Sa renuntam la fumat cat mai repede..01.01.2010
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
nadyana spune:
Bine ai venit Alina!Imi pare rau pentru problema de sanatate a sotului.Da, ce bine ar fi sa ne putem limita doar la tigara de dimineata. Sau, ma rog la 2 tigari dimineata si atat.Daca ne place atat de mult, nu inteleg de ce nu putem sa fumam doar atat. Fetelor eu astazi am fumat doar 8 tigari. Poate voi ma fuma una pana ma culc, ca am dormit astazi dupa-amiaza si cred ca voi adormi tarziu.Poate da Dumnezeu si reusesc.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nadyana spune:
Silvana, multumim pentru sustinere si felicitari pentru vointa ta. Sa nu cumva sa te reapuci. Este pacat. Si eu ma lasasem acum 3 ani si nu am fumat 1 luna. Imi pare rau ca m-am reapucat. Acum as f#305; avur 3 ani de cand nu mai fumam
nadyana spune:
Buna si bine ai venit pe forumScuza-ma eu abia acum am vazut mesajul rau
Iti multumim din suflet pentru ca ne sustii si felicitari pentru ca ai renuntat la tigari. Am sa ma uit maine pe aceasta carte.Am auzit multe cazuri de persoane care s-au lasat de fumat cu ajutorul acestei carti, desi este greu de inteles cum se poate asa ceva.Am aruncat acum un ochi pe aceasta carte. Maine o voi citi. Iti multumesc din suflet
Doamne, am o stare asa de nasoala.Pe de o parte vreau sa ma las, pe de alta imi vin in minte fel de fel de ganduri, printre care cel mai important si de temut sunt chilogramele in pls
flloryy spune:
Si eu, si eu!!!!!!!!!!!!Dar am nevoie de ajutor...chestia ii ca imi place tigara....mai ales dimineata la cafea...Oricum ne-am propus cu sotul si inca vreo 8 prieteni sa terminam cu tigarile de la 01.01.10.
Tot ce sper ii sa reusim...
urticarie spune:
Ti-as spune metoda pe care o foloseste autorul in cartea lui ca sa te determine sa vrei singur\a sa te lasi de fumat, dar ma tem ca nu cumva sa influentez negativ. Eu zic doar sa ai incredere in ce iti zic si sa acorzi putin credit acestei carti si o sa te convingi singura ca el face dependenta de tigari sa para o gluma proasta.
Sa o citesti atenta si pe toata!
Si dupa ce o termini o sa iti spun la ce metoda a recurs
Addicted spune:
Urticarie bine ai venit, ma bucur ca la tine a functionat metoda lui Alan Carr, la mine nu a avut nici un efect, din pacate. Insa cartea TREBUIE citita ca sa te influenteze in vreun fel.
Silvana si nu te lasa! Eu m-am lasat cu Chantix, in Europa cred ca se numeste Champix. Tratamentul este pe 4 saptamani, iar prima data cand l-am incercat, am facut pe viteaza si l-am tinut numai 2 saptamani, pentru ca simteam ca m-am lasat definitiv si n-am vrut sa mai iau si restul pastilelor. Dar m-am reapucat intr-o luna de zile - cu un deces in familie, mi-a trebuit o tigara. A doua oara a functionat insa!
Pentru fumatorii inraiti, faza cu doar o tigara de dimineata nu merge, parerea mea, pentru ca tocmai tigara aia te face dependent si sa te gandesti la inca una..
Greutate initiala - 74 kg; greutate actuala - 66 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
nadyana spune:
Buna Addicted.Oare acest medicament se gase#351;te #351;i la noi?Pe ce principiu functioneaza?Tu cat fumai pe zi?Eu mia-m luat ieri de la plafar ni#351;te capsule antifumat #351;i de la farmacie ni#351;te picaturi.Am inceput de ieri sa iau. Azi am fumat doar 6 tigari. Este adevarat ca m-am trezit la 12
dar nu vreau sa depa#351;esc 10 tigari indiferent la ce ora ma voi culca
Addicted spune:
Nadyana in Europa se gaseste sub numele de Champix, cred ca il poti comanda din Uk daca nu se gaseste in tara. Contine un ingredient numit vareniclina, care trimite semnale de.. cum sa zic, continentza nicotinica la creier, daca ma pot exprima asa. Eu nu sunt de acord cu patch-uri, gume si alte medicamente care contin nicotina, pentru ca in felul asta tu nu mai esti dependent de gestul de a fuma, insa corpul inca iti e dependent de nicotina si creierul iti va cere la un moment dat.
Chantixul are multe side-effecturi pentru persoanele cu probleme psihice, asa ca nu este recomandat tuturor. Sunt multe site-uri in care medicamentul este blamat pentru cazuri de sinucidere chiar, insa eu cred foarte tare si in teoria conspiratiei, companiile de tigarete cum sa mai faca bani altfel? La mine a functionat si n-am avut absolut nici o simptoma.
Greutate initiala - 74 kg; greutate actuala - 66 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
nadyana spune:
Mai am putin si ma voi culcasi nu am fumat nici macar un pachet de tigari
Este un lucru ciudxat pentru mine care fumez cel putin un pachet pe zi. Doamne, daca as putea sa le raresc tot asa..