar la 94 de dolari...
Ieri l-au reintrodus...asa ca sapt viitoare, daca nu dispare iar, o sa mi-l iau de pe fragrancex. De-abia astept sa bag codul sa vad ce zice..

Cadourile...da...foarte incantat, se joaca si cu laptop-ul si cu circuitele electronice si cu dinofrozii...a fost un Mos inspirat Evident ca se va plictisi in curand...si va dori altele...ca deh...

Mergi la inceput

geniest, ce bine ai dormit...a venit fiul meu dimineata la 7,45 sa ma trezeasca, el nu mai avea somn si ii era si foame

a primit atata lego, l-a facut rapid si acum toata ziua e dupa mine, nu prea se mai joaca singur...

mi-a facut sali "pofta" de filmul acesta: http://www.youtube.com/watch?v=cLsjJ-pXHHo asa ca acum am sa-l vad. Ea s-a uitat ieri la el, pe unde o fi acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
mi-a facut sali "pofta" de filmul acesta: http://www.youtube.com/watch?v=cLsjJ-pXHHo asa ca acum am sa-l vad. Ea s-a uitat ieri la el, pe unde o fi acum?

oarecum aceeasi reteta, aceleasi ingrediente si aici: un procuror rau, da'rau de tot si un final la fel de neasteptat! ( astea sunt fav. mele, nu cele cu procurori rai, ci cele cu final uschit ! )

si un inculpat ....!
http://www.youtube.com/watch?v=rA10RDU9quU

pe asta mi l-a recomandat un avocat pe holurile tribunalului, inaintea unui proces in care eram adversari....era entuziasmat de ceea ce poate face the power of mind!
cu avocatul am fost in tineretile noastre colega de radio, mixam la greu muzica black!

Mergi la inceput

saliiiiiiiiii, cum se termina filmul? please!!!

un final cu totul neasteptat!

salifa o lista cu toate filmele bune pe care le-ai vazut...recent

Mergi la inceput