Puiuti de Randunici 2008!!(348)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ramo, dulce rau mosuletul tau!

Eu fug iar la bucatarie , ma duc sa fac niste briose si zau daca mai stiu ce sa gatesc...vin nasii la noi pe la 7, ca nu ne-am vazut de Craciun...si nu stiu ce sa pregatesc
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubule, sunt tare curioasa ce teste de resoiratie a facut Vlad la varsta asta. Imi poti explica ce si cum?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Salut, fetelor ( asta de la Sophie, care de fiecare ma saluta cu "Salut, mami!" si eu trebuie musai sa raspund "Salut, Sophie! Ce faci?" )

Miha, manute si picioare reci sunt semn de febra mare, fii cu ochii pe el, mai ales ca pe seara lucrurile nu se imbunatatesc. Multa sanatate lui Luca-cel-frumos si multa putere tie! Sa ai supozitoarele la indemana, sunt mult mai eficiente decat siropurile. Si cat mai repede sa il vada cineva, sa vada ce e cu tusea aia. Tinem pumnii !

Maia, si eu i-as da antibiotic.

Zoze, te auzi pana la Ploiesti . Mi-e ca organizezi tu coada la gravideala, si te aliniezi la ea . Vad ca te-ai pricepe si la fete cu zgomot!

Tot cu zgomot si Lianei, de la Fana ei de la Ploiesti

Gudinde, un si multe multe ! Saru'mana mult mult de tot, asemenea si tie Iarta-ma ca nu am putut sa raspund, am avut zile mult prea pline, mai pline decat atunci cand ma duc la serviciu .

Saru'mana tuturor pentru urari !

Atatea poze am vazut si asa m-am bucurat sa vad pitici fericiti si sanatosi si pe voi pe langa ei la fel. Sper ca nu am sarit pe nimeni: vienezii ( vai cat de frumos e la Donauturm, sa urcati, am baut o cafea sus, e o priveliste superba!!!! Noi am fost noaptea, de vis! ), spiridusii, Mufa-arsh, Andru-mos, brasovenii de Simo ( multa sanatate, Simo! cum mai esti ), Gigantul de zapada de la Urziceni si petrecerea de pe langa Mos...nici nu mai stiu.

Noi am petrecut din casa in casa, sunt obosita moarta, m-as culca si mi-ar placea sa ma trezesc undeva prin vara, cand sper sa se mai aseze lucrurile si pentru noi.

Va Olga pe toate, ma duc sa ridic scaunul care "a facut buf,impis tita" ( a facut buf scaunul, l-a impins fetita-adica ea insasi ). As vrea sa mai apar, sa pun si poze...eh!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

multumim de asprecieri celor care au vazut poznele
bubu si eu tot Phisiomer am, tot de Stanciu dat..
nicoleta pai aia e, ca nu vreau sa merg la ghici, ca e destul de ciudat...mai ales ca e vazut deja de pediatru si un dermatolog, fara rezultat.. stiu de Liana, am in plan sa vorbesc cu ea despre asta cand o prind

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

olgu si eu am acelasi sentiment..asa as dormi, sa ma trezesc...mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

luny si nepotelul meu are probleme de genul asta si pana la urma il da cu unguent si ia si tratament.E pe fond alergic cica de la ciocolata si are 4 ani nepotelul meu.Are bubite mici la axila si-lmananca si pe corp.
olgutikaramocata
bubu05-of mai Oana deci si Vlad e asa.Am observat ca noaptea daca transpira la gat si se raceste incepe sa tuseasca.Eu ii mai dau de la plantextract extract de coacaz negru 1ml la indicatia medicului si am observat ca s-a mai diminuat si ganglionul de la gat ca ma stresa si ala.
miha sanatate lui Luca
Va pupic si multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am vazut Craciunei iubareti de Bubu,
Mufilici vesel nevoie mare intr-o super atmosfera prieteneasca,

Frumosul Luca ce face casa foarte buna cu cutzu si caruia ii doresc sanatate maxima

nooo cam asta mi-a fost scrisoarea se pare :)) ca ma cheama datoria.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va multumesc

am venit de la doctorita lui. augumentin si ceva sirop de tuse. diagnostic: laringita traheinustiucum. nu am fost convinsa dar mai vazand discutiile de p'aci, m-am lamurit ca asta e de facut.

iara de frumos ... mai sa-mi puste ficatelul de mandra ce-s! si o fetita ar cadra perfect cu familia.
sincera sa fiu uneori ma intreb si eu de unde a iesit asa frumos

avem puiuti minunati!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, l-a pus sa sufle tare de tot intr-un aparat, sa se duca o biluta nu stiu unde...nu am fost eu cu el, ci Cata. Si erau niste valori minime si maxime si el a suflat peste maxim , adica super bine, nu are insuficienta sau altceva la plamani...habar n-am mai multe. Stanciu a zis ca nu e cazul de radiorafie ci de testul asta...

Mergi la inceput

maia tare vreau si eu sa-i dau de cap scarpinatului asta aiurea asa..
sovi
miha sanatate, trece si asta, o sa vezi...fetita sa fie, si cat mai curand, se vede treaba ca esti pregatita!

Mergi la inceput