Bobocei de sept-oct 2008 (236)
Raspunsuri - Pagina 19
claudinna spune:
chiar ca e o vreme asha urata...zau ca am luat-o d epe urma lui felicic...nu mai stiu cum sa-l impac pe Razvan, care nu sta locului o clipa
sa stai in casa o zi intreaga e nebunie!
de azi nu mai avem acces in toata casa ca am oprit centrala in partea de sus, asha ca sa vedeti ce o sa-mi planga pe la usi incuiate...
ieri a dormit de la 17 la 19 si pana la 22 cand l-am imbaiat si plasat in pat m-a strigat de ce putin 1000 de ori si m-a carat de mana prin toata casa si mai ales pe scari...sa le urcam si sa le coboram...
cred ca de azi incepem vizite pe la rude/prieteni...dimineata la unii, seara la altii, ca zau, nu mai stiu ce sa-i fac!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Multumim pentru aprecieri
Mi-ar placea foarte tare sa avem si noi un aparat foto mai bun...poate anul asta luam si noi unul ![]()
Claudina pup baiatul si pe tine 

Frumoase pozele
Ma rugai sa fac poze la curcan. Acum ii lipseste o aripa, un copan si putin din piept
Nu am apucat sa ii fac intreg, au mancat din el...de parca eu de-asta l-am facut, sa manance ei din el ![]()
![]()
Dar a iesit super gustos
Am reusit si eu sa gust din el aseara, ca si ieri mi-a fost cam rau. Abia azi pot spune ca mi-am mai revenit ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
avem si noi cateva pozici din seara de Revelion si de la moasa
http://community.webshots.com/slideshow/576143590Kdvvrb?mediaPosition=11
Ramo, am aflat de la moasa ca se pun bani pe covrig![]()
andy.p spune:
Buna dimineata .
Sa veniti aici la Felix ca e ff frumooos!!Numa asa reusesc si eu sa va vad![]()
Nocom superbe pozele,ai doi copii minunati
Babytza sunteti o familie tare frumoasa.
Claudinna vazut si pozele voastre,la fel o
familie tare frumoasa.
Oana
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
claudinna spune:
babytza, conteaza ca fost bun![]()
eu n-am facut niciodata pui sau curcan umplut, dar poate ca o sa-mi fac curaj cu vreo ocazie
sa ne dai site-ul de unde ai luat reteta
claudinna spune:
Laura
sa stii ca mi-a placut tare cum l-a trezit Alexia pe Andy! se vede ca se iubesc mult!
poate ca vom ajunge si noi vreodata pe la Felix. oricum, mie mi-ar placea!
babytza spune:
Claudinna uite aici reteta de curcan. Sunt mai multe retete interesante, o sa mai intru pe site-ul asta ![]()
Daaaaaa Laura super frumos a fost trezit puiul !!!!
Am vrut si eu sa iti spun si ...am tot uitat 
Babytza si puii
Valentina
David
300 spune:
Mamaaaa ! Vreau cafea, sunt toata o spuma, scrisesem si eu un mesaj aici si la final mi-a dat monstrul meu reset de voie... N-am stiu ca nu era usita incuiata!!! Dincolo nu mai scrie tastatura, trebuie sa dua restart ghici din vina cui
.
M-am trezit ca 9.30 din motive de cur us, cred ca nr 4 nu-i mai ajung peste noapte, ii vin cam decoltat. Toata dimineata am incercat s-o fac fericita; am lasat-o dincolo la calculator in scaunul ei de masa (a urlat, nu e bine decat in bratele mele). APoi am citit impreuna pe fotoliu, a supt, a baut eceai, iar am citit... si drept rasplata ea-mi strica ditamai mesajul... nu m-am putut abtine si-am trimis-o oriunde dar langa mine nu. Normal ca a protestat, prin urmare ma simt cea mai idioata mama de pe planeta.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Sotul meu se lasa de fumat, sper c-o sa-l tina. Acum e in sevrajul de a doua zi se delecteaza cu o baie. Presimt o curatenie generala
.
Claudinna am sunat-o pe mama ieri de 2 ori special s-o intreb si de fiecare am intrebat-o o laie. Frumoase pozele de Craciu si anul nou!
Salut aparitia rosie!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
anamona spune:
fii-mea mai devreme s-a dus si ne-a adus geaca ei ....e a doua oara cand face acelasi lucru, sta cu geaca in maini, ne-o intinde si si-o pune in cap pana o imbracam +> e clar vrea afara
asa ca am scos-o vreo 15 minutele, si-a dat seama singura ca nu prea e vreme de plimbari :)))