Club chic (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

teo, crap de ras, eu care ziceam de clarisss ce bine le descrie, dar tu esti in top la descrieri parfumuri arabesti

sincer a meritat investitia de 12 dolari si pt descrierea ta

zice sotul sa le trimiti mai departe, mai asteptam pareri

eu le-am comandat de aici: http://perfume.zahras.com/

acum eu sincer sper ca nu ti-am stricat noaptea, nu ai zis ca le testezi maine?

sa stii ca si eu am avut reactia ta, am zis ca miroase a nespalat de 3 saptamani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cait

Mai fetelor si eu tot mai miros Amouage alea si parca sunt o apa de colonie de proasta calitate.Cum poate sa fie parfumurile astea de nisa?Sau vand astia niste mostre de 2 lei?

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

cait, eu nu consider amouge si nici un alt parfum arabesc fiind de nisa.

nu merita asa clasificare, acum ca i-a mai si stricat seara lui teo

cait, tu ai calatorit in lumea araba, ai fost si in maroc, daca retin eu bine, nu miroase amouge ca pe acolo prin buticuri?

teo, ai mare dreptate cu jo malone vanille si anise, nu se simte absolut deloc vanilia, e floral si mai e si descris ca fiin vanilat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Dana da fusei prin Maroc de 2 ori.Parcaaduce un pic dar nu f mult.
Ma duc sa ma culc ca m-a luat un rau..nu o fi de la parfumuro.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

carina, ai comandat si de la Serge Lutens?

imi pare rau ca nu am profitat de oferta ta, sa te rog sa-mi comanzi o mostra de la el, chiar daca o primeam de Paste cand bem o cafea si ne delectam in lotus la douglas

Dana,din pacate,nu am comandat nimic de la Serge Lutens...M-ar fi tentat si pe mine "Fleurs de Citronnier"!Ai vazut ca toate sunt ape de parfum?Eu cred ca sunt totusi persistente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu am studiat mult treaba asta cu parfumurile de nisa, am testat nenumarate si problema principala e ca majoritatea nu persista. Nu sunt mostrele voastre defecte, nu e nimic in neregula cu site-ul, asa sunt ele...lesinate. Eu am vreo 2 Lutens full bottle si...nu ma mai plang. Au o persistenta, sa-i spunem decenta.
Singurele care merita mentionate sunt Montale. Sunt speciale, persistente (nu toate) si diverse.
Intreba cineva de CoDeSud. Sunt raiul parfumurilor gurmande...pt 30 de secunde. Cel putin pe pielea mea, desi daca imi amintesc bine le-am incercat si pe hartie. Dupa ce trec perfectele note de varf ramane...nimic. Un nimic cu iz de cauciuc sau nici macar, ceva gretos in orice caz. Ma rog, astea nici macar nu-s parfumuri de nisa, se gasesc in farmacii.

Edit ca mi-am amintit. La Lutens mai gasesti unele persistente. Bois Vaille sau cum il cheama. Fleurs d'Oranger...si ar mai fi.Dar nu impresioneaza miresmele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967
mi-e dor de ciocolovers-ul meu, sa stii ca era mai vanilat mult dana decat hypnoticul ...

sa nu iti para rau , ca zau e folosit la maxim! in iarna asta numai cu el m-am dat si ocazional un Clasique ! Sarumana

Mergi la inceput

Buna dimineata parfumatelor,

teo, cum esti? dar fiica ta?

sa stii ca acum e la un pret bun parfumul dupa care tanjesti.

uite: www.fragrancex.com/products/_lid_C-am-pid_61166W-am-cid_perfumeproducts.html#ReviewHeader" target="_blank">Chocolovers

Lo li ta, ai idee cum e Fumerie Turque? Sunt curioasa cum se simte vanilia cu tabacco.

am uitat sa te intreb de Montale, daca stii cum e acesta:

www.fragrantica.com/perfume/Montale/Boise-Vanille-4063.html" target="_blank">Boise vanile

Sa aveti o zi frumoasa, la mine ploua cu galeata

Mergi la inceput

citeam ieri despre parfumurile vanilate aici si mi s-a parut interesanta aceasta clasificare:

Those I think are 'worth' the high price:

SDV
Parfumerie Generale Felanilla
Lutens Un Bois Vanille
Profumum Dulcis in Fundo (this is actually an amber/vanilla/citrus)
Profumum Aqua e Zucciero (vanilla/citrus)
Montale Bois Vanille
Farmacia SS Anunziata Vaniglia de Madagascar parfum
By Killians Love

Not worth the high price:

Profumum Vanitas
Le Labo Vanille 44
L'Artisan Havana Vanille
Creed Sublime Vanille
Hermes Vanille Galante
Parfums de Nicolai Vanille Intense

Credeti ca parfumurile de nisa nu sunt persistente din cauza ingredientelor naturale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PARFUMATELOR !!!

