Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
dayanara spune:
denisa greutatea mea la care ma simt bine si incap in blugii mei toti este de 52 de kg, dar inainte sa raman gravida, pt ca aveam de gand , m.am pus pe mancat asa ca la spital figurez cu vreo 54 sau 56 la inceputul sarcinii, chestia e ca in ultimele 2 luni se pune cel mai mult
la geanta de voiaj te gandesti? sau geanta asa s.o iei cu tine in parc , pe afara?
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bordeancavio spune:
oana, nici mie nu imi place sa dau banii pe haine de gravi, care le port putin, dar... aveam o singura pereche de blugi speciali, in rest treninguri si alte chestii de casa. si cum eu mai am pana in aprilie, am zis sa-mi mai iau doar inca o pereche de pantaloni. acum e f bine. imi ajung, in rest puloverele, gecile, imi vin, nu e problema. ia-o si tu mai usor cu alergatul si oboseala, ca e mai greu acum
sa nu te obosesti prea rau. ai grija.
vio asteptand pe bebe
23+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Ioanact spune:
Gata, am terminat!![]()
Roxana cred..e mai lejer in pijama.![]()
Denisa poate iti vine costumul de Craciunita, sa faci poze sa te vedem si noi. ![]()
Merg sa caut tort pt Ioana (la aniv de 2 ani) de pe site-ul www.giorginio.ro/torturi.htm" target="_blank">asta.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
24+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
oana cu ce umpli ouale?
mi s.a facut pofta de oua umplute cu ton pe deasupra maioneza si presarat galbenusul peste maioneza! mor de pofta
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Vio 
Alina, ne apropiem de petrecere mare cand face Ioana 2 ani.
Roxana, eu acum la Craciun le-am umplut cu ciuperci cu maioneza.
Iar maine vreau sa le umplu cu masline.
Anul trecut le-am umplut cu pate.
Suna bine si cu ton.
Denisa, vrem pozeeeee cu sexy Craciunita.
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ioanact spune:
Oana pe 11 Ianuarie implineste 2 ani..dar este intr-o zi de Luni, si probabil o vom serba pe 17, ca sa poata veni si parintii/socrii..
Ma incanta primul tort :"Alba ca zapada"..voua care va place?
Va dau de lucru. ![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
24+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanaiacovita spune:
Alina mie imi place 2-ul de pe pag 6:
http://www.giorginio.ro/torturi6.htm
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Roxana - la geanta pt parc, plimbare ma gandesc.
Nu ai pus asa mult. E bine ca poti sa dai jos dupa. Eu nu stiu daca as putea sa dau asa repede jos.
Alina, Oana - nici nu stiu daca o sa existe poze in costum. Il am de cand aveam 45 kg. acum am 54
.sunt destul de mici sansele sa ma mai incapa. Il caut dupa ce-mi trece raceala.
Denisa,
26 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Alina mie imi place 2-ul de pe pag 6: http://www.giorginio.ro/torturi6.htm Oana 31+ Eric Nicholas AMR 8+![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Da, e dragut si 2-ul , dar mi se pare cam mic..
Merci pt raspuns!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
24+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
ioanact eu nu ma uit la pozele cu tort de frica poftelor!
denisa, prima data le.am dat jos repede, acum cu tiroida asta nu stiu daca voi mai putea, eu sper ca da
cu geanta mai stai sa vezi ce carucior ei, poate vine cu geanta, daca nu, sa vezi ce maner are, asa poti lua o geanta cu arici in 2 parti , ca sa o poti agata de maner, sau cu gaici in caz ca manerul nu e dintr.o bucata
eu mi.am pus in album poza de pasaport :))) cand am sa fac cu burta , daca voi mai face pana la sfarsitul sarcinii, am sa pun, daca nu puneti.o si voi pe acolo pe la sfarsit, pe la coperta :))))
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE