Epilare definitiva IPL
Raspunsuri - Pagina 4
Ana_Perianu spune:
Si pe mine ma intereseaza epilarea definitiva. Insa tocmai citeam zilele trecute de o noua metoda, se numeste e-light, o combinatie de IPL cu radiofrecventa.
Pe un site italian citeam ca e o tehnica mult mai buna, mai sigura si mai de durata, dar din pacate in Rom nu am gasit asa ceva
Stie cineva ?...
BraveGirl spune:
Eu am fost ieri la Mikomed si m-am epilat inghinal. A costat 100 euro. Mi-a zis ca NU EXISTA epilare definitiva cica sunt povesti. Eu sunt satena inchis, iar parul 'nedorit' eu zic ca e negru...dr. a zis ca e cam deschis si ca nu o sa am cine stie ce rezultate, ci doar o sa se rareasca considerabil. Trebuie facute cam 6 sedinte si aoi de 2 ori pe an. Pt picioare a zis sa ma mai gandesc, ca as cam arunca cu banii pe geam. Deci tind sa cred ca si la Coquette e ok aparatul, der je e problema
Epilare placuta!(orice metoda ati aplica)
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionitza Brave girl, 100 euro sedinta? sau epilarea care inseamna 6 sedinte? http://decoratiuni-pentru-copii.blogspot.com/ http://gospodina-bubulina.blogspot.com/ |
Sedinta ...acum m-am programat la Coquete pt picioare si axila. E mai ieftin, cam la jumatate de pret fata de Mikomed.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
ionitza spune:
deci 600sa scapi de dusman.....
mi-am luat de vreo luna-doua o crema hidratanta anticresterea parului, si am folosit-o, nu stiu daca de la asta, dar mi s-a rarit tare
deci nu-mi mai vine sa dau atita
ionitza spune:
o crema cu aloe vera de la yves rocher - am impresia ca se numeste chiar asa: anticresterea parului.
o influenta in plus poate sa aiba si tinctura de marar, care-i ceva gen estrogeni (sper ca nu bat campii)
Alinaaiulia spune:
Deci parerea mea este ca nici o crema nu poate sa te scape de par mai bine decat epilatul. Am incercat pe pielea mea si stiu cum e.A fost doar o pierdere de bani. Am incercat toate metodele si ce imi mai ramasese era epilarea definitiva.Anul trecut m-am dus la nomasvello pentru ca mi s-a parut ceva mai avantajoasa oferta: 30 euro/sedinta pentru orice regiune a corpului. Pana acum pare sa fie ok, dar sper sa ramana asa:). E cineva epilat cu ipl de mai mult timp? cat o sa dureze?