Epilare definitiva IPL
Raspunsuri - Pagina 3
Iasmin08 spune:
Si eu sunt din Iasi, si eu sunt din Iasi !!!!
Chiar ma intrebam daca a fost cineva pentru epilare definitiva undeva la noi in oras. Sunt extrem de curioasa si despre pret cat si despre procedura.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
ionitza spune:
Iasmin, eu vroiam sa merg la Seibella, au cu IPL, dar am zis intai sa cercetez efectele
intra pe site-ul lor pentru preturi. parca era 50 euro inghinal...daca imi aduc bine aminte (acum citeva luni)
Iasmin08 spune:
Ionitza, abia astept sa ne dai detalii. Sper ca esti mai curajoasa decat mine. Eu de obicei astept sa mearga altcineva primul. Ne spui si noua cum a fost, daca te duci la Seibella?? Macar asa, dupa prima sedinta, sa stiu si eu la ce sa ma astept
ionitza spune:
E-he-heeeee, Iasmin, de vrut vreau eu, dar sa vad cum fac si cu banii
ca pe linga asta am o lista luuunga....asa fac intotdeauna fixez multe, multe de facut ca poate indeplinesc jumate
Oricum, o sa merg macar sa intreb si va zic.
Iasmin08 spune:
Daca e vorba de vreo lista de dorinte..... nici a mea nu se termina vreodata . Aseara insa ma pisiceam pe langa husband sa il fac sa accepte (deocamdata) ideea ca in curand va trebui sa imi sponsorizeze marea ''pileala''. (Puiul meu a intrat acu vreo doi anisori in casa exact cand eu incalzeam ceara pentru epilat si imi spune... ''Mami? te pilesti?'' De atunci eu nu ma mai epilez ci ma ''pilesc''.) Sa vedem daca pisiceala mea da roade
ionitza spune:
Trebuie sa dea roade pisiceala!
deci e posibil sa mergi tu prima
eu, deocamdata's cu benzile de ceara rece. ( nu am cui sa ma pisicesc :(
SuperMami_1 spune:
mi-am facut si eu o programare la coquette in floreasca, ce parere aveti de acest salon si aparatura care o au la dispozitie?eu am o colega de servici care a fost la ei si e super multumita.
deocamdata am o suspiciune de sarcina si nu stiu daca voi onora programarea.
Albumele noastre
dooku3 spune:
Supermami,eu la Coquette am scapat de par.Aparatura au si veche,si noua.Nu ma intreba nume ca nu stiu,o sa vezi tu acolo.
Am facut 10 sedinte sau 11,nu-mi aduc exact aminte.Acum fac doar pentru intretinere la cateva luni.Ultima oara am facut cu un aparat care,la aceeasi intensitate a celor anterioare,nu durea aproape deloc.Cica are nu stiu ce freez care elimina senzatia de arsura a impulsului de lumina.
Anyway,oriunde ai merge,oricine ti-ar aplica procedura si orice aparat ar folosi,daca parul tau nu vrea sa cedeze,nu o va face.Eu am fost candidatul ideal-fir negru taciune,gros,radacina zdravana.Acum mai am vreo 10 fire si alea atat de firave ca aproape nu se observa.