Albinutze de Mai-Iunie 2009(52)
Raspunsuri - Pagina 19
CarlaV spune:
La multi ani 2010!
Ioana, capul mi l-am spart eu, puneam aspiratorul si am intrat cu elan in coltul unui geam deschis de altcineva
. Am generat o taietura de 4-5 cm si un cucui pe masura.
Coraly, si eu spun ca de la viroza pot fi crampele. Imi pare rau ca ai ramas fara sirop.
Dani3lla si Lavinia, eu nu am de unde sa stiu cat de citite sau nu sunt persoanele "virtuale" de aici. Tot ce am facut a fost sa citez din postarile de la celalalt subiect, pentru ca cele care sunt curioase despre motive sa nu mai rasfoiasca toate paginile.
Din cate imi amintesc, partea cu cartile a scris-o chiar Lavinia sau Yioanna.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Revin cu o precizare:
Lavinia, am citat din ce ai scris chiar tu: "sper ca ma primiti si pe mine in categoria incepatoarelor fara prea multe carti citite".
Deci, daca te simti jignita, atunci ai facut-o tu insati.
Despre jignirea personala la adresa Ioanei pot confirma ca a fost facuta in mod public si cu mult noroi, imi amintesc bine.
In rest, toate bune, sper ca anul acesta sa fie cel putin la fel de bun ca cel care a trecut si fiecare sa-si realizeze dorintele.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Buna fetele si bine v-am gasit in noul an!
Daniella si Lavinia,fara suparare,dar la fel cum zice Carla,cuvintele folosite de ea sunt scrise de fetele care activeaza la celalalt topic.Poate va trece supararea,noi va asteptam aici!
Ioana..multa sanatate Sarei si refacere cat mai rapida!
Sarmisa..voi ce mai faceti?

Multumim la toate pt urarile noului an!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
miruta spune:
La multi ani,dragi albinute!Sa aveti un 2010 plin de sanatate si bucurii.
Noi am "petrecut" acasa in 3,fata mi-a adormit pe la 11 (cu toate ca era treaza de la 6 n-a fost chip s-o adorm ,cred ca a simtit si ea ca-i revelionul
).Artificiile le-am vazut de la fereastra dormitorului cu ea in brate dormind(se tot frichinea de la zgomote).N-am facut nimic special doar mi-am admirat puiul dormind la mine in brate si ne-am imbratisat toti trei ,am plans si ne-am pus dorinte pentru anul care a venit.
Hai sa fim serioase ...indiferent ca sunt "analfabeta" sau nu,indiferent ca am citit o suta de carti despre diversificare sau nu(SI SUNT ATATEA CARTI PROASTE PE PIATA),nu inseamna ca sunt mai PROASTA sau mai "MAMA DENATURATA" decat altele.Daca nu mai suntem bine venite la acest subiect ,va rog sa ne spuneti si sa nu ne mai "impungem" atata,sa nu mai scriem cu subinteles si sa aruncam cate un cuvant in speranta de a ne arata "superioritatea".Chiar imi pare rau ca s-a ajuns aici.Fetele de la buburuze imi sunt tare dragi,asa "necitite" cum sunt ele,asa cum si voi imi sunteti dragi.
O zi buna va dorim si va pupam pe toate!
P.S :scuzati greselile ,nu sunt agramata sau analfabeta dar scriu cu copilul in brate!
Antonia,minunea mea
anda_magda spune:
la multi ani!
sa avem cu totii un an nou plin de zambete, dintisori, cuvinte si pasi!
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png
andata spune:
La multi ani intregului stup. Sanatate, fericire, iubire si prosperitate, pace in casa si in suflete
ganesha,
micutul Stefan Amir sa iasa dintzucii fara probleme si sa scape de raguseala
laura, multumim de vesti, sper sa-ti vezi curand prietena acasa cu bb sanatos
oanaalex, ai niste copii superbi. Si cred ca au avut un craciu de vis cu voi alaturi, un brad superb si multe cadouri
madalinuza, sper din suflet sa fie totul bine. Sa ne tii la curent cu rezultatele testului. Sanatate multa micutului Iosef
philip,
. Felicitari pt noua casa si noua masina. O sa vezi ca va fi totul bine.
