Albinutze de Mai-Iunie 2009(52)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramona.P spune:
Va imbratisez pe toate toate cu mare drag si vreau sa va urez un an nou mai bun si mai darnic!!!!Sa aveti parte de multa sanatate si voie buna!!!!Va multumesc ca m-ati invatat multe lucruri ... si nu neaparat referitor la bebelusi!!!LA MULTI ANI PE 2010 ...de pe acum!!!!!
maria_bunica spune:
Am intrat sa va facem si noi urari de bine pt noul an,multa sanatate,fericire si numai impliniri.Mai multa toleranta si mai putina suparare.

Relusha..in graba mea am uitat sa iti multumesc pt urari si sa iti spun "La Multi Ani 2010!"
Blue..multa sanatate lui Yoann si sa treaca repede.Nasol ca s-au schimbat planurile,dar important e sa fie bine puiul!
Yoanna..ma bucur ca e mai bine Stefania!

Bamsy,Ertina,Carla,Philip,Cuscra
Multumiri la toate fetele pt urari!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
anaela spune:
Nu intru decat sa ii spun cuscrei mele
pt noruta mea , ca ieri nu am avut timp sa intru.
La multi ani ! intregului stup pt noul an ce vine, sa fie mai bun cu noi sa reusim sa trecem peste toate greutatile in acest nou an.
Mai multe nu scriu pt ca sincer va spun m-am cam intristat vazand ca s-au separat taberele ca sa zic asa, imi plac in egala masura mamicile si bebeii de aici dar si cei de acolo si imi pare rau ca s-a intamplat asa, e normal sa existe polemici intr-un grup asa de mare fiecare e cu parerea lui si daca vrei sa tii cont de parerea cuiva tii daca nu, nu.
Ne vedem la anul.
cuscra si nora mea.
nu stiu daca ati vazut pozele de la Craciun sunt la semnatura daca vreti sa vizionati.
Ana cu
Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
Un vot va rugam :
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=3898
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Craciun20096Luni?feat=directlink
philip spune:
ana, ce craciunei frumosi! v-am vazut si pe voi, surioarele si tare mi-e drag cum isi suge degetul aia mica. imi aminteste de Philip cand era micut.
La multi ani tuturor! Sa dea Domnul sa avem cu totii un an minunat!
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Ramona.P spune:
Nu stiu cum e la voi,dar la noi in familie e un fel de traditie.Mama m-a invatat ca in Ajunul Anului Nou trebuie sa fac un lucru frumos si omenesc.Asa ca: va rog sa ma iertati daca v-am gresit cu ceva anul acesta!!!Chiar daca am facut-o,a fost involuntar si departe de gandurile mele!
Cuscra ... multumim pt urari!De Craciun am incercat sa te sun,sa-ti trimit sms...dar nu s-a putut.Acum am incercat iar.Nu stiu de ce nu merge...dupa sarbatori voi suna la ei sa-mi zica daca e la mine sau de la telefonu meu!Chiar vroiam sa te intreb si imi era frica,dar vad ca inca suntem cuscre
si asta ma bucura enorm!!!
njhvdfmgjkdfhgbvol reghreug iterjkht npfgjhs dr hgrh ruhreh gfh jfgj rguirhgfi hiohfuj vseh z/ h rgkj,nb 74hn5 r5fb fr78bhg7tdh 57tdlfkggfh545t75 de la Bianca pt marea ei dragoste!!!
...ea stie ca i-a scris...eu una nu inteleg 
yuppi spune:
Buna fetele!
Printre o fata maraita si plangacioasa si ceva de mancare, reusesc totusi sa va spun ca sunt cu sufletul alaturi de toate fetele si bebeii care sunt bolnaviori, si imi pare rau ca sunteti asa de multe...
Va trimit un
virtual si sper din toata inima sa va fie mai bine in anul urmator!

CarlaV spune:
Scriu repede inainte de a termina de citit:
Coraly, mucii verzi indica o infectie bacteriana, ma tem ca ajungeti iar la antibiotic, v-ar prinde bine un exudat nazal si faringian. Pentru tuse seaca poti sa-i dai granule homeopate drosera ch9 de 3-4 ori pe zi. Ceaiul foarte concentrat de patlagina face minuni.
Referitor la celalalt subiect, stiam de atunci ca Yioanna are dreptate; si mie mi-a scapat cand a scris Cris despre motive, dar am o idee despre cele care nu ar fi bine primite acolo. Imi pare rau sa o contrazic pe Maria, dar nu s-au dezbatut numai idei, s-au spus si vorbe grele despre persoane, eu una nu le uit.
Am facut papa buna azi, ieri am facut casa luna (cu pretul unei unghii rupte din carne, al unui cap spart, al unei taieturi cat toata palma si al unei raceli nasoale, dar macar am reusit). Revin, sper ca anul acesta.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Lauraa, imi pare rau de prietena ta, eu n-as fi oprit alaptarea. Normal ca bebe nu a urinat atata timp, era de la deshidratare. Uffffff...
Da, Saby papa foarte bine, si cantitativ si calitativ. Dimineata ne trezeste cerand de mancare, peste zi tot cere ceva "de mestecat" intre mese, seara la culcare iar, bea si multa apa, e foarte pofticioasa, n-am probleme cu ea in privinta asta.
Ramona, felicitari pentru masuratori!
Oanaalex, felicitari pentru dintisor! V-am admirat in poze, Mara este o frumusete
.
Philip, felicitari pentru masinuta noua, sa o stapaniti sanatosi!
Ertina, nu cred ca ai fi capul listei, dar undeva, pe la mijloc, in mod sigur

Ioana, imi pare foarte rau pentru Sara, tin pumnii sa se rezolve repede
.
Nu-mi iau jucariile si plec, pe de o parte pentru ca ma simt bine printre voi, pe de alta parte ca sa nu ofer satisfactie celor care ma vor plecata ![]()
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Ramona.P spune:
Vad ca m-ati inteles gresit...cand am zis ca fetele au scris despre motivele lor...m-am referit ca au scris la noul topic...nu aici...
Dar gata...nu mai vreau sa mai spun nimic...sa nu se interpreteze gresit...ca nu-s nici avocatul nici purtatorul de cuvant si nu vreau sa supar!
VA PUPACESC!!!!