Bobocei de sept-oct 2008 (236)
Raspunsuri - Pagina 3

angelynna82 spune:
Hello,
Babytza multumesc de cafea
Codrutza din pacate nu te pot ajuta cu spalatul pe cap, la noi e mare veselie cand o spal, chiar ii torn afara fara nicio problema
300 lasa mami, e Anda activa si te vrea langa ea mereu
Oana multam de pampers
Dya multumim de aprecieri, imi pare rau de intamplarea cu masina si casa, bine ca nu ati patit nimic
Nu mai baga in seama rudele binevoitoare te rog mult, te dai peste cap aiurea . Capul sus mami, copilasul tau e foarte bine si nu ai de ce sa iti faci griji, Crina cu greu s-a miscat singura, si acum merge in patru labe pe langa mersul biped
Preety a mea face ordine la orice ora din zi...ar vrea si din noapte insa nah...mi-s eu langa ea, daca ai sti de cate ori le bag ea le scoate...deja m-am invatat
Anca ma bucur sa te “revedem”, las ca va papa Carla si mancarica obisnuita
mis- pe fuga ca spal plus alte cele, va am si imi pare rau daca am omis pe cineva
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

babytza spune:
Anca pup frumoasele noi nu mai mancam fructe de cand am reinceput sa papam legume
Dar macar il pacalesc cu iaurt cu fructe, bucati mari. Nici noi nu vrem in mancare bucati mari. Doar orezul si pastele sunt ok sa le simta, restul fac fin. Si el la fel, rontaie si musca fara probleme, de toate intre mese
Dya i-am reprodus continutul borcanelului preferat : pui , dovlecel, morcov , ceapa , rosie. Sare , piper, busuioc, oregano.
Mancarea am blenduit-o fin , orezul l-am fiert separat si l-am pus dupa ce am pasat. Dar inteleg ca voi papati si bucatele
Babytza si puiiValentina
David

kllemi spune:
buna ziua...hmmm, la noi se intampla ceva ciudat, copilul meu deja doarme de la 15.10 ...in ideea in care sa trezit la 11.45
....hhmmm
300 exact asa iam spus eu sotului, daca vrea so trezeasca el, evident ca tot asa se intampla si la noi, daca nu o las sa isi faca somnul ei.....apai sa te ti ca nu te mai intelegi cu ea, neam....si el de colo "dar tu de ce nu faci asa??" adica tot eu sa fiu personajul negativ, intelegi??
dya capu' sus mami ca daca ar fi sa te iei dupa toti nebunii fie ei si rude....ajungi tu la balamuc....sti cum e vb. aia "zi ca ei si fa ca tine"..
babytza felicitari ca a mancat puiu...deci inseamna ca poti sa te apuci sa faci pe scara larga daca ti-a reusit la fel... fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

nikolici spune:
Sal'tare
2 faze funny rau am de comunicat:
1. azi am remarcat ca daca imi inchid babyphone-ul , emisia doar, aud de la nu stiu ce vecini un bebe sau ce vorbesc ei prin casa.Am ramas consternata de unda prinsa...oare si ei ne aud pe noi?De obicei la noi emisia e 99% deschisa.
Dilema mea acum e...care vecini ii aud, ca nu avem bebelusi pe scara noastra.
2. Mai cu copchilul asta al meu nu pot sa ma prefac ca nu sunt acasa, cum suna careva la usha cum se duce sa bata si ea in usha si eventual sa tzipe...si cu colindatorii astia eu disper...au venit 2 handralai mari sa cante "astazi s-a nascut Hristos"...azi dc va vine sa credeti.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Sal'tare 2 faze funny rau am de comunicat: 1. azi am remarcat ca daca imi inchid babyphone-ul , emisia doar, aud de la nu stiu ce vecini un bebe sau ce vorbesc ei prin casa.Am ramas consternata de unda prinsa ![]() ![]() Dilema mea acum e...care vecini ii aud, ca nu avem bebelusi pe scara noastra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Mai cu copchilul asta al meu nu pot sa ma prefac ca nu sunt acasa, cum suna careva la usha cum se duce sa bata si ea in usha si eventual sa tzipe...si cu colindatorii astia eu disper...au venit 2 handralai mari sa cante "astazi s-a nascut Hristos"...azi dc va vine sa credeti. ![]() |
Ghinion nene pe tine cu colindatorii astia

