Goldie Pants - 31
Raspunsuri - Pagina 8
JoAnn spune:
fetele
Lisa BAD
In alta ordine de idei , cu toate ca maine e fucking monday...e 4 ian, si asta inseamna ca e ziua mea de nastere si voi implini 28 de anisori .
Asa ca va las de pe acum ,, sa serviti voi maine, ca io nu o sa fiu prezenta pt ca tre' sa merg la spital sa ma internez .Dar o sa tratez cu doktoru' stim noi care,sa imi faca internare de zi.
Si ca sa stau io linistita il trimit pe junioru la nasa'sa
,cu ocazia asta ii serveste si cafeaua , mai sta de vorba cu baietii si poate afla frecventa pe care emite sporty tv
To speak the truth and never lie/To share my love without a sigh."
lisa-marie spune:
In cazul asta, JoAnn iti urez de pe acum , sa fii fericita si sanatoasa..
uite, pentru tine , il pun si pe billie jean sa faca un moonwalk
mey, da nu ne-ai mai aratat pe cine ai pus okii...
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
JoAnn spune:
Lisa ,multumesc pt superbaciunea de billie jean
pe cine am pus ochii/??? de ce ...cand vin sa-l gasesc si pe el botezat??
To speak the truth and never lie/To share my love without a sigh."
iona2005 spune:
JoAnn sa fi iubita,fericita si multa sanatate cu doctoru am tratat eu iti face internare de zi in privinta lu finu poti sta linistita e pe maini bune
hai mey chiar nu ne zici pa cine ai pus okii nu de alta da maine vine si rezolvam si cu botezu
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
iona2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa-marie sisteru, ai aparut si tu ..am crezut ca te-a expulzat sor'ta pe vreo insula pustie sa ramana ea singura cu toti baietii.....ce sursa de inspiratie mey ... ai mare grija de finutu meu ..ca ti-l sechestreaza zuzili alea.. |
mey lisa chiar o crezi in stare pa sor'mea de asa ceva? eu nu am incredere deplina in ea iar de zuzili alea nu ma doare capu circula o vorba teoria ca teoria da practica....le omoara
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
lisa-marie spune:
www.youtube.com/watch?v=i1VPxXreMDA" target="_blank">Buna dimineatza
Fetele, ca sa avem un inceput de an si de saptamana bun va servesc, de la prima ora, doza shock de cafea www.youtube.com/watch?v=fRck0ZOOBRQ&feature=related" target="_blank">www.youtube.com/watch?v=NdLuBlw2Fs4&feature=player_embedded" target="_blank">www.youtube.com/watch?v=sUT6C2CKUPs" target="_blank">..asa ca sa avem mai mult spor
Sper sa aiba acelasi www.youtube.com/watch?v=fnqLiCNVwIY" target="_blank">efect si asupra voastra.
www.youtube.com/watch?v=d2Ma5iLOfuw" target="_blank">O zi buna
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
lisa-marie spune:
JoAnn ai maaare dreptate ..asa "superbaciune" ca billie jeanu meu mai rar intalnesti .
Sisteru , ce sa zic acuma....nu ai mai dat niciun semn de viata..m-am gandit la ce e mai rau...insa, daca sttau sa ma gandesc bine...au una as vrea acum sa ma gasesc pe o insula din aia tropicala , la soare.., in loc sa mor de frig in romania
noroc cu www.youtube.com/watch?v=d2Ma5iLOfuw" target="_blank">soarele meu
mj_girl spune:
www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">M I love www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1276.jpg" target="_blank">you most.
fetili
joann te asteptam cat mai curand in mijlocul nostru cu vesti bune
sa avem www.youtube.com/watch?v=rLSV70Klej4" target="_blank"> cel mai bun an de pana acum si www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank"> o zi minunata
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
anka77 spune:
Buna dimineata fetelor.
La multi ani!!!! pentru ca nu am mai intrat demult, sa aveti parte de sanatate si muuulta iubire ca-s cele mai importante.Sa fiti bune si vesele tot anul.
JoAnn La multi ani si din partea mea.....sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca visul.
iona2005 spune:
neazta
M www.youtube.com/watch?v=MLose1b3mas&feature=related" target="_blank">
fetele o zi minunata cu mult soare
Make It A Better Place
For You And For Me