Albinutze de Mai-Iunie 2009(52)
Raspunsuri - Pagina 14
coraly spune:
Cristina, e viroza clara, asa au scris si pe biletul de iesire - tuseste cu rupere, ale muci multi si verzi. Febra a trecut detot, dar a ramas cu restul:(
Imi pare rau de conjunctivita. E virala sau bacteriana? Nu ai luat o proba pt lab? Ce tratament ti-au dat?
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
blue77 spune:
aa si inca ceva, pt dintisori care ies eu i am dat supozitoare homeopatice, tre sa fie si in Ro, sunt facute dupa o reteta ...foarte bune la noi
Daca va intereseaza va dau reteta...
Si pt mucisori am tot ceva homeopat Sambucus Nigra si i se opreste dupa max 2 zile de tratament...
blue77 spune:
hai ca azi nu stiu ce am
Coralye virala ca nu mi a dat antibiotic ci doar colir pt ochi, mi aduc aminte ca eram mare si tot ma trezeam cu ochii lipiti, nu mi aduc aminte insa sa fii mers la doc...pe vremea cand eram copil functionau mult remediile de la bunica, bagam musetel la greu..
coraly spune:
da, si eu.... si apoi am aflat ca musetelul e chiar contraindicat pentru ochi.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
yioanna_s spune:
Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug. La Multi Ani!!!
stefania e mmmmult mai bn acum,Slava DD.am tras o spieratura.
multumim de gandurile bn
Dorim mm sanatate si bb bolnaviori...imi amintesc doar de Sara si Dominic acum...
legat de noul subiect eu sant PRO,eu zic k tp le va rezolva pe toate si dak v-a mai fi loc pe aici si de noi am sa scriu cu mare mare drag k imi santeti la suflet ...dar am f de mai multe ori jignita si m-am simtit pt o clipa mama Denaturata....

cu mult amar zic asta!
PS:MARIA:ai mare dreptate.......
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009 
bamsy spune:
Salutare!!! Fetelor, ce se intampla? Nu prea am avut timp sa scriu si sincer nici dispozitie, am intrat si eu in butoi, fara un motiv prea serios, cine s-a suparat si de ce? 

sa treaca supararea. Am vazut bbei bolnaviori, multa, multa sanatate va doresc, acum nu mai stiu despre cine era vorba ca am citit pe sarite
Oricum eu sper sa ne citim cu bine in anul care vine, sa fim sanatosi cu toti sa ne putem bucura de minunile noastre, sa fim fericiti si din toata inima mea va doresc:
LA MULTI ANI !!!!!!!
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
ertina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca Referitor la celalalt subiect, revin cu o... intrebare? oare care dintre noi nu am fi bine primite la subiectul nou nascut? Ca sa nu mai exista critici si acolo... |
Ehe, eu sunt prima pe lista !
Am observat k majoritatea postarilor mele, in legatura cu intrebarile despre diversificare, nasteau discutii in contradictoriu.
Cu aceasta ocazie doresc sa-mi cer scuze fatza de mamicile cu 2 copii, la care am apelat cerandu-le sfatul, ca le-am adus in situatzia de a-si spune punctul de vedere si, uneori, sa participe vrand/nevrand la aceste polemici, din cauza mea.

Totodata, urez tuturor ca noul an sa fie plin de impliniri si realizari, sa le aduca multa liniste si pace in suflet !
LA MULTI ANI !!!
philip spune:
neata!
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
laurraa spune:
buna dragele mele!
nu puteam sa inchei acest an fara sa va multumesc din suflet ca existati, ca ma ascultati ori de cate ori am nevoie, ca am avut o sarcina mai usoara datorita incurajarilor voastre, ca am invatat sa ingrijesc un sufletel cu multe din recomandarile voastre,ca m-ati suportat cu bune si rele, ca mi-ati fost alaturi de multe ori cum nici cei apropiati nu au stiut s-o faca; VA MULTUMESC si va doresc din inima LA MUTI ANI si anul ce vine sa ne aduca numai bucurii; sanatate multa la bebelusii nostri si mamicilor
yioanna,

si eu de multe ori m-am crezut "mama denaturata" pentru ca mai greseam din nestiinta, dar nimeni nu e perfect; timpul ne invata pe toate si suntem toate de aici ce e mai bun pt bebelusii nostri
coraly, ma bucur ca a disparut febra
va pup cu drag si sa ne citim cu bine in noul an
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam