Bobocei de sept-oct 2008 (236)
Raspunsuri - Pagina 20
anamona spune:
claudinna, babitza : v-am vazut pozele :)
claudinna, v-ati distrat vad, i-a placut lui Razvan in carusel?
babytza, ce de fete frumoase l-au inconjurat pe David :), Tina straluceste nu alta :), da' nu ai si tu o poza cu tine sa admiram mai bine cum iti venea floricica aia?
kllemi spune:
buna ziua
ramo acelasi lucru as vrea si eu sa-l spun despre sotul meu (dar nu pot)....tocmai i-am aratat ce ai scris tu...si la bufnit rasu'....ca el ma zapaceste de vre-un an de zile ca se lasa....si....pauza ![]()
babytza da chiar...ce tinuta
...ce scump e DAVID cum vb. el la tel. asa face si fi-mea, si mai zice si "aaaooo"
...
Nu stiu ce sa zic de febra aia di-nainte de anul nou.....ca nu se mai intrevede nimic....acum e ok sa mai linistit dar de mancat tot nu vrea sa manance 
...numai bazaconii struguri, pufuleti, LAPTE
....altceva nimic 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nushulica spune:
LA MULTI ANI!!!
noi am petrecut f frumos,burtile sunt pline
frigiderul gol
totu-i ok,david a stat la 12 sa vada artificiile apoi somn pana la 10dimineata
oana,ramona
saru'mana de ideile care mi le-ati dat,pieptu de gasca e in congelator,vad eu ce fac cu el,dar o rulada chiar mi-ar place
azi am fost prin mall
sa cheltuim banii pe care i-a "produs" dadu cu uratu
el saracu nici nu stie ce-i aia dar banii i-a bagat rpd in buzunar![]()
LA MULTI ANI FALKONE VASILICA!
Pun si eu cateva poze daca vreti sa-mi vedeti catzaratorul,e jale cu el nu mai merge deloc pe jos numai pe mobile,canapele,sare face tumbe
babytza ai fost mortala in seara de rev,dar vb anamonei pune si tu o poza sa te admiram mai bine,sa te vedem intreaga![]()
o mica completare pt cele care va uitati la poze,nu va oripilati de suncile care le-am pus pe mine m-am facut cat o
in decembrie am pus pe mine 4kile

de luni sunt la cura
anamona ti-am admirat si eu pozele chiar ca parca sunt desprinse dintr-o poveste,casa voastra este minunata,fetita superba si in fine voi toti sunteti o familie tare frumoasa...intr-o zi o sa redeschid subiectul aparate foto ca atunci cand voi ati discutat nu prea am fost atenta...ma rog ideea e ca ma intereseaza si pe mine un aparat foto bun ca m-ai facut invidioasa(in sensul bun)cu pozele astea...sper sa nu ma coste f mult distractia
sa va zic ce a mancat david zilele astea???
pai ...din cele mai nasoale as zice asa,,,placinta cu ciuperci cascaval si piept de pui,salata de vinete(a rupt cu asta)pop corn si un pic de racitura de gasca....aaa plus cozonac si prajituri dar facute de mine in casa si nimic cu cioco,cacao am dat deoparte astea...e nasol tare?
de
David
preety spune:
La multi ani tuturor si mai ales la multi ani micutului Falkone!!! Va
si va
cu drag in noul an!
Noi asa cum spuneam am stat acasica... fata a tinut mortis sa fie treaza, drept ptr care la 23.30 s-a trezit... am vazut artificiile de pe balcon dar pana la urma s-a pus pe plans de la bubuielile ce se auzeau din piata Constitutiei
...
In rest... am baut o sticla de sampanie in doi (eu si soatza) si la ora 2.00 am cazut la datorie cu totii... ![]()
![]()
![]()
![]()
Babytza / Nocom / Claudinna / Nushulica am vazut poze f f f frumoase 
Nushulica modelul cu urcatul cu picioarele pe jucarii / cartii etc l-ati luat voi de la noi sau noi de la voi??? ![]()
Acum avem un orez cu lapte pe foc... asa ca fug repede...
inca odata si va dorim toate cele bune!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!
300 spune:
Kllemi pana acum l-a tinut
a mai gasit niste bani pe card si guess what? Urat, a promis ca se lasa la 1 :)). Eu cred c-o sa regizez o criza financiara severa poate-poate...
Nusha unde-s suncile alea? arati ft bine mey.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Nusha am vazut baiatul cocotat
E tare scump, nimik nu lasa neexplorat
Pe masa, sub masa, pe fotoliu, pe dulap ![]()
![]()
Foarte tare !!!!!! 
Am dat cautare dupa sunci , ca mi-e cam foame, dar nu am reusit sa gasesc nimik, ne induci in eroare tu pe noi 

Mai , eu la fata sunt cam palida in pozele de la revelion, ca mi-era rau de simteam ca mor. Caut una mai de bun simt si o pun. ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
nushulica spune:
preety n-as putea sa-ti zic exact cine pe cine,cert e ca david numai asa trateaza jucariile de vreo 2-3saptamani...are sens sa zic cate cazaturi si-a luat din cauza ca a calcat stramb pe vreo jucarie,sau ca i-a alunecat vreo jucarie de sub picioare??noroc cu arnica aia![]()
ramona poate ca vrei sa fii tu dragutza cu mine,si nici eu n-am pus pozele cele mai naspa
dar crede-ma ca am niste sunci...chiar fara sa exagerez mi-e sila de burta mea
si vreau sa va mai zic ceva...eu urasc deja 2010 pt ca in septembrie trebuie sa ma intorc la munca
si eu cu cine imi las puiul?si el cum se va descurca fara mine?si cine ii va da papita cu rabdarea cu care ii dau eu?si cine ii va spala funduletul dupa fiecare kk neincapator in pampers???si el pe cine va trage de ureche cand vrea nani cum o trage acum pe mami??offf nu stiu ce ma fac
numai cand ma gandesc ma apuca plansul...trebuie sa gasesc o cale sa mai stau un pic cu david acasa macar pana in primavara lui 2011 cand sa zic ca l-as da la gradi
de
David
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Nusha am vazut baiatul cocotat E tare scump, nimik nu lasa neexplorat ![]() Am dat cautare dupa sunci , ca mi-e cam foame, dar nu am reusit sa gasesc nimik, ne induci in eroare tu pe noi ![]() ![]() ![]() Mai , eu la fata sunt cam palida in pozele de la revelion, ca mi-era rau de simteam ca mor. Caut una mai de bun simt si o pun. Babytza si puii Valentina David |
mai roxi tu nu ne faci noua vreo surpriza?
de
David
babytza spune:
Nushulica e cam sters mesajul tau, nu se vede bine ce scrie ![]()
![]()
E prea devreme sa imi pot da seama daca e cu ochi, si cred ca prea devreme si pentru greturi...
Babytza si puii
Valentina
David
preety spune:
Fetelor a facut Sorina temperatura 38.6 ... i-am pus un supozitor cu paracetamol... cat timp sa astept sa-i verific iar temperatura??? daca persista ii pun novocalmin sau ma duc la dr?
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!