Club chic (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Bine te-ai intors, Rose! Daca ajungi pe la soare, poate ne vedem la o cafea.

Fetele, vad ca ati ramas in atmosfera de Craciun, cumparati parfumuri cu aroma de vanilie.
Parfumurile arabesti sunt foarte intense, se potrivesc doar unei femei brunete cu personalitate puternica. Prietena mea bulgaroaica are unul, dar corespunde profilului expus mai sus.
Eu am un http://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/Strip-1255.html nuo nout in folie de pus la bursa. Daca cineva il vrea, sa-mi dea pm.
ps mai am http://www.fragrantica.com/perfume/Vivienne-Westwood/Boudoir-Sin-Garden-1533.html dar nu stiu daca sa-l dau sau nu...

Mergi la inceput

Mai am un http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Organza-4.html 15 ml de pus.

Am redus numarul parfumurilor din colectie, pentru ca m-am decis pentru cateva care se potrivesc personalitatii mele.
Pastrez Enjoy (Patou), Oro (Cavalli), Tocadilly (Rochas) Venice (Yves Rocher), Chantal Thomass (idem) Ma Griffe (Carven) Le Dix (Balenciaga), Air du Temps (Nina Ricci) si... First!
Semnatura va fi compusa din LeDix, Ma Griffe, Air du Temps si First; acestea sunt cele 4 parfumrui care mi se potrivesc cele mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana eu am incercat Lutens si cand am fost in Germania asta vara. Se gasesc si aici insa nu toate, mai ales cele la 75 ml lipsesc.
Sticlele sunt ori de 50ml (cele dreptunghiulare, inalte) ori de 75 ml(in forma de clopotel).
Nu au acelasi parfum la 2 contitati diferite. Acolo am testat cateva printre care Fumerie Turque care mi-a fost prezentat drept un miros masculin, e purtat mai rar de doamne. Sa nu-ti imaginezi ca e un miros tipic de colonie dupa barberit in nici un caz.
E un amestec bazat in principal pe rasina si esente dulci-amarui (mai exista un parfum care chiar asa se cheama Douce Amere) . Foarte complex, mi-a placut si dupa 2-3 ore, variaza pe piele, nu e liniar gen Alien.
Contine note de vanilie si/sau miere, greu de distins, insa ele sunt acolo pt a indulci aroma de tabac, pregnanta din parfum.
Era pt mine ca o tigara din aceea parfumata in care tabacul e amestecat cu fructe si fumul ei e dulce-amarui. Nu stiu daca l-as lua tocmai pe el, pt ca feminin nu e deloc, in acceptiunea clasica de parfum feminin.
Mai sunt si cele unisex care sunt superbe: Datura Noir si Chypre Rouge. In afara de Bois Vanille, pe care ti l-am descris odata nu cu multe indulgenta toate au ceva special, iti vine sa zici: in sfarsit un miros nou care nu seamana cu nimic de pana acum.

15+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes
si First; acestea sunt cele 4 parfumrui care mi se potrivesc cele mai bine.

blue eyes, eu vad parfumul asta (First) purtat de o femeie extrem de eleganta, in camasi de matase vaporoasa dar avand mansete si gulere taiate la linie, fuste desupra genunchiului care urmaresc linia corpului, pantofi eleganti cu toc, coafura impecabila dar extrem de modern-chic, care emana stil prin toti porii... gresesc? tu te pricepi mai bine la astfel de asocieri
poate asa descopar de ce nu'l pot purta, eu fiind mai genul hippy-flower-power-cu-pleata-in-vant-si-traista-n-drum, in genere' (dar si cu scapari de mood spre unele Chanel)

Mergi la inceput

Citat:
blue eyes Publicat la - 06/01/2010 : 12:58:11 Bine te-ai intors, Rose! Daca ajungi pe la soare, poate ne vedem la o cafea.

Mersi de urare si eu ma bucur sa intru inapoi in ritm. Nu stiu cand mai ajung eu la soare, aici e cam cu dinti, dar poate vii tu mai repede la Berna si stam la povesti&cafea la Kornhaus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

M-a trimis pe piste false cand intrebam despre ce e vorba. In loc sa-mi dea de inteles ca e vorba de un cadou parfumat, ea imi vorbea de un cozonac delicios la care framanta cu manutele ei,

oricum si APPARITION by UNGARO tot la categoria deliciaose intra, asa ca nu am deformat adevarul prea tare !

SI ...surpriza -surprizelor! a aparut emoticonul cu gravidutza!
Iti spun pe forum , in gura mare, felicitaaaaaaaaari , pt ca, intre noi 2 fie vorba , de atatea saptamani simteam ca explodez sub presiunea vestii cu sarcina, pe care nu o puteam impartasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

wow, rose, acum am vazut dupa ce a scris Sali!
felicitari din suflet!

Mergi la inceput

Mersi dragele mele sunteti niste scumpe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, felicitari pentru bebe!

iti doresc un sanatos, sa fie o mare binecuvantare pt tine si sotul tau

multumesc mult pentru descrieri, renunt la Serge Lutens-Fumerie Turque.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

blue eyes, eu vad parfumul asta (First) purtat de o femeie extrem de eleganta, in camasi de matase vaporoasa dar avand mansete si gulere taiate la linie, fuste desupra genunchiului care urmaresc linia corpului, pantofi eleganti cu toc, coafura impecabila dar extrem de modern-chic, care emana stil prin toti porii... gresesc? tu te pricepi mai bine la astfel de asocieri

Mai Clariss, tu ai vazut cumva poze cu mine sai esti vreun spiridus prin garderoba mea?

Da, la asemenea combinatii ma pricep, ar fi o idee sa lucrez intr-o parfumerie. De fapt, as vrea eu sa am boutiqul meu cu parfumuri chic, lenjerie intima stil Chantal Thomass, AP, Valisere si accesorii (inlcusiv din matase).

Rose, felicitari pentru bobocelul de trandafir! Pentru cafea gasim noi o solutie...

Mergi la inceput