Epilare definitiva IPL

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Si pe mine ma intereseaza epilarea definitiva. Insa tocmai citeam zilele trecute de o noua metoda, se numeste e-light, o combinatie de IPL cu radiofrecventa.
Pe un site italian citeam ca e o tehnica mult mai buna, mai sigura si mai de durata, dar din pacate in Rom nu am gasit asa ceva

Stie cineva ?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

radiofrecventa?
nu, inca nu am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am fost ieri la Mikomed si m-am epilat inghinal. A costat 100 euro. Mi-a zis ca NU EXISTA epilare definitiva cica sunt povesti. Eu sunt satena inchis, iar parul 'nedorit' eu zic ca e negru...dr. a zis ca e cam deschis si ca nu o sa am cine stie ce rezultate, ci doar o sa se rareasca considerabil. Trebuie facute cam 6 sedinte si aoi de 2 ori pe an. Pt picioare a zis sa ma mai gandesc, ca as cam arunca cu banii pe geam. Deci tind sa cred ca si la Coquette e ok aparatul, der je e problema
Epilare placuta!(orice metoda ati aplica)

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Brave girl, 100 euro sedinta? sau epilarea care inseamna 6 sedinte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionitza

Brave girl, 100 euro sedinta? sau epilarea care inseamna 6 sedinte?

http://decoratiuni-pentru-copii.blogspot.com/
http://gospodina-bubulina.blogspot.com/

Sedinta ...acum m-am programat la Coquete pt picioare si axila. E mai ieftin, cam la jumatate de pret fata de Mikomed.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

deci 600sa scapi de dusman.....
mi-am luat de vreo luna-doua o crema hidratanta anticresterea parului, si am folosit-o, nu stiu daca de la asta, dar mi s-a rarit tare
deci nu-mi mai vine sa dau atita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Ce crema?

Mergi la inceput

o crema cu aloe vera de la yves rocher - am impresia ca se numeste chiar asa: anticresterea parului.
o influenta in plus poate sa aiba si tinctura de marar, care-i ceva gen estrogeni (sper ca nu bat campii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinaaiulia spune:

Deci parerea mea este ca nici o crema nu poate sa te scape de par mai bine decat epilatul. Am incercat pe pielea mea si stiu cum e.A fost doar o pierdere de bani. Am incercat toate metodele si ce imi mai ramasese era epilarea definitiva.Anul trecut m-am dus la nomasvello pentru ca mi s-a parut ceva mai avantajoasa oferta: 30 euro/sedinta pentru orice regiune a corpului. Pana acum pare sa fie ok, dar sper sa ramana asa:). E cineva epilat cu ipl de mai mult timp? cat o sa dureze?

Mergi la inceput