Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
bordeancavio spune:
si eu daca nu aveam musafiri tot in pijama faceam Craciunul. nici o problema. anul asta parca n-am avut asa energie ca alta data, de cumparaturi, mancare si altele. plus cu raceala... asta e, la anu recuperam daca ne lasa bebicii sa facem treaba. ![]()
Alina, da, din raiat, e moale si comoda. cautam ceva, un pantalon mai gros ca a fost frig rau sapt trecuta si in blugi mi-era cam frig, si am gasit si salopeta care nu a fost scumpa de loc, adica 101 lei, in conditiile in care in buc pe la magazinele de gravide o simpla pereche de pantaloni mai grosuti erau spre 150 lei!!! si am luat si niste raiaiati negrii, f comozi si ei cu 87 lei. acum gata, am haine pana nasc, sper. 
denisa, cum mai e raceala? spre bine? la mine cat de cat spre bine, dar m-am saturat rau de ea. ce marfa cu hainutele primite! o sa ai o gramda. am primit si eu de la finii mei pt Craciun un set de 3 body pt bebe f dragute, verzi, simple, cu dungute.
dayanara, tin pumnii pe 20 cand te duci! sigur o sa fie totul ok. oricum ce a fost greu a trecut, acum mai e putin. 

vio asteptand pe bebe
23+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
dayanara spune:
denisa ai vazut, acum are maya o gramada de hainute :) sa le poarte sanatoasa, cand o sa ai chef sa pui poze sa ma inspir
revelionul il fac in camasa de noapte :))
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
freedelia spune:
A venit tataaaa!!!! M-am indopat cu caltabos si cozonac, de sarmale nu m-am atins inca, nu ar mai fi incaput ![]()
Am vorbit si cu baietii mei, mi-e foarte dor de ei si Coleman zice ca lui John ii e foarte dor de mine si de Jodie, desi nu zice nimic, il vede cum se comporta. Aseara zicea Coleman ca s-a suparat foarte tare cand a venit ora de culcare, pentru ca nu voia sa se culce singur, iar Coleman mai avea ceva de facut -- dar pana la urma s-a culcat cu el, ca era foarte suparat. Mi se rupe inima de dorul lui, puiul meu mare...
Diana -- bine ca esti inca 2 in 1, astept in ficare zi cu sufletul la gura vesti de la tine. Nici mie nu imi vine sa cred ca in curand o sa avem bebei la odisee. Parca ieri eram in primul trimestru!!!
Va pup si ma duc sa ma culc.
29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Ina_3040 spune:
Fetelor intru si eu sa va salut. vad ca azi e mai slaba prezenta pe forum, se odihnesc burticile dupa atata treaba.
la noi au sosit socrii asa ca nu imi bat capul cu gatitul, mai mult face soacra-mea.
sunt bucuroasa ca pe drumul inapoi de la munte am trecut prin Franta pe la un outlet si am cumparat carucior si masa de infasat (din aceea ce se pune pe o comoda). as mai fi luat mai multe insa nu mai prea aveam loc in masina ca eram cu portbagajul plin de haine si clapari de la munte...
pana la urma am luat caruciorul ce era a doua optiune pt noi (ala l-am gasit la outlet) marca Quinny model buzz4. sper sa fie util si practic, dar macar mi-am luat un gand... Landou nu am luat ca ni-l imprumuta o prietena ce are acelasi model de carucior, numai ca e rosu, am zis ca abia nu e cu deochi :)
am inceput si eu sa acumulez kilogramele, drept e ca am si exagerat cu mancarea de cand sunt in concediu, non-stop rontai ceva.
va pup pe toate si va urez o seara cat mai placuta.
Ina
27+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
oanaiacovita spune:
Recunosc ca am citit tot, dar nu am retinut mai nimic.
Is cam obosita. Nu prea ma mai tin picioarele sa merg mult,offf, abia astept sa imi vina si finuta si apoi o raresc tare cu iesirile, ca nu se mai poate.