Ioana,
micuta albinuta bolnavioara sa se faca bine cat mai repede si pe tine sa rezisti in continuare
Carmina, cam asa am gandit si eu, dar pana la urma e dreptul fiecareia de a alege unde sa posteze.
Mirela,
Ana, ![]()
. Gata, la tine scriu telegrafic ![]()
Florentina, multumesc pt urare. Cum iti mai este?
Ana, superba poezia
Coraly, bb Dominic e mai bine?
Blue, sanatate multa micutului Yoann. Sa speram ca nu va face si otita. Tavi a avut o conjunctivita urata luata la gradi, dar nu a facut si otita. Si eu stiam ca musetelul nu e bun. Mie mi se spusese sa il sterg mereu la ochisori doar cu apa fiarta si racita si sa ii pun picaturi.
Yioanna,
. Eu sunt mama denaturata de cand am devenit mama. Chiar aveam un comentariu pe blog ca am un copil handicapat si ca e vina noastra, a parintilor ca l-am crescut prost 
In alta ordine de idei, nici macar in familie nu gandim toti la fel. Apreciez originalitatea si unicitatea fiecaruia si cred ca ar fi plictisitor sa avem toti aceleasi opinii. Bineinteles insa ca e doar opinia mea si nu intentionez sa jignesc pe nimeni.
Ies un pic, intru mai tarziu.
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
CarlaV spune:
Miruta, imi pare rau ca ai inteles gresit, eu am citat doar cuvintele scrise la celalalt topic, pe care nu-l voi mai citi de aici incolo. Cum a spus Ioana, sper sa fie toate de aceeasi parere acolo si sa nu se ajunga la opinii diferite, pentru ca altfel umplem DC-ul cu subiecte deschise de cele nemultumite de compania de la subiectul anterior.
Maria,
.
Si noi am petrecut Revelionul acasa, asa ne place cel mai mult, Saby se tinea tare ca asteapta artificiile, dar a capitulat pe la 22:30 si nu am mai putut sa o trezim la 24. Larisa a adormit "de noapte" pe la 22:00, dar la 23:50 a inceput sa maraie in somn din cauza zgomotelor, asa ca la ora 0:00 eram cu ea in brate si tati filma artificiile, sa le vada si Saby azi. Larisa nu s-a trezit, dar protesta destul de zgomotos, ceva gen "liniste, se doarme!". S-a linistit repede si a dormit pana dimineata la 6. Va pup poze cat de curand.
lavinia.p spune:
Se pare ca tot trebuie sa mai scriu aici:
Carla, da eu am folosit cuvintele acelea, dar lumea a inteles ce vreau sa zic ma refereat la cartile de diversificare nu la alte carti sau la inteligenta nimanui, felul cum ai zis-o tu a facut sa para cu totul altceva, cum ca sunt/suntem mai inapoiata/e. Afla ca nu e asa, am o facultate si un masterat, deci am citit cateceva. La bb-eu fiind primul am citit dar nu atatea ca si voi si aici da ma refer la tine, fiindca tu se pare ca le stii pe toate.Imi pare rau ca nu sunt asa de citita ca tine.
Este normal sa existe discutii contradictorii unde sunt mai multe persoane dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne jignim si sa impungem. Chiar imi pare rau ca s-a ajuns aici. Aceasta este a doua mea tentativa de a nu mai scrie cu voi. Prima a fost cu multe luni in urma cand intrebasem ceva de bb, eram chiar disperata si nu mi-a raspuns decat o persoana cred ca era Lauraa nu mai stiu, nimeni nu m-a bagat in seama si eram f disperata, am reinceput sa scriu la insistentele Yioannei.