Babytza si puii

ClaudiaH spune:
Pup pe toata lumea!
Sper ca ati avut un Craciun minunat si ca ati primit cadouri pe masura dorintelor. Eu nu am mai avut timp nici de citit nici de scris. A adus Stefan un virus inainte de sarbatori si ne-am imbolnavit cu totii in familie: manifestari digestive si manifestari respiratorii asa ca de-abia am scos-o la capt cu pregatirile de Craciun. Apoi am fost ocupati cu musafiri, vizite, stiti cum e. De Sf. Stefan am sarbatorit la un parc acvatic nou deschis in oras. Ne-am distrat cu totii foarte bine. Stefan a alergat, innotat, s-a dat pe toboganele cu apa, a luat tunurile cu apa la rand, s-a fugarit cu sora-sa, s-au jucat cu mingea in apa... ce sa mai, distractie maxima. Lucia s-a distrat si ea pana i s-au terminat bateriile si cum ea are baterii mai mici decat frate-su, dupa vreo doua ore era sa adoarma in bazin plutind relaxata pe colacelul ei. Ieri am fost la muzeul simturilor unde Lucia nu prea a savurat timpul petrecut insa lui Stefan i-a placut desi ii lipseau cunostintele de fizica ce explicau diversele fenomene dezvaluite de fiecare exponat. La varsta lui le-a incadrat ca fiind magie. Maine plecam in Olanda unde vom sta pana dupa Revelion asa ca va urez tuturor un an nou cat mai bun si aducator de bucurii!
Ne revedem la anul, paaaa!

felicic76 spune:
am iesit in parc si nu am ratat nici o balta I-am pus cizme de cauciuc si pantalon de fas si l-am lasat sa-si faca poftele, moare dupa baltoace
Vad ca a inceput sa manifeste un interes deosebit fata de tot ce inseamna masinute, avioane, comedii de la noi din Orasel. Nu l-am dat inca in nimic, dar ma trage sa ne uitam la ele, stam pe margine si privim. A, si s-a postat in fata unuia care facea vata de zahar, nu se dadea dus, privea cum se invarte ligheanul ala
, am jucat fotbal, am impins caruciorul, am venit ca purceii
Cert este ca doarme de la 16,30, presimt un revelion la noapte.
nikolici: cumnata mea imi povestea ca auzea la babyphone emisia de la o statie de taxi, era criminal noaptea. Zicea ca-l oprea si apoi ii schimba pozitia
Iar cu colindatorii, ce sa mai zic, la noi au venit doar Mos Craciuni tuciurii, in seara de Ajun am primit un cor, foarte frumos au cantat
dya: si las-o incolo pe nebuna,Andrei o sa mearga cand va vrea el si cand se va simti pregatit
.
Ma uit la Vlad: ia o jucarie in mana, o mosmondeste, in timpul asta merge si aud: Poc, Buf si sirena ..... intra cu capul in perete sau dulap, ca el este atent la jucarie, nu pe unde merge. Asa ca mai lasa-l sa mai si cada, se mai loveste, se mai invineteste, Arnica sa traiasca

sabinel spune:
vorba Feliciei, arnica sa traiasca. astazi donsoara mandra mea s-a inchis in baie, pe intuneric si arcada ei a facut cunostinta cu qveta. s-au imprietenit atat de bine incat mandra a inceput sa urle ca din gura de sarpe. am luat si eu arnica si-am dat-o, e ca noua
Sabina si Amalia

Nocom spune:
Asa e!!!!! Arnica sa traiasca!!!
De data asta SALUTARI DE ACASA!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)

nikolici spune:
dna Nocom bun venit acasa!!!Te-ai descurcat cu picii dupe tine?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)