Vroiam sa va intreb daca si-a notat cineva reteta de la Vladi cu peste la cuptor? Sau ma puteti ajuta cu o reteta sa o fac de Rev si sa pot si eu manca.
Eu de Rev am zis ca fac piftie(ca nu am facut), salata din piept de pui cu maioneza, ton cu maioneza(eu nu pap), am luat niste toba si leber de pofta si in seara de Rev vroiam peste daca gasesc o reteta sa imi sune bine. Aaa si fac iar oua umplute ca u mers ff bine.
Jeni sa va fie de bine mutarea si sa aveti o viata frumoasa in noul apartament impreuna cu bebelina.
Briza nici eu nu am avut probeleme cu frisca Hulala. Poate nu era chiar proaspata, sau o fi fost tinuta in conditii naspa. La mine in reteta scrie ca trebuie lasata la frigider 1 ora inainte de a o bate cu mixerul. Mai incearca, ca sigur va iesi.
Vio ff frumusica salopeta.
Si mie mi-ar mai trebui ceva de imbracat, dar cum mai am asa putin, nu mai fac investitii. Ma multumesc cu ce am.
Denisa si noi am facut cu totii Craciunul in pijama, chiar daca am avut musafiri.![]()
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ioanact spune:
Buna seara!
Ma bucur pt Diana ca sunt tot 2 in 1, asa sa stea cat m mult timp. Multumim Oana pt informatii si ca ne tii la curent.
Roxana si eu tot pe 19 Ianuarie sunt programata la eco..venim amandoua cu vesti bune, dupa care ii vom tine pumnii stransi pt Vio.
Eram pregatita sa-ti zic ca Revelionul nu il vei face in pijamale, si tu spui ca il faci in camasa de noapte..
, poate se vor schimba planurile pana atunci.![]()
Vio e bine ca sunt din raiat. Si eu am o pereche dar culoarea maro..iar cei de blugi (tot salopeta) nu imi mai vin (ma strange la burta), mai am si un sarafan din blugi..
Ai gasit salopeta la pret bun.
Daca nu lucrezi, iti ajung ce ai achizitionat ..doar daca mai iesi undeva + la control/Dr.
Merg sa mananc lapte cu cereale.
O sa ajung sa i-au un 1 kg/sapt, la cat de mult mananc.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
24+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Vio - ma simt binisor. mai tusesc dar nu rau, la fel si nasul e infundat dar nu rau:). Ceaiul de ceapa chiar ajuta.
Roxana- pun poze dupa ce le spal si calc.
Trebuie sa-i iau un dulap ceva pt ca nu mai am unde sa le pun pe toate.
Sa-ti pui sosete la camasa de noapte ca sa nu racesti
.
Eu nu mai imi fac planuri de Revelion ca asa mi-am facut si de Craciun si s-a ales praful de ele.
Oana- la voi a fost petrecere in pijama.
Denisa,
26 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Ina - fericitari pt achizitii
Denisa,
26 + cu bebe roz
Maya - Sophie
dayanara spune:
ina sa stapaniti sanatosi caruciorul, e foarte frumos, il stiu era pe lista mea de preferinte :)
ioanact eu il fac in pijama pt ca ma simt bine , suntem invitati in 2 locuri si n.am nici.o depresie :))) dar asa bine ma simt in pijama ca nu.mi vine sa mi.o scot 
denisa ma bucur ca te.a ajutat ceaiul de ceapa
freedelia e prima data cand pleaca john fara tine? lasa ca vine ei repede inapoi
am 66 de kg....in ritmul asta iar ajung la 80
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana de la cate kg ai plecat? Parca 66 nu suna asa rau.
Mi-am adus aminte ca am un costum sexos de craciunita. Trebuie sa-l caut si sa vad daca mai incap in el. nu mai tin minte daca e cu corset sau nu.
Daca intra pe mine imi fac poze in el, ca doar trebuie sa ma fac si eu de ras
.
Si mai mi-am amintit ceva. imi trebuie geanta pt bebeluna, in care sa-i car lucrusoarele cand sunt plecata. Asta nu era pe lista.
Denisa,
26 + cu bebe roz
Maya - Sophie