Ce surpriza mi-ati facut cu noua identitate "Club Chic" era cat pe ce sa ma tem ca s-a inchis forumul nostru cand am revenit din vacanta si nu v-am gasit imediat. Imi place si numele si ca vreme de 3 zile va citeam din urma ca sa fiu la curent cu toate amanuntele. Ati scris impresionant de mult.
Intai sa va spun ce mi s-a copt de Craciun. Trebuie sa ma dau mare putin ca nu rezist. Draga de Sali a facut ce-a facut si pe ascuns a "lucrat" la o surpriza fara sa ma lase sa banuiesc ce e de fapt.
M-a trimis pe piste false cand intrebam despre ce e vorba. In loc sa-mi dea de inteles ca e vorba de un cadou parfumat, ea imi vorbea de un cozonac delicios la care framanta cu manutele ei, ca e special de carciun, din astea zicea.
Si cand am ajuns in Romania, la scurt timp (stiam ca mi-a trimis deja cozonacul de la ultima conversatie) vine postasul cu un colet .... Booon. Cum sa va zic, avea o forma dreptunghiulara cam cum trebuie sa aiba o cutie in care sta un cozonac de marime medie. Il deschid si incep sa alunege din cutie pernite de aer, ghemotoace de hartie, am taiat muuuul muuuult scotch , prea e sigilat m-am gandit. Da, ati ghicit. E vorba de un parfum.
Sali retine tot ce vorbim si asa a stiut ca imi place Apparition Emanuel Ungaro si pe acesta mi l-a trimis. Inainte sa ma mut in Elvetia, ultima oara cand am fost in Mall l-am testat si mi-a placut f mult si l-am trecut in lista de dorinte. Dar aici n-am gasit Ungaro...
Multumesc inca o data Sali!

Teo am ras cu lacrimi de descrierile parfumurilor arabesti, da-le-n colo de ciudatenii. Stiam ca cele arabesti sunt net mai puternice decat cele cu care nasul nostru e obinuit, amestecurile de esente grele sunt inabusitoare si greu de suportat. Poate conteaza diferenta de clima, de Ph, de condimentele pe care ei le folosesc la gatit, who knows...
Legat de ce intrebi Dana despre persistenta mai slaba a parfumurilor de nisa, as putea zice asa in mod mai empiric ca intr-adevar ce e obtinut pe cale chimica poate avea o concentratie mai mare de molecule astfel incat de ex vanilia "din laborator" e mai densa decat cea din esenta naturala.
Oricum am intalnit "vanilii" atat de diferite in parfumuri incat uneori trebuie sa merg la dulapiorul cu condimente de din bucatarie si sa inspir un batonas de vanilie ca sa-mi reamintesc cum e de fapt.
Din ce am testat eu din parfumurile naturale gen Lutens, Goutal, Etro mi se par (cu unele exceptii la Lutens) destul de cristaline, suave, mai transparente, dar ca persistenta nu pot sa le descalific, pe piele s-au pastrat acceptabil.
Oricum Lutens are o paleta destul de vasta de arome, de la cele mai usoare la cele mai intunecate din care as da unul-doua pufuri maxim atat sunt de tari.

Mergi la inceput

Draga rose, ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa

eu vreau sa-mi iau tabacco vanille de la tom ford, dar e complicat, nu-l gasesc pe e-bay, amazon ci doar in magazine in SUA/Anglia care nu livreaza in Ro.

in schimb ma gandesc sa-mi potolesc setea asta de vanilie cu tabac si sunt curioasa cum e de la Setge Lutens Fumerie Turque.

stiu ca tu ai mentionat acest parfum, il stii?
daca da, te rog sa-mi spui cum e.

Mergi la inceput