Si cu asta chiar am incheiat ca se pare ca nu mai avem loc aici pe un forum unde in mod normal te poti exprima liber!
Inca odata un an nou fericit si plin de impliniri si multa sanatate bb-eilor si mamicilor!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/CuPiticulAfaraLaPrimaLuiZapada#5417394568593775874
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 1! Multumesc!
Bebe Beca spune:
Buna dimineata si de la noi. Si bine v-am gasit in anul nou. Am petrecut si noi acasa, fetele s-au culcat pe la ora 1, Sara s-a trezit la 3 si s-a mai culcat la 6, a dormit pana la 9 si acum doarme iar. Nu se simte prea bine, astept imbunatatiri in continuare.
Referitor la situatia actuala, cred ca escaladam conflictul si nu ajungem la nimic bun. Pe fondul tensiunii se intelege gresit totul, ahaideti sa incercam sa analizam la rece si o sa ne dam seama ca sunt niste chestiuni care nu ar trebui sa ne afecteze intr-atat. Cum bine spune Lavinia, este un loc unde ne putem exprima liber, motiv pentru care nu ar trebui sa ne deranjeze atat de tare parerile care nu se sunt impartasite. Eu una nu am vazut in postarea Carlei o incercare de a pune la indoiala capacitatile intelectuale ale cuiva. Si nici nu sunt de acord cu eticheta de om "care le stie pe toate". Pentru ca forma in care este spusa treaba asta poate fi inteleasa drept atac la persoana. Cel putin asa am simtit eu cand mi s-a spus ceva asemanator. Mai ales ca fiecare incearca sa scrie lucruri pe care le-a trait/experimentat sau auzit/citit, etc...
S-a trezit iar maraiala mea mia, infundata, ragusita si iubita.
Haideti sa ingropam securea asta si sa nu mai luam lucrurile personal.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
CarlaV spune:
Ioana, subscriu!
Andata,
.
Lavinia, ar fi multe de spus, dar in primul rand mi se pare penibil felul in care incerci sa intorci ceea ce ai scris. Nu este normal sa-mi dai in cap pentru cuvintele tale, dar daca te simti bine, e ok, pe mine nu ma afecteaza.
Felicitari pentru facultati si carti citite si pentru ca fetele au inteles ceea ce ai vrut sa spui. Daca as fi cautat nod in papura as fi spus ca le-ai jignit pe toate de acolo cu remarca respectiva.
M-ar flata eticheta de om care "le stie pe toate" daca nu ar fi spusa cu sarcasm. Asta inseamna ca nu ai citit constant, au fost multe ocazii in care am cerut parerea altora.
In final, sa stii ca nu te-a ignorat si nu te-a atacat nimeni, ai luat lucrurile prea personal. Dar daca trebuie sa plateasca cineva pentru aceasta "separare", atunci e ok, dati cu rosii in mine, sunt suficient de detasata incat sa-mi fac salata cel mult.
OK, eu sunt in fruntea listei, yupiii, cine urmeaza? ![]()
(Nu ma pot abtine: cele care au un singur copil probabil isi dau seama ca, fara ajutor, cu 2-3 copii mici este si mai greu. Cu toate acestea, unele dintre noi si-au rupt din timpul dedicat familiei ca sa raspunda pe forum cand li s-a cerut parerea, si nu am fost doar eu, le stimez pe toate care au facut-o. Cu siguranta nimeni n-a incercat sa va sfatuiasca de rau, dar in momentul in care iti faci publica o parte din viata sau ceri pareri, trebuie sa te astepti si la unele diferite de cele proprii. Asta nu inseamna sa-ti iei jucariile si sa pleci.)
Eu inchei acest subiect caruia i s-a acordat prea multa atentie, haideti sa povestim despre copii si Revelion.
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009