Club chic (24)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes
Mai Clariss, tu ai vazut cumva poze cu mine sai esti vreun spiridus prin garderoba mea?

hahhaha, deci era clar ca n'avem nicio sansa impreuna (eu si el) macar acum mi'am mai omorat un pitic, caci desi am incercat o luna sa'l port, cand l'am dat mai departe am ramas fara raspuns la intrebarea "dar de ce atata aversiune???".
abia de cand v'am cunoscut pe voi am inceput sa fac anumite asocieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Danamiha,
Am aflat de acasa ca am primit plicul.
Abia astept sa ajung acasa!
Acum sunt la serviciu.

Merci mult de tot!
Revin cu impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana si Blue-eyes mersi frumos de urari!
Nu vi-am povestit tot.
Pana acum pot spune ca e o sarcina usoara, fara starile specifice de rau dimineata, in schimb singurul lucru care m-a deranjat de la bun inceput au fost... parfumurile. Primele 2 luni nu puteam suporta nici un biet puf (dat pe piele, in jurul gatului) din oricare parfum, imi venea rau imediat. M-am speriat foarte tare, am fost sigura ca mirosul mi s-a modificat in asa hal incat si dupa ce voi naste nu voi mai purta parfum. Ma temeam ca tot ce mi-a placut acum se va schimba.
Daca ma trimiteti acum la mirosit prin parfumerii nu bag mana in foc ca voi reusi sa vi le descriu cinstit. As putea descrie din amintiri...
Va rog sa nu ma exmatriculati, am citit ca trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, acum e momentul sa pui la bursa toate elitistele vanilate

cu siguranta ca iti vei reveni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

rose felicitari pentru bebe mic si iti doresc sarcina usoara in continuare, ca mai ai ceva !

da mi-e rau in continuare ...m-am dat peste cap cu mostrle alea si in plus m-am tratat si cu niste ciocolata ...asa ca ...

in plus fiica -mea si-a comandat un amouage reflection women si sunt f curioasa cum e, eu raman la parerea mea : NU CRED CA CELE DOUA MOSTRE SUNT DE PARFUM ! -

eu folosesc si imi plac parfumuri puternice controversate gen boudoir - despre care spunea cineva ca e de vampa, curtezana, cocota, cu miros de piele nespalata, apoi agent provocateur - despre care tot asa spunea cineva ca miroase ca un INSECTICID, giorgio -despre care s-au pus afise in restaurantele americane - no giorgio ca e puternic si deranja, anglomania ...care e de bordel sau ceva de genul asta, black orchild de la tom ford care e f puternic si miroase a sirop de tuse etc si ...lista ar putea continua ...dar astea SUNT PARFUMURI!

stau si ma gandesc ca or fi masculine da si ma gandeam ca daca ar veni un tip mirosind a lolita masculin iti pierzi mintile nu altceva... da sa vina unul mirosind a parfumul nr. 2 de la dana nici de-ar fi singurul ADAM de pe pamant n-as sta ...

Mergi la inceput

teo, incep sa rad din nou cu...lacrimi.

recunosc ca cele mai "puternice" ti le-am trimis tie, iar celelalte (pe care nu le-as purta) la sali.

abia astept descriera lui sali despre ele, cred ca deja le-a primit, sper ca nu ii este rau de la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Teo acum cand te citesc inteleg de ce mi-a fost mie rau aseara dupa ce am mirosit putorile alea de Amouage.Mai dar asa rau nu-mi mai fusese de cativa ani buni.
Mi-am mai dat acum cu Creed Love in White e destul de fresh dar nu un miros agreabil.
Apel inca o data cine vrea sa miroasa putorile mele de mostre cumparate sa-mi trimita dresa pe PM..
Si acum o intrebare intrebatoare .Am primit de la Kenzoki o apa din aia energizanta cica, un parfum croquant cum scrie pe cutie, feuille de bambou.Voua va plac chestiile astea ca mie nu-mi plac de nici o culoare, am impresia ca sunt pe o pajiste si astept vaca sa pasca asa miroase.Si mai costa si-o caruta de bani.
Mai revin

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

dana , am primit si eu la pranz plicul cu toate cele dar nu am avut timp sa intru nici macar sa spun multumesc!
zic acum !

pe rand: bucatile de catifea sunt aproape fleasca de cat parfum ai putut sa pufai pe ele, astfel incat, cand am deschis pungutele si am inspirat adaaaanc, am simtit numai alcool, de parca as fi pus nasul la sticla des spirt( sau de votca ). cunosteam fenomenul, asa am patit si cu benzile de hartie trimise de rose, impregnate cu parfum si ele si care au mirosit ca atare abia dupa le-am lasat afara din punguta .
drept urmare, am pus rufele pe sarma( a se intelege bucatile de catifea la aer) , au ramas la birou, maine sper sa mi dau seama care ce si cum miroase.

am putut insa sa remarc ce ape minunate face catifeaua verde !
si ce faina e pungutza ( tot verde) ca de matase in care mi le-ai trimis!

despre mostre: "chelioasa" nu imi place, poate ca m-as fi dat cu acest parfum acum vreo 10 ani, acum sub nici o forma.

dintre arabesti, am incercat doar pe cea cu lichidul verde,( zi tu cum se numeste daca mai sti) care imi miroase 90% a BOUDOIR, ar fi mirosit suta la suta doar ca nu este asa floral, doar mai fresh( poate m-a sugestionat si culoarea), dar un fresh la puterea 1000 care fiind asa de intens devine (aproape) coplesitor.
ma mir ca tu, care ai mostra de BOUDOIR, nu ai sesizat aceasta asemnare remarcabila.
ce sa mai, este BOUDOIR de culoare verde, reda perfect acel iz atat de controversat, nu mai zic de ce....ca persistenta, slabutz.
asadar , aceasta mostra ar fi trebuit s-o primeasca teo, daca tot poarta Boudoir, poate ar fi devenit mai ingaduitoare in privinta arabestilor.

atat am incercat, mai mult azi nu am avut posibilitatea, maine...to be continued!

ramasesem datoare cu un raspuns : da, la gelurile/crema de dus cu lamaie si miere de la L'Occitane ma gandeam. ( multumesc pt parerile despre creme, clarisss si cait).

dana, iti zic eu cand sa-l trimiti pe winnie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Teo acum cand te citesc inteleg de ce mi-a fost mie rau aseara dupa ce am mirosit putorile alea de Amouage.

un singur cuvant care reuseste sa exprime atat de mult!

asa, de curiozitate,din care zona din Ro te tragi?

Mergi la inceput

sali, sunt tare curioasa cum ti se pare jo malone, cel citric.

trebuie sa recunosc ca dupa ce am testat "excrementele de oaie", care acum sunt la teo, mi-a pierit cheful de celelalte, dar am realizat ca sunt mai acceptabile ca sa zic asa. poate faci schimb cu teo

ai dreptate cu "chelioasa", e pt tinerele

edit: cred ca e din Bucuresti cait, dar ar putea fi si din zona mea

Mergi la inceput