La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (226)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.... ca asa am inghetat in dimineata asta....
Kiki, dar de voi nu zici nimic?
Laura, multa sanatate lui Dani. Bine ca e totusi vioi...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danutz spune:
Laura, pare rau de Dani, ca e iar bolnavior. Bine ca ati descoperit la timp! Sanatate multa!
Adina, eu una astept POZEEEEE... Saracuta Ale, nu am patit niciodata ce descrii tu acolo, ati ajuns la doctor?
.
Noi suntem ok, lui Rares ii place la nebunie muzica din "Sex and the city". In fiecare seara dansam amandoi pe muzica asta, pana eu una cad lata!
Mi-ar place sa mai scriem ce progrese au mai facut fulguletii! Ce ziceti?
Noi suntem la capitolul sppeling cuvinte, adica luam un cuvant, si il compunem din literele pe care mi le aduce el, una cate una. Adica, de exp. luam o carte cu poze, eu aleg o poza si spun: XILOFON, el incepe sa-mi aduca litera X, apoi eu spun I, el imi aduce litera, eu spun L si el imi aduce litera...si tot asa. Nu greseste niciodata, chiar si la litere grele, gen sh, tz, W, etc...Si se pare ca le-a prins din zbor, am intrebat la gradi si mi-au spus ca ei nu au facut 'literele" inca.
Cu vorbitul tot greu, dar a facut si aici progrese mari, spune multe cuvinte, unele corect, altele le stalceste rau dar fata de luna septembrie, de exp., suntem intr-un mareee progres.
Cifrele le stie pana la 10, de mult, acum incercam sa si asociem simbolul unei cifre cu ce reprezinta ea, de exp. 10= 10 degetele, 5= cinci flori...
gata, am fugit la munca!
adinazot spune:
Am pus poze pe mailul comun(yahoo).
Multumesc din suflet fetelor ,Ale e putin mai bine,am fost la dr,am dus copro,azi avem rezultatul,am sa va dau e stire ce si cum.Acum are si rosu in gat usor.Incepem sa ne mai odihnim,sper sa intram o data in normal,ca e atre greu.
Va pup!!!
adinazot spune:
Am vorbit cu prietena mea care i-a facut lui Ale copro,si are e-coli.Luni abia avem antibiograma i incepem tratamentul.Vai saracuta de ea,sper sa -i treaca.
shoshika spune:
buna!
am intrat sa va dau o veste... Tudor o sa aiba un fratior sau o surioara!
am fost la dr astazi si am 6 sapt. si 4 zile conforma ecografiei... e mai complicat de calculat pt ca eu sunt cam varza si, ca niciodata, de data asta nu mi-am notat data ultimei menstruatii (candva in noiembrie).
testul de sarcina m-a surprins foarte tare si am fost cam in stare de soc o saptamana. de-abia azi m-am linistit, dupa ce am fost la dr.
inca n-am anuntat decat sotul si colegii (si sefii). a ramas partea grea... familionul. toti o sa fie socati!
a venit bebe 2 intr-o perioada cam grea si ne-a prins cam nepregatiti, dar ne revenim noi cu timpul. sper!
vestea buna e ca o sa pot sa-l iau pe Tudorica de la socri si o sa ma pot si eu bucura de copii. macar 2 ani ca dup-aia vad eu ce fac...
va pup cu drag!
weekend placut!
Donia spune:
Ne-am intors azi noapte si sunt in depresie... de ce a trebuit sa ne intoarcem?????
De dimineata ma uit doar la pozele din Cuba, jaluzelele sunt trase si refuz sa ma uit pe geam, vreau in Cubaaaa!
Mai viu cu poze si povesti, a fost fantastic!
Bambo si shoshika, felicitari pentru burtici, sper sa aveti parte de sarcina usoara si de bebei sanatosi!
Edit: am avut ceva ragaz in seara asta si am reusit sa trimit poze pe mailul comun.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
m_monique spune:
shoshika felicitari si sarcina usoara! poate e fetita si ai pereche.
sa stii ca si pe mine a doua sarcina m-a surprins total, dar asa a fost sa fie!
nici noi nu ne simteam pregatiti nici locativ, nici financiar. dar ne-am mobilizat rapid: in doua luni cumparat apartament cu 4 camere (cu credit) si dupa o luna mutat.
la inceputul anului trecut sotului a inceput sa-i mearga treaba nesperat de bine. asa ca la noi ioana a fost cea care a adus norocul...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
Donia - superb ... f fain, am savurat fiecare poza fiecare detaliu ... mi-au placut la nebunie dansatorii, palmierii, apa - superb.
Ati avut o vacanta super. micii dansatori.
shoshika - felicitari ... sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
iulia-stefy spune:
La multi ani, ingerasa!
danutz, ce sa-ti spun....Stefy nu stie nici literele, nici cifrele... Il stie pe E, ca am un tricou de la firma si are un E mare pe el... si stie ca ala e E de la.... Daca ii spun sa-mi zica cate desene de X fel sunt pe pagina le numara corect. Daca ii arat cifra nu stie ce reprezinta... stie sa numere pana pe la 12... de la exercitiile de inviorare de dimineata de la cresa... De vorbit, vorbeste nesperat de bine... Pediatra a ramas profund surprinsa cand a auzit-o cat de bine vorbeste si ce vocabular destul de incarcat are... Foloseste cuvinte care noi la varsta lor nici nu auzisem de ele... si culmea e ca le stie si sensul.... Dar mai avem mult de lucru... Noi lucram cu fise acum... cu corelatii... dar doamna mi-a zis sa nu o fortez ca are tot timpul inainte asa ca nu ma agit nici cu literele, nici cu cifrele prea mult... Mi-au spus si imi repeta mereu sa o las sa se joace... ca anii astia nu se mai intorc...
Adina, v-am admirat pozele... Multa sanatate Alessiei. Macar acum stii ce trebuie tratat. Eu am avut E-coli si e tare pacatoasa... si de obicei recidiveaza... La mine tratamentul a fost lung si fiindca nu am luat-o din timp a fost si dureros....
shoshika, felicitari. Sarcina usoara. Lucrurile se aseaza... acum poti sa-l iei si pe Tudor acasa.... Are grija DD de voi...
Donia, sa va fie de bine concediul. Pai dupa cum arata pozele... cred si eu ca vrei inapoi... Si eu as vrea... Foarte frumoasa vacanta voastra.
iulia-stefy spune:
Am si eu o intrebare: Fulguletii manaca singuri? Ca la noi ... suntem in regres.... Noi acum ne luptam cu mancatul... A mancat singura o perioada, dar tati nu a avut rabdare cu ea, ca el se grabeste mereu si i-a dat el si domnisoara a vazut ca daca trage de timp se poate si asa... si asa tare a dat lenea in ea... ca am primit reclamatii de la cresa ca nu vrea sa manance, desi inainte de vacanta manca singura... Si doamna are dreptate... ca ar putea sa-i dea dansa, dar de acum e mare si daca ii da dansa nu ii face nici un bine, ca la gradi nu-i va da nimeni si va rabda de foame... si de cateva zile ma simt groaznic... ma doare sufletul cand uneori o ridic de la masa mai mult nemancata, dar am decis sa nu-i mai dam... si bine inteles, ca ne si spune ca suntem rai...