Bobocei de sept-oct 2008 (236)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

chiar ca e o vreme asha urata...zau ca am luat-o d epe urma lui felicic...nu mai stiu cum sa-l impac pe Razvan, care nu sta locului o clipa
sa stai in casa o zi intreaga e nebunie!
de azi nu mai avem acces in toata casa ca am oprit centrala in partea de sus, asha ca sa vedeti ce o sa-mi planga pe la usi incuiate...
ieri a dormit de la 17 la 19 si pana la 22 cand l-am imbaiat si plasat in pat m-a strigat de ce putin 1000 de ori si m-a carat de mana prin toata casa si mai ales pe scari...sa le urcam si sa le coboram...
cred ca de azi incepem vizite pe la rude/prieteni...dimineata la unii, seara la altii, ca zau, nu mai stiu ce sa-i fac!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Multumim pentru aprecieri Mi-ar placea foarte tare sa avem si noi un aparat foto mai bun...poate anul asta luam si noi unul

Claudina pup baiatul si pe tine Frumoase pozele
Ma rugai sa fac poze la curcan. Acum ii lipseste o aripa, un copan si putin din piept Nu am apucat sa ii fac intreg, au mancat din el...de parca eu de-asta l-am facut, sa manance ei din el Dar a iesit super gustos Am reusit si eu sa gust din el aseara, ca si ieri mi-a fost cam rau. Abia azi pot spune ca mi-am mai revenit

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

avem si noi cateva pozici din seara de Revelion si de la moasa
http://community.webshots.com/slideshow/576143590Kdvvrb?mediaPosition=11

Ramo, am aflat de la moasa ca se pun bani pe covrig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata .
Sa veniti aici la Felix ca e ff frumooos!!Numa asa reusesc si eu sa va vad

Nocom superbe pozele,ai doi copii minunati

Babytza sunteti o familie tare frumoasa.

Claudinna vazut si pozele voastre,la fel o
familie tare frumoasa.

Oana

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

babytza, conteaza ca fost bun
eu n-am facut niciodata pui sau curcan umplut, dar poate ca o sa-mi fac curaj cu vreo ocazie
sa ne dai site-ul de unde ai luat reteta

Mergi la inceput

Laura sa stii ca mi-a placut tare cum l-a trezit Alexia pe Andy! se vede ca se iubesc mult!

poate ca vom ajunge si noi vreodata pe la Felix. oricum, mie mi-ar placea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudinna uite aici reteta de curcan. Sunt mai multe retete interesante, o sa mai intru pe site-ul asta

Daaaaaa Laura super frumos a fost trezit puiul !!!! Am vrut si eu sa iti spun si ...am tot uitat

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mamaaaa ! Vreau cafea, sunt toata o spuma, scrisesem si eu un mesaj aici si la final mi-a dat monstrul meu reset de voie... N-am stiu ca nu era usita incuiata!!! Dincolo nu mai scrie tastatura, trebuie sa dua restart ghici din vina cui .

M-am trezit ca 9.30 din motive de cur us, cred ca nr 4 nu-i mai ajung peste noapte, ii vin cam decoltat. Toata dimineata am incercat s-o fac fericita; am lasat-o dincolo la calculator in scaunul ei de masa (a urlat, nu e bine decat in bratele mele). APoi am citit impreuna pe fotoliu, a supt, a baut eceai, iar am citit... si drept rasplata ea-mi strica ditamai mesajul... nu m-am putut abtine si-am trimis-o oriunde dar langa mine nu. Normal ca a protestat, prin urmare ma simt cea mai idioata mama de pe planeta.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Sotul meu se lasa de fumat, sper c-o sa-l tina. Acum e in sevrajul de a doua zi se delecteaza cu o baie. Presimt o curatenie generala .

Claudinna am sunat-o pe mama ieri de 2 ori special s-o intreb si de fiecare am intrebat-o o laie. Frumoase pozele de Craciu si anul nou!

Salut aparitia rosie!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

fii-mea mai devreme s-a dus si ne-a adus geaca ei ....e a doua oara cand face acelasi lucru, sta cu geaca in maini, ne-o intinde si si-o pune in cap pana o imbracam +> e clar vrea afara

asa ca am scos-o vreo 15 minutele, si-a dat seama singura ca nu prea e vreme de plimbari :)))

Mergi la inceput