Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

La capitolul stau foarte bine.
Spre deosebire de prima sarcina cand nici macar nu vroiam sa aud de asa ceva, acum sunt tare activa. Nu stiu ce m-a apucat insa sotul meu este de-a dreptul uimit.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

27+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata

Ella fercitari pt bebeGeo grasunel. Sa inteleg ca seamana cu tati. O sa iasa tot numai pachetele de muschi
Ioana- bine ai venit la noi. Sarcina usoara in continuare si bebe la termen
Selina nu conteaza daca esti in poza cu juniorul sau singura. Poza cu tine sa fie.
Miria- sexul e ceva cam rar . Odata pe sapt si rapid ca mi-e frica sa nu se intareasca burta.
Linda- tot slabuta dar cu burtica ceva mai mare. Parca e mai mare decat am mea. Eu cand stau pe spate nu se mai vede.

Denisa, 26 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

neata
ella felicitari pt rezultatele bune de la eco.
roxana-iti raspund eu in locul lilianei.Vroia un dezinfectant pt toaleta-ceva mai bun ca spirtul

28+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Roxana, intrebam de un dezinfectant bun ptr colacul de la buda.

27+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata fetelor!

Am si eu o suferinta. De 2 zile ma doare sub oblilic, cand stau intinsa in pat nu simt, dar in orice alta pozitie simt aceasta durere usturatoare foarte enervanta.
Degeaba am bagat No-spa ca nu trece.
Bebe se misca, burta nu e tare, dar zona aceea situata la o palma sub ombilic ma jeneaza rau.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? sa ma duc repede la o eco desi sunt la galati si nu cunosc pe nimeni aici?
Help!

28+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

liliana , pai atunci poti folosi clor cu incredere

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cori si pe mine mai ma doare acolo. Mai ales cand ma aplec sau cand ma ridic si mai mult seara. La mine bebeluna are o placere deosebita sa stea acolo jos si sa se joace cu vezica mea.

Aseara lovea cu ceva jos in vezica si cu ceva sub san in acelasi timp. Nu stiu cum reuseste. Fotomodela si gimnasta are mama

Denisa, 26 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Multumesc fetelor care mi-au raspuns. Nu stiu daca este indicat sa folosesc clor ca eu tre sa dau cu el pe colac inainte de fiecare folosire. Nu stiu daca face bine atata clor pielii mele si unde mai pui ca stiti bine ca atunci cand te trece......tre sa te duci ca vezica este slabita si nu mai tine.

27+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burticutelor!

Noi raportam o noapte mai bunicica, dar tot cu treziri la 5. Tot e bine, ca macar am dormit 5 ore, ca la 12 nu aveam somn.
Azi incepem operatiunea Revelion si mai am si o colega care s-a anuntat dupa masa la noi in vizita. Asa ca ma impart cu treaba si maine.

Plsss nu ma uitati cu reteta de peste la cuptor.Sau macar spuneti-mi ce peste merge la cuptor facut sa pot papa si eu.Gasesc eu reteta pe net. Aaa, neaparat proaspat, ca nu suport congelatele.Mersi

Ella ce grasunel de bebe Geo ascunzi tu in garsoniera. Ma bucur ca vestile sunt bune. Deja mi s-a facut si mie dor de bebe Eric si mai am programare abia pe 14 ianuarie.
Iti dau un pont cu fierul. Eu l-am luat si cu vitamina C si nu s-a absorbit in organism. Ia-l cu acid folic de 1 mg. Eu am gasit ieri Tardyfron fol(care e fier+acid folic). La mine a facut minuni.

Alina2 te asteptam cu vesti bune de la dr.

Selina eu astept si de la tine o pozica.
Sanatate multa!

Adriana imi pare rau ca nu ne-am intalnit miercuri. Las' ca trece si nebunia sarbatorilor si facem o iesire in mall.
Si eu am dureri maaarii de spate. Nu mai pot merge mult ca pe scaun nu prea stau sa vad cum e, dar ma omoara durerile.
Ce face Nicholas?

Sensibila ma bucur ca va prieste iesirea la Bucovina. Abia astept sa imi vina si mie finuta de acolo, sper sa poata ca astia au anuntat inchisa Tihuta.

Ate eu vroiam sa aleg eu o poza, dar nu vroiam sa te superi si te-am asteptat sa intri. O sa aleg una de langa brad ca sunt fff frumoase. Ce faceti de Rev?

Liliana mai un pic si intri in clubul clocitoarelor! Noi nemandrim cu statul degeaba.

Linda ff frumoase pozele. Ce brad frumos la socri.

Miria eu la capitolul cu bulina rosie am zis pas de ceva luni bune, de fapt si eu ca si Roxana pot numara pe degetele de la o mana de cate ori s-a intamplat. La inceput au fost sangerarile, apoi am mai scapat cate o partida mica, apoi a miscat bebe si nu am fost in largul meu, acum mi-e teama de o nastere prematura, asa ca in ziua cand fac 37 de sapt ne eliberam hormonii.
Problema e, ca la mine, al meu sot acum ma gaseste mai apetisanta si eu ma fac ca nu pricep aluziile.

Cori si pe mine ma doare acolo. Sunt ligamente care se intind si ustura. Nu-ti fa griji.

Va las, merg sa ma apuc de trebi. Mai intru mai tarziu sau daca mai am vesti de la fete. Azi Andra avea monitorizare. Speram sa ne dea vesti bune.

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah da si eu mi-am propus ca oana, dar dupa saptamana 35-36 , sa fac sex cat pt toate lunile astea, doar ca cine stie atunci la cat ma fac poate imi dispare cheful

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput