Albinutze de Mai-Iunie 2009(52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

la multi ani 2010!!

fie ca acest nou an sa va aduca numai sanatate, fericire, putere de munca si locuri de munca, sa depasiti criza fara sa va fie afectat bugetul prea mult si sa vi se indeplineasca dorintele!!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

La Muti Ani!

petru toata lumea s un an nou plinde impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata in noul an
desi am spus hotarat ca stam acasa si ne culcam la 8, am facut o exceptie si am mers la prietenii nostri mexicani sa mancam enchiladas. am vrut eu sa ma opun dar Philip voia sa-si vada prietena, lui tati ii era a iesi etc. eu eram la dieta de luni, adica nu mananc carne, dar ieri am facut exceptie. bine macar ca fu pui. ne-am simtit bine, am stat pana pe la 9 jumate, cu N treaz de pe la 4 si am plecat cand deja nu mai facea fata. ajunsi acasa am pocnit artificii, ne-am uitat cum cazu mingea la NY, baut sampanie, mnacat capsuni si pupacit cu tati si Philip. N capitulase de cum am ajuns. deci fu linistit, exact cum trebuia. N s-a trezit la 4 sa pape si inca doarme (e aproape 8).
eu va zic sincer ca ma oboseste subiectul asta cu cearta, asa ca nu zic nimic. mie-mi sunteti dragi toate si, repet, imi pare rau ca nu pot citi pe toata lumea aici. acolo se scrie mult si repede si eu mai am si alte topicuri unde activez asa ca n-am timp de citit. asta e.
Un An Nou Minunat cu sanatate.
pup toata gasca de la mic la mare

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Aho, aho:)
Bine v-am gasit in noul an!

La noi a fost o trecere destul de searbada, eu cu febra, bb s-a trezit intr-una de crampe... Spre dimineata ardeam si eu ca un cuptor, nu stiu cat oi fi avut ca am luat un paracetamol si am transpirat. Nasoala viroza.
Bb a evoluat asa: de la scaderea brusca a temperaturii, pana la 36,9 rectal!, timp de 2 zile (eu suspectez ca de la novocalmin), astazi are iar o subfebrilitate, pana la 37,9, i-a mers burta de vreo 3 ori de azi noapte pana pe la 14, de atunci nu. mucii nu mai sunt verzi, mai mult albi si cu usoara tenta galbuie.
Am inceput si eu cu crampele abdominale, deci se pare ca de la viroza asta sunt.

Carla, nu te consuma, asa e si in 'real life', oamenii se triaza dupa asemanare si potrivire. Si in general oamenii care spun ce gandesc nu sunt agreati de ceilalti(fac si io parte din gasca asta deranjanta). Pe mine (care am mai trecut prin discutii de astea si acum 5 ani, la topicul copilului mare), din fericire sau poate din nefericire (ca inseamna ca am imbatranit si m-am blazat), lucrurile astea nu ma afecteaza deloc.
Oricum, omul bine intentionat nu te aproba intotdeauna, eu prefer prietenii care sa-mi spuna daca li se pare ceva gresit, nu sa-mi tina isonul.
Sanatate si toleranta la toata lumea!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Philip, frumos ati petrecut .
Coraly, multumesc, chiar nu ma consum, cel mai potrivit pentru varsta, experienta si educatia mea mi se pare sa nu mai continuu o discutie fara finalitate.
Greu cu viroza asta, desi mi se pare ca la voi merge spre bine, daca mucii nu mai sunt verzi. Si eu sunt racita rau, dar macar nu am facut febra. Tin pumnii sa treaca repede si bine .

Ne schimba si noua cineva de scutece? Sau Clody a parasit si ea corabia?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

hop si noi

revelion petrecut acasa cu menie juam frantuzesc juma japonez ca deh aveam planuri de iesit....
Yoann a dormit bine azi noapte iar azi cum eram prea linistita a inghitit ac de brad si a vomat apoi, era sa mor de inima...asta mama denaturata
Bebebecacand a avut Yoann bronchiolita am avut cam 4 zile de nesomn, dorm tare rau, stiu ca se invartea in patul nostru ore in sir si nu reusea sa adoarma...a fost greu dar trece, tusea o sa ramana cam 10 zile, e tare pacatoasa...noi nu am avut medicamente ca aici te duci la kinesiterepeut si il maseaza zilnic pe piept de ii ies pe gura ce are in plamani...
Aici se stie dca din noiembrie pana in martie e epidemie si sunt toti in alerta 24 din 24 ...asa m am saturat de bolile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Salut mamici cu bebici!!!
Mai fetelor nu va mai suparati . Eu vreau sa va spun ca ideea topicului buburuze de 2009....... e super buna, putem invata o multime de lucruri de la mamicile cu bebei mai mari ca si noi, asa ca eu sunt pentru si o sa ma straduiesc sa scriu la ambele.
Noi am petrecut in familie, Maia a rezistat eroic pana la ora 1.30, a dormit bine ieri dupa-masa, a stiut ea ca e revelion si ca trebuie sa petreaca.
Ne chinuie tare dintisorii astia care nu mai vor sa iasa nici cum si mai nou avem si muci de vreo 3 zile, saracuta cred ca s-a saturat de aspirat, cand vede aspiratorul isi pune mainile in cap, e o scumpa. Nu stiti ceva remediu pentru ei?

stupului

mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetelor...LA MULTI ANI PE 2010...fie ca acest inceput de an sa va aduca,multa fericire,sanatate,intelegere si indeplinirea tuturor dorintelor!

despre noi:nici nush cu ce sa incep!de 10zile sufar de otita,sunt pe antibiotice,antitermice...dureri ingrozitoare de cap.urechi,dantura si tot tacamul..astazi m-am simtit mai bn si am reusit sa intru..cateva min...nu aveam nici dispozitia necesara de a citi si scrie si nici tp...dat fiind k nu am prea facut nik in casa aceste zile!revelionul l-am petrecut in 3,desi era programat in deplasare cu prietenii...cu febra 38,5...dar totusi cu un pahar de sampanie in mana!(din care am gustat,pe buze)si nelipsitele pijamale!denise s-a comportat ff bine,s-a trezit inainte de miezul noptii,am facut pozici,an iesit pe teresa sa admiram focul de artificii apoi nani...cam asa s-a desfarurat "marele eveniment"!

obs k aici se discuta aprins pe anumite teme,nush ce sa zic sincer am ramas putin socata...nu ma asteptam la "dezmebrarea"echipei format in tp....in fine sper k fetele "suparate"sa revina la sentimente mai bune si sa ne onoreze cu prezenta!

acum va las....multumesc tuturor pt aprecieri(celor care ne-au ad,admirat pozicile)nu nominalizez k sa nu uit pe careva!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Eu ,Dani3lla va invit cu mare drag la

CAPITOL NOU

Mergi la inceput